Ik heb Flair!

Order probalancetv

Op Twitter zag ik een tijd geleden een oproepje voorbij komen. Mijn collega’s van Flair waren op zoek naar mensen die vroeger heel erg fan waren van iemand. Te denken viel daarbij aan de Backstreet Boys, Take That en de Spice Girls. Van die laatste groep was ik vroeger samen met vriendinnetje Paulien helemaal idolaat, en aangezien ik het zelf ook altijd prettig vind als er mensen reageren op een interviewoproep, besloot ik te helpen.

Ik mailde mijn verhaal inclusief allerlei anekdotes naar de betreffende journaliste en ik werd nog uitgekozen ook. Samen met vier andere dames werd ik (telefonisch) geA?nterviewd over mijn obsessie van vroeger. Een paar weken later moest ik op komen draven voor een heuse fotoshoot, want het stuk tekst zou opgeleukt worden met een gezellig portret. Visagie en styling waren inbegrepen, dus dat was een avontuur waar ik erg naar uit keek.

De shoot zelf was hilarisch, ondanks de koortslip die de betreffende ochtend zomaar uit het niets op mijn onderlip was verschenen. Ik heb ontzettend gelachen met de dames visagist, stylist en fotograaf. Ook over de foto’s die ik na afloop toegestuurd kreeg was ik redelijk tevreden, zeker toen beloofd werd dat Photoshop koortsliptechnisch wonderen zou doen. Om zeker te weten dat ik echt blij zou worden van de uiteindelijke publicatie in Flair, mailde ik nog zo’n zes foto’s waarnaar mijn voorkeur uit ging terug. En duimde ik vervolgens heel hard dat één van die foto’s zou worden gekozen.

Helaas, dat was niet het geval. Hoewel iedereen in mijn omgeving me verzekert dat het een leuke, gezellige, spontane foto is geworden, ben ik toch niet blij. Er zaten veel leukere kiekjes tussen en ik vind het jammer dat er niet naar me geluisterd is. Je werkt vrijwillig mee aan zo’n productie, jij komt groot met je hoofd in het blad. Dan moet jij er zelf ook tevreden over zijn toch? Ik weet dan ook niet of ik snel nog een keer op zo’n oproep zou reageren en dat vind ik toch jammer… De ervaring an sich was namelijk ontzettend leuk.

Anyway… Bekijk hier de uiteindelijke publicatie in Flair 47 en hieronder een paar van de veel leukere foto’s (klik erop voor een grotere versie)!

Fosamax generic lawsuit é Cheap dehumidifier cannabis

20 Comments

 1. Sanne 30 november 2011 at 16:40

  Ik vind het op zich wel een leuke foto die ze in Flair hebben gebruikt maar die andere drie zijn inderdaad veel leuker, vooral die waar je op je hurken zit. De foto die ze gekozen hebben is echt zo’n typische Flair-foto, en ik snap waarom je hem minder leuk vindt. Maar mooi ben je toch wel :)

 2. Roel 30 november 2011 at 16:57

  Leuk hoor!

  En ja, ben het wel eens met je, de Flair foto is minder dan die andere drie. De Flair-foto is een beetje… minder enthousiast enzo. Maar hij is niet verkeerd hoor, haha.

  Helaas lees ik nou nooit de flair, al doet m’n moeder dat wel ;-)

 3. Ashley 30 november 2011 at 16:59

  Jammer van je ervaring, maar echt, ik vind het een super leuke foto! Je koortslip zie je amper, het is dat je het zei, maar anders was het me serieus niet opgevallen (dat kan ook aan mij liggen hoor, haha, maar ik heb m’n bril op, dus volgens mij zit dat wel goed). Ik snap wel waarom ze die foto hebben gekozen, je staat er hartstikke mooi op :)

  Oh en de Spice Girls zijn echt GEWELDIG. Ik kan serieus al hun liedjes nog meezingen. En daar schaam ik me niet voor! ;)

 4. amethyst 30 november 2011 at 17:18

  Die Flair foto vind ik juist heel spontaan, niets mis mee. Lekker uitbundig, dat is was ze over willen brengen. Op de andere foto’s sta je juist wat beleefder en lief te lachen. Vind ze echt niet zo verschrikkelijk als jij zegt hoor!

  Heb zelf ooit in de Yes gestaan. Ook telefonisch interview en daarna in het WFC een fotoshoot. Zijn verschillende leuke foto’s uitgekomen. De foto in het blad zou ik niet gekozen hebben, maar betekend niet dat ik niet tevreden was. Integendeel, geweldig leuk artikeltje voor het nageslacht ;)

 5. Danielle 30 november 2011 at 17:25

  Lieve Marieke, ik vind de foto eigenlijk helemaal niet zo erg! Maar ik snap dat jij liever een andere had gezien, en zeker ook omdat je op die andere foto’s je rode pumps ziet en die zijn geweldig… en die met het peaceteken… classic! Dat is een echte Spice Girls look… :)

  En oh ja, natuurlijk was ik ook fan van de Spice Girls, maar heb ik zo nooit in het echt gezien… misschien komt daar mijn concert/fesitvalverslaving vandaan… als ik nu een leuke band ontdek… MOET ik daar gewoon heen!

