Sjaggo-donderwolk in tha house

En dus vielen in één klap mijn weekendplannen in duigen. Na de wedstrijd in Zoetermeer gisteren, deden we er bijna drie uur over om weer terug naar Houten te komen en waren inmiddels de wegen veel en veel te slecht geworden om daarna de rit naar Brabant nog te maken. Een avond en nacht met vriendje J. werden me dus door de neus geboord.

En dus was ik sjaggo, gisteravond en vandaag. Vriendje J. en ik slapen door de afstand al niet zo vaak samen, maar als de momenten dat ik naast hem wakker kan worden me dan ook nog worden ontnomen, heb je aan mij een slechte. Er hing dan ook een enorm grote grijze donderwolk boven mijn hoofd die maar moeilijk te verdrijven bleek. Vandaag waren de wegen nog steeds onbegaanbaar en de voorspellingen voor de avond niet best, dus alsnog de rit Utrecht-Brabant wagen durfde ik met mijn kleine oude autootje niet aan.

En dus was mijn zondag onverwacht leeg. Ik liep een beetje rond in huis vandaag, met m’n ziel onder mijn arm. Natuurlijk was de to do-list nog ellenlang, vol met verplichtingen waar ik stiekem gewoon geen zin in heb/had. Ik verveelde me, terwijl ik me eigenlijk helemaal niet hoefde/hoorde te vervelen. Gekke situatie.

En dus las ik maar weer eens een boek. Ik lees zo graag en heb er veel te weinig tijd voor (probeer het altijd in de trein, maar negen van de tien keer val ik in slaap). Ik nestelde me op de bank met twee kussens in m’n rug en las. Ik las vele bladzijden, liet me meeslepen in het fijne meidenverhaal en vond het heerlijk. Probleem was alleen dat ik die frustratie, dat ik eigenlijk in de armen van vriendje J. had moeten liggen, nooit helemaal opzij kon zetten. Vooral omdat het nu wel weer even duurt voor het weer zover is. Ik ben een romantische muts: ik heb liefde, kusjes, aandacht en heel veel knuffels nodig.

En dus hebben we elkaar al minstens zes keer aan de telefoon gehad vandaag en gingen er lieve smsjes over en weer. Want ja, je moet toch wat. Bij gebrek aan beter.

En dus besloot ik mezelf te verwennen. Met een paar chocoladekoekjes (waardoor ik morgenochtend niet zo goed op de weegschaal durf), pasta (mijn lievelings) en een voetbehandeling met producten van mijn allerliefste lievelingsmerk: Rituals.

Je moet toch wat.

Beeld: freeimages.com

31 Comments

 1. Sassie 31 januari 2010 at 20:20

  Oooooh ik weet helemaal hoe je je voelt! Je bent een bikkel!

 2. Annemerel 31 januari 2010 at 20:22

  Ahh dat is echt klote! Zou ik ook niet al te positief op reageren. Hoop dat jullie deze week doordeweeks nog een keer tijd vinden om lekker bij elkaar te slapen. Enjoy your pedi!
  xx

 3. Ioni 31 januari 2010 at 20:23

  Ik ben wel blij dat je niet bent gaan rijden. Het idee maakte mij wat angstig eerlijk gezegd…

  Kan me wel helemaal voorstellen dat je er goed chagrijnig van wordt! Daar heb je recht op in dit geval. :)

 4. Bodine 31 januari 2010 at 20:24

  Ja, dan moet je toch wat :P Begrijpelijk hoor dat je gefrustreerd raakt!

 5. Mieke 31 januari 2010 at 20:28

  Dat is ook echt balen. Zeker omdat jullie elkaar alleen maar in het weekend kunnen zien!
  Zo zijn R en ik ook begonnen, en dan is het gewoon onwijs balen als er een weekend uitvalt. Dus je donderwolk is helemaal te begrijpen. :(

 6. San 31 januari 2010 at 21:18

  Ohhh die dagen zijn helemaal niet leuk en zeker als het komt door het weer. Ik ben het ook wel een beetje zat en wil gewoon zon. Hopelijk hebben jullie het weekend weer lekker tijd voor elkaar en ach die koekjes en pasta mag ook dan wel, troosteten is op z’n tijd best lekker!

 7. Maria 31 januari 2010 at 21:21

  Oooh dat is balen zeg. Ik weet hoe het voelt. Ik heb ook vijf jaar zo’n “relatie met afstand” gehad voor we konden samenwonen en trouwen. Soms echt frustererend als je dan niet bij elkaar kon zijn.
  Bel en sms maar veel met je lieve vriendje… dan vliegt de tijd hopelijk om tot je elkaar weer in het echt ziet.

 8. Toaske 31 januari 2010 at 21:24

  Niet tof zeg, zeker als je al zo weinig momenten samen hebt. Ach en een keer lekker koekjes eten moet toch kunnen.

 9. Myrthe 31 januari 2010 at 21:32

  Haha goeie oplossingen! Chocolade is altijd goed.

