Billenblog

Omdat ik tijdens de brainstormsessie over de komende billenspecial op Vrouwonline een grote mond had over mannenbillen en mijn liefde daarvoor, kreeg ik de twijfelachtige eer toebedeeld om een heuse billenblog te schrijven. Bedankt, collega!s!

Met mijn eigen billen ben ik lang niet altijd even blij. Ik heb heupen en ook een kont. Kersvers vriendje prijst me erom, en overal lees en hoor ik van mannen altijd dat ze het liefst iets willen kunnen vastpakken (lang leve vrouwelijke rondingen), maar zelf sta ik toch regelmatig met een dubbel gevoel voor m’n spiegel te draaien om mijn eigen achterwerk eens goed te bekijken. Waarna ik bijna altijd tot de conclusie kom dat ik liever een iets kleiner, meer bescheiden kontje had gehad. Project Zomerfiguur is daarom al een paar keer van start gegaan, maar helaas nog iedere keer een stille dood gestorven… Volgende week probeer ik het weer. Na het weekend. ;)

Mannenbillen mogen wat mij betreft wel lekker vol en rond zijn. Een broek die als een losse flodder om de kont van een man hangt, omdat bij de kerel in kwestie geen grammetje vet aan zijn lijf (en dus billen) te bekennen valt, is best een beetje een teleurstelling. Ook al prijkt er op dat slanke lijf een ontzettend leuke kop.

Ik hou van een goed gevulde spijkerbroek. En dito boxershort. En laat ik nu net de mazzel hebben dat kersvers vriendje in het bezit is van zoiets heerlijks. Ik kan er dan ook maar moeilijk vanaf blijven wanneer hij me passeert als hij net onder de douche vandaan komt. Of als hij voor de kast in boxer zijn kleren voor die dag staat uit te zoeken. En als ik hem omhels, glijden mijn handen ook vaak als vanzelf omlaag richting zijn fijne strakke billen, al dan niet in de kontzakken van zijn broek…

Anyway, hij komt eraan: een hele nieuwe rubriek onder onze pijler Seks & relatie, genaamd ‘De billen’. Alle ins & outs over wel of niet goed gevormde achterwerken gaan wij je vertellen. Net zoals we dat eerder bij ‘De penis’ en ‘De vagina’ deden. Leerzaam toch? Dat dacht ik.

Hou Vrouwonline in de gaten, vanaf volgende week gaan we van start!

Ook verschenen op Vrouwonline.nl

13 Comments

 1. Manon 24 maart 2011 at 14:27

  aaah, Mariek. zoooo herkenbaar. ik heb al niet eens meer door dat mijn handen continu naar Maarten zijn billen zakken, heeeurlijk. gelukkig complimenteert hij mij ook regelmatig met mijn bolle gerdabillen, dus nergens om je zorgen over te maken.

 2. Saskia 24 maart 2011 at 20:48

  Geweldig geschreven en herkenbaar. Ben benieuwd naar de rubrieken..

 3. Danique 24 maart 2011 at 21:35

  Haha, nou ik ben benieuwd ;).

 4. Lisette 25 maart 2011 at 00:11

  Jaaaaaaa billen!… Ben het helemaal met je eens!…Als echte billenvrouw moet de man er toch zeker eentje hebben die goed vast te houden is! ;) :D

 5. Bloos 25 maart 2011 at 13:42

  Haha wat leuk geschreven!

 6. Erik 25 maart 2011 at 18:13

  Ik mis bij zo’n leuk geschreven artikel natuurlijk wel het beeldmateriaal om zelf te kunnen beoordelen. Voor de duidelijkheid niet van de mannenbillen :)

 7. marleen 26 maart 2011 at 14:05

  mijn vriend heeft heerlijk ronde gespierde billen zonder grammetje vet ^^ wou dat ik ze zelf ook zo had haha

 8. Saskia 27 maart 2011 at 11:55

  En een goede spijkerbroek doet ook wonderen om mannenbillen ;) Zo’n laaghangend kruis ieuw! ;)

 9. Nikkie 27 maart 2011 at 20:40

  Ha ha! Geweldig! Mijn hubbie heeft ook een geweldig exemplaar onderaan zn rug zitten!!! Ik kan ook niet normaal langs hem lopen en er even aan te zitten…heerlijk! I’m lovin’ it!

 10. Monique 27 maart 2011 at 21:28

  Billen, en dan met name die van de man, worden nog veel te vaak onderschat. Goed dat jullie er aandacht aan besteden!

 11. Danielle 29 maart 2011 at 22:44

  Eigenlijk denk ik nooit zo na over billen, misschien moet ik de mijne toch eens checken in de spiegel zoals jij hebt gedaan, hihi

 12. Carmen 04 april 2011 at 20:32

  Haha, erg leuk geschreven!

 13. Too much information 15 april 2011 at 16:16

  “Ik hou van een goed gevulde spijkerbroek. En dito boxershort. En laat ik nu net de mazzel hebben dat kersvers vriendje in het bezit is van zoiets heerlijks. Ik kan er dan ook maar moeilijk vanaf blijven wanneer hij me passeert als hij net onder de douche vandaan komt. Of als hij voor de kast in boxer zijn kleren voor die dag staat uit te zoeken. En als ik hem omhels, glijden mijn handen ook vaak als vanzelf omlaag richting zijn fijne strakke billen, al dan niet in de kontzakken van zijn broek…”

  Oh my god. Way way way way way too much information. Op een ordinaire, niet-leuke manier.