 6. johan 30 november 2011 at 19:19

  Die pumps. Die benen! Zonde dat ze niet in het blad stonden…

 7. Eline 30 november 2011 at 19:48

  Ik vind het een leuke foto! Helemaal niet gek of lelijk ofzo. Die waar je op je hurken zit, is trouwens echt superleuk. Dus ik kan me wel een beetje voorstellen dat je baalt van de gekozen foto.

 8. Willemvk 30 november 2011 at 22:36

  Het is dat je zelf begint over een koortslip, ander zou het mij nooit opgevallen zijn. Maar ik vind het geen verkeerde keuze van Flair. Je staat er prachtig op.

 9. Saskia 01 december 2011 at 09:22

  Helemaal mee eens! Die andere foto’s zijn ook leuker. Jammer dat er niet geluisterd is, zo’n ervaring heb ik ook gehad met een blad en zal het daarom ook niet meer doen.

 10. Kimsje 01 december 2011 at 15:14

  Ik was al benieuwd naar de foto’s! Nou Marieke, ze zijn echt prachtig! Je staat er lekker spontaan en leuk op. Wat je koortslip betreft; ik zie hem écht niet. Leuke ervaring hoor! Oh en ik kan ook alle liedjes nog meezingen van de Spice Girls. Ik had vroeger ALLES wat verkocht werd van de Spice Girls, ik overdrijf niet.

 11. Rianne 01 december 2011 at 23:20

  Ik vind die drie andere foto’s ook leuker, maar die uiteindelijk is geplaatst past wel beter in een tijdschrift. Wel tof dat je in een tijdschrift staat! Ik zou zoiets niet durven denk ik ^^

 12. Anja 02 december 2011 at 00:57

  Wauw, supergaaf dat je daarvoor ben uitgekozen!
  Lijkt me ook superleuk om eens te doen, alleen wel jammer dat er niet werd geluisterd kwa foto…

  Zo zie je maar weer wat mensen met geld al niet doen, je bent notabene vrijwilliger! Maar hun wil is wet en helaas laten ze dat maar al te graag merken..

  Naar mijn mening kan je heel leuk schrijven, dus ik denk dat ik wat vaker kom spieken op je blog!

 13. Anouk 02 december 2011 at 19:51

  Ik vind het echt een superleuke foto! Maar die op je hurken is idd iets leuker :)

 14. elsbeth 03 december 2011 at 13:57

  ik snap wat je bedoelt… maar ik heb het idee dat ze bij de keuze van de foto kijken naar wat past qua vorm / stijl / formaat van de foto en niet zo zeer hoe jij erop staat. De foto is leuk maar niet helemaal ‘jou’. of zo. Ik heb het 1 x gedaan voor de Viva. Vriendin van me schreef artikel en ik werkte daar aan mee. Het was de bedoeling dat ik iets op een schoolbord schreef en dan omkeek. Ik zei direct: no way dat ik met mijn achterkant op de foto ga. Uiteindelijk hebben we een oplossing gevonden en mocht ik ook kijken op de computer van de fotograaf en zeggen welke ik echt niet wilde….

 15. Marlies 04 december 2011 at 09:01

  Ik vind je prachtig, lieverd!

 16. Marike 07 december 2011 at 20:38

  Ik vind het ten eerste heel gaaf dat je het uberhaupt durfde, in een tijdschrift staan. Ten tweede vind ik de foto die gebruikt is geweldig, maar de overige drie minstens zo mooi! En daarnaast was ik supertrots dat je erin stond en liet ik je aan iedereen zien! :)

 17. Naomi 09 december 2011 at 17:36

  Haha wat leuk! Zo maak je nog eens iets mee. ;)

 18. Olga 12 december 2011 at 10:14

  Ik vind het een leuk stuk en ook een leuke foto :) je kunt die andere foto’s altijd nog thuis ophangen :) en je bent een ervaring rijker! xx.

 19. Linda 10 januari 2012 at 22:19

  Joehoe! Een Flair lezer hier :)

  De gekozen is een prima foto overigens. Wellicht hebben ze die gekozen omdat hij wat spontaner gemaakt lijkt te zijn dan de andere drie (die overigens ook erg leuk zijn).

  Ik zet je weblog, hopelijk met je goedkeuren, in mijn feedreader. Dus hopelijk tot schrijfs (eh, typs) :)

 20. Nadine 14 januari 2012 at 21:09

  Ik heb het gelezen ja! Leuk dat je erin hebt gestaan.