Met de blogmeisjes bij Umami

In mijn inmiddels ruim 7-jarige ‘blogcarrière’ heb ik al een aantal keer de eer gehad om mensen achter andere blogs te leren kennen. Iedere keer is het weer een feestje om iemand die je door zijn of haar foto’s en schrijfsels al best goed kent ook in het echt te ontmoeten. En wat blijkt steeds weer: IRL zijn ze nog leuker dan online!

Gisteren was ik uitgenodigd voor de opening + persdiner van Umami in Rotterdam, een restaurant dat ook al vestigingen in Den Haag en Utrecht heeft. Aziatische gerechtjes met een Franse twist in een trendy, strak interieur is de formule. Ik en Aziatisch eten zijn doorgaans een match made in heaven, dus ik was erg benieuwd! Johan ging gezellig mee als mijn +1.

Eenmaal daar aangekomen, trof ik collega-blogsters Lindsey en Fleur die al lekker aan de hapjes en drankjes zaten. Later sloten ook Annemerel, Ashley en Jolien aan. Het was één bonk gezelligheid aan een grote tafel en de heerlijke witte wijn vloeide rijkelijk. Bovendien werden er constant de lekkerste gerechtjes op tafel gezet. Allemaal even licht, vers en een lust voor het oog!

We kletsten en lachten alsof we elkaar al jaren kennen. Wat een geweldige, lieve dames waren het allemaal. Jolien maakte de mooiste foto’s om deze gedenkwaardige avond vast te leggen. Met Lindsey sprak ik af om binnenkort eens samen te gaan hardlopen en met Jolien erbij gaan we een keer ontbijten in een tentje waar ik volgens hen absoluut een keer geweest moet zijn. Deze twee meiden wonen namelijk ook in Rotterdam en weten precies wat hip & happening is. Superleuk!

Na afloop stapten Johan en ik lekker op de fiets en waren we binnen 10 minuten thuis. Zo fijn dat ik na een persevenement nu eens niet nog een lange (trein)reis hoefde te maken. Umami was zeker voor herhaling vatbaar: een driegangenmenu heb je er al voor 19,95. Mij zien ze er zeker nog eens terug!

Umami
Binnenrotte 140
3011 HC Rotterdam
www.umami-restaurant.com

Beeld: Jolien

LEES OOK:

19 reacties

  1. Jaaa en het was leuk! Super gezellig om een avondje met je door te brengen! Ik zal de foto van jou en johan naar je mailen! X

  2. Gave foto’s, en wat klinkt het gezellig! :-) Ik vind het ook altijd leuk om mede-bloggers irl te ontmoeten. Nu je het zegt, het wordt weer eens tijd voor een ‘meet’ :-)

    Het restaurant ziet er trouwens top uit! En voor mooie prijsjes. Als ik in Rotterdam ben, ga ik misschien eens kijken.

  3. Het was net of ik je al veel vaker had gezien! Ik vond het super dat je er was en dat hardlopen gaan we snel doen!

  4. Leuk verslag! Heb veel al voorbij zien komen bij de andere dames, ziet er uit (en klinkt) als een hele geslaagde avond!
    Via de andere dames ontdekte ik je blog, ik volg vanaf nu via Bloglovin!