[VIVA] Het hardnekkige Beckham-virus

Vroeger was ik groot fan van de Spice Girls. Ik aanbad ze alle vijf. Ik had echter nooit kunnen bedenken dat we van uitgerekend Posh Spice het meest zouden blijven horen.

Het was in de brugklas dat ik kennismaakte met deze nieuwe meidengroep. Sporty als ik ben, was Melanie C direct mijn favoriet. Ik vond het heerlijk om haar deel van de liedjes vol overgave te playbacken, gehuld in voetbalshirtje, Nike Air Max-sneakers en Adidas-trainingsbroek.

Suf, saai en stijfjes
Mijn beste vriendinnetje, met wie ik op 13-jarige leeftijd het concert in de Gelredome bezocht en een paar jaar geleden nog naar Keulen afreisde voor het reA?nieconcert, vond Victoria tha bomb. Ik snapte dat niet. Ik vond haar suf, saai en stijfjes. Bovendien kon ze niet zingen. Posh Spice kreeg sporadisch een regeltje toegewezen, omdat het vrij sneu is als je groep uit vijf meiden bestaat en je er maar viert terughoort op het album. Erg prettig in het gehoor lag dat echter niet.

Over een andere boeg
Toen de groep uit elkaar ging (nooit officieel geloof ik), probeerden ze het allemaal solo. Zo ook Victoria. Natuurlijk flopte ze, zelfs de beste computer kreeg haar stem niet vervormd tot iets waar mensen graag naar luisteren. Toen ze dat eindelijk zelf ook inzag, besloot ze het -heel verstandig- over een andere boeg te gooien.

Stervoetballer David Beckham had ze inmiddels al ingepalmd, waarmee ze zich verzekerde van jarenlange media-aandacht; een mooie basis voor een carriA?reswitch. Victoria stortte zich vervolgens op haar grootste hobby: mode. Dat bleek een schot in de roos. Ik ben bepaald geen fashionista, maar van trendy collega!s begrijp ik dat ze dat niet onverdienstelijk doet. Ook bekende internationale celebs trekken graag ‘een Victoria Beckham! aan bij grote evenementen.

Beckham-mania Buy zyban in uk
Victoria en David Beckham zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de binnen- en buitenlandse media. Steeds als de aandacht een klein beetje verslapt, als je heel even niets van ze hoort, duiken ze toch weer ergens op en barst de Beckham-mania weer in alle hevigheid los. Als een hardnekkig virus dat steeds maar weer de kop op steekt. Is het niet een nieuwe zomercollectie, dan wel een eigen parfum, onderbroekenlijn, zelf ontworpen auto Nombre generico de micronase Order risperdal autism of uitbreiding van de Beckham-kroost. Of ze het nu zelf bedenken of een heel handige marketingstrateeg in de arm hebben genomen, vergeten doen we ze in ieder geval nooit.

Chagrijnige blik
Je zou toch denken dat Victoria blij is met wat ze tot nu toe allemaal heeft bereikt. Alles wat de Beckhams aanraken, lijkt in goud te veranderen. Wie had gedacht dat van de vijf ex-Spice Girls juist Victoria het meest succesvol zou zijn?

Of ze er daadwerkelijk van geniet, zullen we waarschijnlijk wel nooit weten. Victoria lijkt namelijk niet te doorgronden. In het openbaar kan er zelden een lachje vanaf, die chagrijnige blik staat standaard in haar strakke gezicht vastgebeiteld. Waar David zijn fans regelmatig trakteert op een oogverblindende glimlach, zeker met zijn kinderen in de buurt, staat Victoria er altijd gespannen en gereserveerd bij.

Ik ben zo benieuwd naar de Victoria achter de schermen. De moeder, de vrouw, de vriendin, de dochter. Zouden we daar ooit een glimp van opvangen?

Ook verschenen op Viva.nl