 10. MNQ 31 januari 2010 at 22:07

  Die rotsneeuw verpest ook alles! Hoop dat je J. toch weer snel kunt zien en je hebt die chocoladekoekjes en die voetbehandeling wel verdiend hoor, niets om je schuldig over te voelen.

 11. Susanne 31 januari 2010 at 22:30

  Wat vervelend allemaal!
  Wel fijn dat je jezelf even lekker in de watten hebt gelegd, dat mag altijd. En denk maar zo: van die paar chocoladekoekjes kom je echt niet meteen tien kilo aan ;)

 12. Eva 01 februari 2010 at 08:16

  ahh dat is niet leuk. lijkt me best moeilijk, zo’n afstand tussen elkaar. Vooral als je dan ook nog niet bij elkaar kunt zijn!

 13. kim 01 februari 2010 at 11:20

  I feel you, vriend en ik zien elkaar alleen in het weekend, maar als die momenten door je neus geboord worden.. zwaar balen. Gelukkig heb je je leed iets kunnen verzachten door jezelf te verwennen ;).

 14. Olga 01 februari 2010 at 12:25

  Die klotesneeuw ook he! Zelfs Assen-Groningen wordt al terror om te doen, dus ik leef absoluut met je mee. xxxx.

 15. Dagmar 01 februari 2010 at 12:36

  Ah, zulke dagen zijn altijd zo ontzettend naar. Hopleijk heb je je toch nog een beetje vermaakt en kan je de volgende keer wel weer bij vriendjelief zijn. ^^

 16. Stéphanie 01 februari 2010 at 14:39

  Balen hoor, die momenten he.. en als je eenmaal samen bent, dan gaat de tijd zo veel te hard!

 17. Noelle 01 februari 2010 at 15:09

  Ah, getver, ik kan me daar helemaal in vinden wat je zegt: ik heb ook liefde nodig, aandacht, aanrakingen. Ik zou ook goed gek worden als een afspraak met vriendje niet door zou gaan :/ Maar gelukkig heb je je er doorheen gesleept! Ik moet de komende week ook zonder mn vriendje, maar eens zien hoe ik daar doorheen ga komen!

 18. Ilse 01 februari 2010 at 15:17

  Ahwwww, sneeuw is echt kut. Waarom ben je dan niet met de trein gegaan?:o Dan had je alsnog naast je liefje wakker kunnen worden.

 19. patty 01 februari 2010 at 15:27

  awwwww :( zo frustrerend, zo’n situatie! Ik ken het hoor! Maar zo te lezen weet je gelukkig wel hoe je jezelf (zo goed of kwaad als het gaat) te vermaken. En nog een voordeel: Volgend weekend zijn jullie nóg blijer met elkaar ;)

 20. Desiree 01 februari 2010 at 18:18

  Bah dat is zeker frustrerend zeg :( Gelukkig heb je wel lekker kunnen lezen, dan had je in ieder geval wat afleiding :)

 21. Carmen 01 februari 2010 at 19:32

  Ahh, wat vervelend zeg! Kan me voorstellen dat er een donderwolk boven je hoofd hing. Ik heb het ook helemaal gehad met de sneeuw: kwam vanmorgen zeiknat bij het museum (waar we met school heengingen) aan omdat ik door een sneeuwstorm was gefietst en toen we van het museum naar school fietsten sneeuwde het wéér >.<

 22. Lonneke 02 februari 2010 at 09:28

  Ach gos wat een rotdag. Ik ken het nog wel van een aantal jaren geleden. Je kunt dan al niet elke avond bij elkaar zijn en komt er dan iets tussen dan is dat super vervelend!

 23. Lien 02 februari 2010 at 13:14

  Hey, Ik heb je genomineerd voor de “beautiful blogger award”. Check even via website m’n site met de nominaties. :)

 24. Niekje 02 februari 2010 at 16:38

  Ahw, dat is nooit leuk, plannen die in duigen vallen :S Dan heb je aan mij ook een hele slechte!
  Ik hoop voor jullie dat jullie de schade dubbel en dwars kunnen inhalen aankomend weekend!

 25. Willemvk 02 februari 2010 at 21:40

  Daar kan ik mij iets bij voorstellen. Je verheugd je ergens op en het gaat niet door :(

 26. Lonneke 02 februari 2010 at 22:14

  Jeetje dat is balen dan zeg….

  grts, Lonneke

 27. Tijne 02 februari 2010 at 22:31

  Ja, ik ken dat, van die dagen… Gelukkig had je alsnog wel e.e.a. om je mee te vermaken. Maar het had er inderdaad beter uit kunnen zien voor je dat weekend!

  xxx Tijne

 28. Lux 02 februari 2010 at 22:39

  aaaarghhhh onverwachtse tegenvallers zouden niet meer moeten mogen!! bleh.

 29. Laura 05 februari 2010 at 14:33

  Oh wat shit zeg, maar je hebt er wel een lekker dagje van gemaakt. Heerlijk!

 30. Veronica 09 februari 2010 at 16:38

  Balen zeg dat zo’n dag dan zo verpest word door het weer… Maar des te leuker het word hem weer te zien natuurlijk ;)