House for sale

Vriendje en ik willen graag samenwonen. En dan liever gisteren dan morgen, zeg maar. We zijn nu ruim een jaar samen en dat bevalt dusdanig goed, dat we het leuk zouden vinden om niet meer alleen hier en daar een paar uurtjes en avondjes met elkaar door te brengen, maar echt samen verder te gaan.

Probleempje: hij heeft een koophuis. Het is een geweldig leuk appartementje, maar net iets te klein om met z’n tweetjes in te wonen. Ik ben er dol op, ik kom er graag, maar samenwonen gaat helaas niet echt. Er zou weinig ruimte zijn voor mijn spulletjes en natuurlijk denken we ook aan de toekomst: één slaapkamer is niet genoeg voor de plannen die wij samen hebben (en die hopelijk ooit verwezenlijkt mogen worden).

Waar we uiteindelijk gaan wonen is ook nog even de vraag. Hij is geboren en getogen in Rotterdam, ik woon heel fijn in Utrecht. Gelukkig zijn we allebei niet heel erg gebonden aan onze stadjes, dus staan we beiden open voor een drastische move Buy micronase structure Panmycin buy . Voor ik een relatie met hem had, had ik slechts het vooroordeel van Rotterdam als grijze, grauwe stad. Nu ik het steeds beter leer kennen, voel ik me er oprecht thuis.

We gaan dus wonen waar we het leukste huis in de mooiste buurt kunnen vinden. Dat maakt het wel spannend: ik heb geen idee waar ik over een jaar sta/woon. Ik vind het echter alleen maar leuk, ik ben wel toe aan een grote nieuwe stap. Zeker als dat met hem is!

Voor het zover is moeten we dus eerst zijn super leuke huisje zien te verkopen. Geen makkelijke opgave, in deze tijd. Daarom breng ik ‘m ook hier op mijn blog even onder de aandacht, je weet nooit wie het leest. :)

Te koop: Schieweg 203b, Rotterdam
Panmycin cost Lees meer informatie op Funda.nl >>

22 Comments

 1. Naomi 09 februari 2012 at 17:51

  Super leuk dat de plannen er in ieder geval al zijn. Succes!

 2. Rianne 09 februari 2012 at 18:05

  Ai.. 58m2 woonoppervlakte is inderdaad wel erg krap. Leuk huis trouwens! Wij hebben ook een koopappartement van 70m2 en ook maar één slaapkamer. Aangezien we beide geen uitbreidingsplannen hebben (behalve voor een hond dan) is dat geen probleem. Heel veel succes met de verkoop! en jullie samenwoonplannen uiteraard :)

 3. Elise 09 februari 2012 at 18:07

  Prachtig huis. Verkopen zal moeilijk zijn nu. Maar wens jullie heel veel succes

  Elise

 4. Anouk 09 februari 2012 at 18:17

  Wat een leuke plannen! Succes met het verkopen van zijn huis!

 5. Annouska 09 februari 2012 at 21:17

  Ik heb je huis al een paar keer ge-retweet en dus bekeken; jammer dat ik niet kan kopen want ik zou er graag willen wonen. Ik hoop dat jullie het huis snel kwijt raken zodat jullie kunnen gaan samenwonen.

 6. Lindsay 09 februari 2012 at 22:09

  Ik heb 3 jaar samengewoond op 32m2. SERIEUS he? Maar het was wel ECHT heul krapjes. Maar nu wonen we op 90m2 en ik kan me niet meer voorstellen hoe we ooit 3x zo klein gewoond hebben! Hou m’n oogjes & oren voor jullie open chica! Niets zo fijn als samenwonen! ^^ xxx

 7. Yasmin 09 februari 2012 at 22:28

  Veel succes met de verkoop en de zoektocht naar iets nieuws!

 8. HansDeZwans 09 februari 2012 at 22:38

  De markt is juist een beetje in elkaar gezakt, maar lang genoeg wachten tot je de gevraagde prijs krijgt.

 9. Mrs. T. 09 februari 2012 at 22:43

  Zo, hier ben ik lang niet geweest zie ik. Kom via via weer hier terecht. Wat een leuke plannen. Leuk én spannend! Mooi appartement ook. Hopelijk lukt de verkoop.

