Liefde voor het koningshuis

Je kon er gisteren niet omheen: Willem-Alexander en Maxima waren tien jaar getrouwd. Ik weet het nog als de dag van gisteren: wat waren zij een mooi paar die dag.

En nu nog vind ik die twee een prachtig uithangbord voor Nederland. Ze zijn keurig zonder hun spontaniteit te verliezen, leven mee met het hele volk, begeven zich onder de mensen en stralen uit dat ze elkaar nog steeds heel erg lief vinden. En dan heb ik nog niet eens de drie schattige blonde dochtertjes genoemd. Ja, ik ben best een beetje koningshuis-fan en ben dan ook blij dat ik via mijn werk elke vier weken het blad Vorsten Royale How much minocycline for lyme op mijn bureau krijg, vol mooie foto’s van en verhalen over koningshuizen over de hele wereld.

De koninklijke familie blijft altijd iets magisch hebben. Stond ik vroeger nog met een vlaggetje langs de route te zwaaien toen ze mijn home town Culemborg een keer aan deden, mocht ik in mijn tijd bij Ze.nl een keer een fotosessie bijwonen en stond ik op Order remeron online nog geen meter afstand van Wim-Lex en Max! Ik heb met open mond naar het gezin staan staren, weet ik nog. Prinsen en prinsessen associeer ik nog altijd een beetje met sprookjes.

Ik ben benieuwd wanneer Willem-Alexander het stokje over zal nemen van zijn moeder. Wat mij betreft is het tijd voor een frisse wind. Nederland moet met haar tijd mee en dus past een jong en fris koninklijk paar veel beter bij ons land. Die Bea wil toch ook wel eens een keer genieten van haar oude dag? Ze is al 74 en nog altijd aan het werk!

Ik hoop dat ik het haar nooit hoef na te doen. Ik hou van mijn baan, maar na m’n 65e (of is het inmiddels al 67e?) heb ik vast een keer genoeg van die celebs… Dat de economie maar flink aan mag trekken! ;)

CC foto: esther1616 Cannabis seeds best shop

7 Comments

 1. Noelle 04 februari 2012 at 09:14

  Ik wilde vroeger ook wel een prinses zijn, maar als ik zie hoeveel ze moeten doen (vooral Wim-Lex en Maxima), liever niet. Ze zijn constant bezig en er wordt constant van ze verlangd dat ze overal bij betrokken zijn. Petje af voor ze, maar ik zou echt gek worden denk ik.

 2. Anouk 04 februari 2012 at 12:22

  Ik leef blijkbaar in mijn eigen wereldje, want van hun jubileum heb ik niets gemerkt.

 3. Lnnk 04 februari 2012 at 12:43

  Ik zou niet met ze willen ruilen, altijd zo in het middelpunt van de belangstelling staan lijkt me niets.
  Van mij mag de koningin het stokje ook wel over gaan dragen. Lijkt me een mooi moment.

 4. Caithlin 05 februari 2012 at 01:32

  Ik vind het wel knap dat Bea dat nog allemaal doet op haar leeftijd. En ik houd ook van het Nederlands koningshuis, ik zou me ons land niet kunnen voorstellen zonder.

 5. Annouska 05 februari 2012 at 10:58

  Ik vind ze een ontzettend leuk paar die meegaat met de tijd. Heerlijk, maar ik vind het ook tijd dat Beatrix het stokje door gaat geven en gaat genieten van haar pensioen..

 6. Rianne 05 februari 2012 at 18:10

  Ik vind het knap dat Beatrix nog steeds haar werk doet, maar die troonswisseling mag ondertussen wel komen vind ik. Willem-Alexander is ondertussen toch ook alweer in de veertig?

 7. Marikee 07 februari 2012 at 22:46

  Ik snap wel goed dat Bea Willem-Alexander en Maxima nog wat tijd gunt met hun kinderen, maar vanuit haar gezien is het wel tijd om lekker achter de geraniums te gaan zitten (+ daar kan ze dan leuk een blog over schrijven voor Tuinieren.nl!) ;)