Dagboek: week 29
(Klik op de foto’s voor een grotere versie.) Cell spyware, Phone call tracker.

Week 29
Deze week pakte ik al heel wat spullen in die naar Rotterdam moesten worden verhuisd. We zijn lekker op weg! Dinsdag ging ik op bezoek bij vriendinnetje Monique (1) voor een bijkletsavond. Dat was super gezellig!

Woensdag kwam de VIVA uit met mijn artikel erin, mijn debuut in print. (2 +3) Ik ben er erg trots op, maar de reden dat ik het schreef is natuurlijk allerminst leuk. Help Linda en doneer!

De volgende dag voelde ik mij een echte razende reporter. ’s Ochtends ging ik met de pont naar Amsterdam-Noord voor een interview met Birgit Schuurman over haar nieuwe programma, ’s middags was er een borrel en barbecue met mijn afdeling Online Vrouwen (4) en daarna moest ik snel door voor een hardloopsessie met Saar Koningsberger (5), georganiseerd door Nike en genaamd The Romance of Running (6). Met een hele groep (7) liepen we dwars door Amsterdam achter haar aan, langs plekken die voor Saar belangrijk zijn. Erg leuk om te doen!

Vrijdag werkte ik thuis, want mijn kastje werd opgehaald. Het gaat de goede kant op met de verkoop van mijn inboedel, ik heb alleen nog een eethoekje in de aanbieding. Iemand interesse?

Gelukkig ging het weer dit weekend eindelijk eens de goede kant op. Zaterdag ging ik in mijn nieuwe woonplaats op zoek naar een nieuwe hardlooproute. Die vond ik bij de Kralingse Plas, een rondje om dit water is precies 5 km. Wel moest ik er erg aan wennen dat het bij het water nogal hard waait… Da’s even andere koek! ’s Avonds liet Johan me zien hoe hij altijd rent als hij die kant op gaat en genoten we van dit prachtige stukje Rotterdam. (8) Als je aan die plas zit, heb je helemaal niet door dat je eigenlijk gewoon in een heel drukke stad bent.

Wat een mazzel dat het vandaag nog beter weer was! We togen daarom vol goede moed naar het strand in Monster. Helaas was het niet dusdanig heet dat we in badkleding op een handdoekje durfden te gaan liggen, dus claimden we een heerlijke loungeplek in een strandtent waar we uren lagen te zonnen met drankjes en een goed boek. (9 + 10)

Daarna besloten we nog even door te rijden naar Scheveningen, waar het net iets bruisender is. Voor het avondeten streken we neer bij Sol Beach, waar we barbecueden aan tafel! (11) Heel lekker en leuk! We bleven tot laat in de avond hangen. (12)

Helaas hadden we het effect van de toch wel felle zon een beetje onderschat, omdat het niet echt bloedheet was. We kwamen daarom als twee enorme kreeften weer thuis. Pijnlijke gezichten en benen waren een klein smetje op deze verder fantastische dag! Mobile spy, Spy on iphone. Cheap himcocid tablet

5 Comments

 1. Mylène 23 juli 2012 at 14:38

  Wat een mooie week zeg. Gefeliciteerd met je eerste artikel in print!

 2. Bianca 23 juli 2012 at 16:08

  Wat een fijne week! En wat een bekend uitzicht op foto 8.. Welkom in Rotterdam! Ik vind het zo fijn dat ik op 10 minuutjes wandelen afstand van de plas loop, een heerlijk stukje Rotterdam, waar je inderdaad niet door hebt dat je in een drukke stad bent.

 3. Indira 23 juli 2012 at 18:36

  Ik vind het echt leuk voor je dat je nu samen woont met je vriend! Succes met de hele verhuizing :)

 4. Des 23 juli 2012 at 19:57

  die hardloopsessie! wat een leuk idee!

 5. Marcella 23 juli 2012 at 21:11

  Moooooi die zwartwit foto!