Dagboek: week 20

Buying cannabis seeds legal in uk

Hydrochlorothiazide price in india
(Klik op de foto’s voor een grotere versie.)

Week 20
Na ruim vijf weken geen volleybal te hebben aangeraakt, mocht ik het dinsdag voorzichtig weer eens proberen. De selectietrainingen voor volgend seizoen zijn weer in volle gang, dus ik wilde daar graag bij zijn. Hoewel mijn spel een beetje wisselvallig was, viel het me alles mee. Ook mijn knie leek het goed te houden, na afloop voelde ik hem maar heel licht. Een hele verbetering.

Woensdag was ik sjaggo door de NS, maar toen ik op de redactie aankwam, vond ik daar de Gijpvogel (1) op mijn bureau. Die tovert direct een grijns op je gezicht, of je dat nou wilt of niet. ;) ’s Avonds werkte ik over en bestelde ik sushi die ik achter mijn computer op at (2), waarna ik afreisde haar Haarlem voor de gezellige verjaardag van vriendinnetje Sanne. Onderweg trakteerde ik mezelf op een Raketje (3), die blijkbaar al helemaal in EK-sferen zijn!

De volgende dag konden we natuurlijk uitslapen, want het was Hemelvaart! Vriendje en ik deden het dan ook rustig aan. Ook hoefden we niet te koken, want we mochten ’s avonds in Den Haag aanschuiven bij mijn vriendinnetje Paulien, die ik al ken sinds de brugklas, en haar vriend. Dat was een topavond!

Omdat vriendje de komende tijd vanwege het EK veel weg is, trakteerde hij mij (en zichzelf) vrijdag op een sushi-etentje (4 + 5). Hij weet dat hij me daar zielsgelukkig mee maakt, haha. Zaterdag deden we in de stad de laatste aankopen voor zijn eerste tripje naar Lausanne, waar het Nederlands elftal op trainingskamp is. Ik kookte een afscheidsmaaltje voor hem: risotto a la Pien (6) en een salade caprese (7). Daarna gingen we ons te buiten aan een XL (!) Mars Icecream (8). GODDELIJK.

Helaas was het zondagochtend heeeeeel vroeg zover dat Johan echt richting Zwitserland vertrok. Ik moet hem helaas een week missen. :( Thuis stortte ik me als afleiding maar op het huishouden (9). Gelukkig is er Skype, dat ik voor het eerst ontdekte. Helemaal super was de beeldkwaliteit niet (10 + 11), maar het voelde toch alsof ie iets dichterbij was. ’s Avonds was ik toe aan een flinke dosis Sex and the City Cannabis seeds uk seller (12): de perfecte afsluiter van het lange weekend.

7 Comments

 1. Petra 21 mei 2012 at 13:39

  Wat fijn dat je weer kon sporten zonder al te veel last!

  En balen dat vriendje zo vaak weg moet voor zn werk de komende weken. Sterkte ermee!

  Blijf je fotoblogjes leuk vinden. Ik hou zelf ook een soort fotodagboek bij, maar dan met afgedrukte foto’s in een album. Veel meer gedoe en loop dus al tien weken achter. Zo’n foto-overzicht is toch minder werk dan :-)

 2. Marcella 21 mei 2012 at 14:48

  Fijn dat ’t sporten weer ging. Lukt hardlopen ook alweer iets beter?

  Jammer dat je Johan een week moet missen. Hopelijk vliegt de week voorbij zodat hij er weer erg snel is. Fijne week!

 3. Veerle 21 mei 2012 at 19:33

  Mocht je komende tijd je vervelen, kun je een bezoekje aan paps en mams misschien eens combineren met een diner bij Veer :-)..

 4. dina 21 mei 2012 at 22:23

  Oh al dat eten. H-O-N-G-E-R krijg ik er van.

 5. inge 22 mei 2012 at 10:01

  #fingerscrossed voor je herstel nu!!! hopelijk is eind in zicht.
  en eh, all you can eat sushi? hahaha dat was volgens mij toch niet het idee helemaal van sushi ^^
  geniet van je weekje alleen!

 6. Marieke 22 mei 2012 at 12:50

  @ Dina: Het is inderdaad bijna een eetdagboek geworden, hahaha… Sorry! ;)

 7. Flo 25 mei 2012 at 09:31

  Heerlijke foto’s!!xx