 10. Danique 10 februari 2012 at 11:34

  Spannend, huis verkopen is wel heel lastig nu hè. Het is dat ik niet in Rotterdam wonen wil….;)

 11. San 10 februari 2012 at 11:39

  Wat leuk dat hij in de buurt woont waar ik ook 30 jaar heb gewoond, blijdorp is een wel een hele leuke buurt om te wonen en zou terug willen (ook wij denken er weer aan om terug te gaan naar mijn roots). Heel veel succes met de verkoop en succes met het zoeken naar een huis voor jullie 2!

 12. Michael 10 februari 2012 at 11:44

  Heel veel geluk samen, ik hoop dat het allemaal snel verloopt!

 13. Noelle 10 februari 2012 at 11:53

  Het is een mooi huisje maar inderdaad erg krap. Wij wonen op 80m2, en dat is vrij ruim voor een beginnersappartmentje maar zou hier niet nog jaaaaren kunnen wonen. Natuurlijk ook denkende aan de toekomst. Veel succes met de verkoop en de zoektocht naar een huisje waar jullie je toekomst in mogen beleven :)

 14. Karin 10 februari 2012 at 14:10

  Hey meis,
  Wat een mooi appartement, dat moet toch wel te verkopen zijn! Ennuh, ik roep het gewoon nog een keer, wij hebben in deze tijd ons huis in 3 weken verkocht, dus het KAN!! Ook in deze tijden!!
  Ik duim voor je!

 15. Rinus 10 februari 2012 at 23:24

  Leuk huisje en natuurlijk veel sucses met de verkoop en nieuwe woning.
  Alleen een paar tips?, eerst je huis verkopen anders ben je de sjaak!.
  Bedenk dat de huisprijzen de komende jaren zeker met 30 % gaan dalen!, dat doet zeer maar dat heeft kansen?.
  Nu laag met zeker 20 a 30.000 duizend euro lager verkopen(met nadriuk vekopen) en je bent spekkoper over een aantal jaar met een pracht huis met zijn tweeen en meer.
  Klinkt onzinnig, maar de tijden zijn totaal veranderd, en alles gaat omvallen en zekerheid is nergens meer…
  Blijft de huis prijs het zelfde of een beetje eraf?, dan is de situatie over 4 jaar het zelfde maar dan 40.000 euro minder en nog steeds niet verkocht.

  Het zijn nu spannende tijden en heeft geen vergelijk met welke periode dan ook, wat normaal was is niet van toepassing en het zal neders worden…

  Sucses.

 16. Sanne 10 februari 2012 at 23:38

  Ik vind het zo leuk voor jullie dat jullie samenwoonplannen hebben :) Ik hoop echt dat het huisje snel verkocht wordt en dat jullie fijn kunnen gaan samenwonen.

 17. Lnnk 11 februari 2012 at 10:58

  Heel veel succes met verkopen! Het ziet er in ieder geval mooi en verzorgd uit.

 18. ioon 11 februari 2012 at 17:51

  Ah met zijn tweetjes op 58m2 moet toch lukken? ;) Wij zitten samen op 45m2. Maar scheelt waarschijnlijk dat wij beiden met weinig eigen spullen samen gingen wonen. Jullie hebben beiden waarschijnlijk al veel meer verzameld in de loop van de tijd.

  Succes met het verkopen! Iets vinden om te kopen zal vast een stuk sneller gaan. :D

 19. Willemvk 11 februari 2012 at 21:26

  Grappig, een rond bed, dat zie je niet vaak

 20. Caithlin 11 februari 2012 at 22:00

  Spannend! Ik ben benieuwd waar jullie gaan settlen uiteindelijk. Succes met de verkoop!

 21. Sylvia 12 februari 2012 at 13:28

  Huisje ziet er mooi uit, hopelijk vind je snel een koper :) En succes met het zoeken naar jullie droomhuis natuurlijk! ;)

 22. inge 12 februari 2012 at 16:28

  succes met de verkoop, tijden zijn niet echt gunstig, maar hé, je hoeft maar één koper te hebben en ik geloof dat dat altijd kan, crisis of nie!