Dagboek: week 17


Buying cannabis seeds legal in uk
Lincocin injection price Order topamax from canada
(Klik op de foto’s voor een grotere versie.)

Week 17
Het beloofde een kort werkweekje van vier dagen te worden, dus was het bikkelen om alles voor elkaar te krijgen zodat ik een lang weekend vrij kon hebben. Dinsdag al besloot ik mezelf daarvoor te belonen in de vorm van een goeie portie sushi (1) voor mij alleen.

Woensdag kwam Viva nummer 18, waar ik in sta (2), binnen op de redactie. Ik hield een week lang een eetdagboek bij en kreeg op basis daarvan advies van een voedingsdeskundige. Erg leuk om eens te doen!

De volgende dag werkte ik thuis, omdat het tweede bezoek aan de fysio gepland stond. Ik was vooruit gegaan en moest dan ook flink aan de bak met kracht- en cardio-oefeningen. Een goed teken! Volgende week mag ik misschien op de loopband voorzichtig weer proberen hard te lopen. Yay!

’s Avonds werd ik door Anna Teresa (5), journaliste van Sp!ts en mede-musicalfan, meegenomen naar Wicked (3). Daar beleefde nieuwe hoofdrolspeler Ferry Doedens (4) zijn premiA?re. De eerste keer dat ik die musical zag, genoot ik al met volle teugen. Dat was nu niet anders: wat is vooral Willemijn Verkaik, die ik de vorige keer mocht interviewen, toch een heldin. Wat een strot!

Vrijdag was ik, hoera hoera, heer-lijk vrij. Met vriendje ging ik uitgebreid shoppen, onder meer voor zijn verjaardagskado’s. Op Koninginnedag is hij namelijk jarig! We lunchten gezellig bij Staal (6), maar dat viel helaas niet helemaal goed. Ik moest de borrel met oud-collega’s van Four People die avond jammer genoeg afzeggen.

Gelukkig ging het zaterdag beter, we sliepen tot laat uit en deden de hele dag lui, waarna we naar Schiedam afreisden voor een etentje bij schoonzus, zwager en de twee kids. We hadden erg veel lol met neefje Jasper en nichtje Fleur (7 t/m 11)!

Vandaag deed ik he-le-maal niks, wat een heerlijk bijkomweekend. Natuurlijk zag ik wel Ajax van Twente winnen en officieus kampioen worden. Verder haalde ik een enorme reep chocolade in huis (12), alvast vanwege de b-day van vriendje morgen. Een goede reden, nietwaar?

Verder is daar het prettige vooruitzicht dat ik de komende twee dagen ook vrij ben: we gaan samen lekker een nachtje weg. Ik heb geen idee waarheen, dat was nog mijn verjaardagskado… Ik wacht het vol spanning af!

LEES OOK:

4 reacties