[VIVA] De Nederlandse George Clooney

Vroeger had ik een crush op Rick Engelkes. Die nam ik eigenlijk klakkeloos over van mijn moeder, die bij elke aflevering van Goede Tijden Slechte Tijden bijna van de bank af gleed als dokter Simon in beeld kwam.

McDreamy
Dr. Simon Dekker was eigenlijk de McDreamy van de jaren !90. Het hele GTST-dorp Meerdijk kwam bij ‘m in de praktijk en wat was ik daar jaloers op. Mijn eigen huisarts was een goedzak, maar wel een heel suffe goedzak. Een beetje sexappeal had die vervelende doktersbezoekjes misschien iets minder naar gemaakt. (Of je bij zo!n adembenemend mooie arts net zo makkelijk je broek laat zakken, is natuurlijk wel de vraag!)

Eten Met Vrienden
Toen Rick stopte als soapacteur, verloor ik hem een beetje uit het oog. Hij richtte zich vooral op theater en daar kwam ik destijds nog niet zo vaak. Nu ik showbizzredacteur ben, kreeg ik een uitnodiging voor de premiA?re van de voorstelling Eten Met Vrienden Buy minocycline hcl . Rick is niet alleen producent van het stuk, ook speelt hij een van de vier hoofdrollen. Een uitstekend moment om eens te kijken wat er van hem geworden is.

Van McDreamy naar George Clooney
Na het zien van het stuk durf ik te concluderen dat Rick de Nederlandse George Clooney is: hoe ouder hij wordt, hoe prettiger zijn verschijning. De man heeft een charisma waar je u tegen zegt. Ik had dan ook best wel een beetje veel last van gezonde zenuwen toen ik mijn jeugdheld twee dagen na de premiA?re telefonisch mocht interviewen.

How much benfotiamine should i take Toegevoegde waarde
Tijdens het uitwerken van het gelukkig Cheap benfotiamine diabetes prettige gesprek kwam ik er pas achter dat Rick inmiddels zelfs de 50 al is gepasseerd. Zelf ziet hij de toegevoegde waarde van zijn leeftijd niet zo, maar ik heb daar toch een andere mening over.

In mijn ogen zou deze woest aantrekkelijke man namelijk juist trots moeten zijn op zijn leeftijd en bijbehorende uitstraling, want hij ziet er helemaal niet uit als 52 jaar. Ik vind dat Rick juist van de daken moet schreeuwen dat hij die leeftijd heeft bereikt zonder enig uiterlijk verval.

Ode
Daarmee wil ik dit stukje eigenlijk bombarderen tot Ode aan Rick. Hij die op een zo charmante manier ouder wordt en van wie ik hoop dat hij nog heel wat jaartjes mee gaat.

Ook verschenen op Viva.nl

LEES OOK:

4 reacties

 1. Hey there! Quick question that’s completely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My weblog looks weird when viewing from my apple iphone. I’m trying to find a template or plugin that
  might be able to correct this problem. If you have any suggestions, please share.
  With thanks!

 2. I reviewed this site and I believe you have a lot of wonderful information to share. I have saved to fav and will review once again later on.

 3. Iwished to accept the rule of scientific law, yet what three people
  simultaneously saw (or believe we got, or saw
  whatever we believed) Uri Geller do this morning calls two established facts into
  doubt – indeed, in fact, disproves them. This is often a must if there ccan be
  a hople of acting any magic tricks (successfully) before an audience.

  Therefore the link might be drawn between principles of authority, mystical awareess and magical
  capability then one may use the style of an hourglass to great effect.