[Ze.nl] Einde van een tijdperk

Eind vorige maand belandde er een vacature in mijn mailbox die wel heel erg leuk was. Ik solliciteerde, mocht op gesprek komen en werd nog aangenomen ook. Per 1 november welteverstaan (snel!). Ik ga de overstap maken van Four People (waar Ze.nl onderdeel van is) naar het grote Sanoma: ik word InternetcoƩrdinator bij Vrouwonline.nl.

Waarom?
Hoewel ik het bij Ze.nl altijd ontzettend naar mijn zin heb gehad, werd het na bijna drie jaar toch tijd om verder te kijken en mijn horizon te verbreden. Ik heb hier super veel geleerd en veel mensen ontmoet, maar vooral: ontdekt waar mijn hart ligt. Het internet, schrijven en vrouwen – die combinatie is als baan fantastisch. Ik heb dan ook het geluk dat ik mijn carriA?re in deze branche kan/mag gaan voortzetten en vertrek met een rugzak vol fijne herinneringen en een mooie werkervaring.

Pijn in het hart College essay help Can you buy antivert otc
Natuurlijk doet het ook wel een beetje pijn. Ze.nl is de afgelopen jaren mijn kindje geworden. Ik heb het zien groeien van een kleine website tot een grotere serieuze speler in de markt van vrouwensites. Ik ben me gaan hechten aan de doelgroep, lezeressen, toon, lay-out, uitstraling en zelfs aan de drempels die we onderweg tegenkwamen en meestal ongeschonden overwonnen. Lieve collega-redactrice Jet Wieske en ik zijn jarenlang een topteam geweest, een geoliede machine, en ook aan die samenwerking komt een eind. Helaas.

Vol goede moed verder
Dat maakt echter ook dat ik er het volste vertrouwen in heb dat Jet mij prima gaat opvolgen als hoofdredactrice. Ze kent de site door en door en heeft ontzettend veel zin om een nieuwe frisse start te gaan maken. Samen met onze huidige stagiaire Roos zal zij het Ze.nl-werk dat wij als team hebben opgebouwd voortzetten.

Bedankt!
Ik wil jullie als lezeressen bedanken voor het feit dat jullie ons bereik hebben doen groeien en Ze.nl zo groot hebben gemaakt. Ik heb altijd met veel plezier aan de site gewerkt in de hoop jullie ermee te vermaken, en aan de cijfers te zien is dat ook aardig gelukt. Uiteraard kom ik hier nog regelmatig een kijkje nemen en hoop dat jullie dat ook vooral blijven doen!

Voor degenen die het leuk vinden om mij te blijven volgen: ik heb Twitter (@brouwertje) en een eigen weblog: Write my paper www.brouwertje.com.

Veel liefs,
Marieke Brouwer
(ex-)Hoofdredactrice