[VIVA] De Oscars: tepels, krukken & vallende sterren

Was het vorig jaar nog het been van Angelina Jolie dat tijdens de Oscars alle aandacht naar zich toe trok, stalen dit jaar de tepels van Anne Hathaway de show.

Vorig jaar liet Angie vol trots haar lange slanke been uit haar zwarte galajurk piepen. Het viel zo op, dat haar lichaamsdeel direct een eigen Twitter-account kreeg. Dit jaar lag de nadruk tijdens de Academy Awards echter op de boobs.

Anne Hathaway straalde in haar crA?mekleurige Prada-jurk. Haar tepels waren echter zo pontificaal aanwezig, dat ook hiervoor een account aangemaakt moest worden. ‘We have a life of our own’, twitterden @AnnesNipples. Met daarbij de sneer: ‘Angelina!s leg was sooo last year.’ Erg origineel was het niet, maar goed, ook dit event had weer z!n broodnodige nipple gate.

Pluspunten
Heidi Klum vond het ook nodig om haar twee pluspunten te benadrukken. Het topmodel was weliswaar niet uitgenodigd voor dé grote Oscar-show, maar gaf wel weer acte de presence op Elton Johns diner + feestje voor degenen die niet bij de uitreiking mochten zijn. Natuurlijk wilde ze daar dan wel de show stelen, dus bond ze haar trotse twee stevig in een niets verhullende, tikkeltje ordinaire glimmende jurk. Veel goeds deed dat echter niet voor haar voorgevel Cleocin price Nombre generico de aldactone . Moeten we concluderen dat Heidi!s gouden jaren nu echt voorbij zijn?

Awkward
Met Kristen Stewart had ik een beetje boel medelijden. De Twilight-actrice had de eer een beeldje uit te reiken, maar dat liep niet helemaal soepel. Ten eerste was ze in glas gestapt en strompelde ze daardoor met krukken over de rode loper. Helemaal in haar eentje, zonder vriendje Robert Pattinson. (Of is dat nu dan echt eens over?) Maar dat was niet eens het ergste: vlak daarvoor was ze nog uitgeroepen tot slechtste actrice van 2012! Zie dan maar eens met een beetje waardigheid het podium van dé belangrijkste filmprijzen te betreden. Gevalletje awkward!

Wie doet haar wat
Mooie, lieve, talentvolle Jennifer Lawrence, die ik de wereld gun, had ook pech. Mocht ze daadwerkelijk zo!n felbegeerd beeldje ophalen, struikelt ze over haar lange Dior-jurk! Jen kon wel door de grond zakken en sloeg beschaamd haar hand voor haar ogen. Gelukkig herstelde ze zich snel en stond ze alsnog haar mannetje op het podium. Wie doet haar wat, ze heeft een Oscar! Ik wil dus echt heel snel Silver Linings Playbook gaan zien.

Je kan niet alles hebben
Argo won natuurlijk volkomen terecht de Oscar voor beste film. Beetje jammer dat Ben Affleck daar geen persoonlijke erkenning voor kreeg in de vorm van een prijs als beste regisseur, hij was er niet eens voor genomineerd. Maar goed, je kan niet alles hebben. Verder wist Helen Hunt de aandacht te trekken door in een simpel H&M!etje te verschijnen en scoorde daarmee punten bij zowel fashionista!s als recessionista!s.

Dat was het dan, de avond waar showbizzland zo lang naar had uitgekeken. Gaan we ons nu maar weer richten op een prachtig, gloednieuw filmjaar! Ik heb m!n onbeperkte filmpas al in de aanslag.

Wat waren dit jaar jouw favorieten?

Ook verschenen op Viva.nl Colchicine for sale canada

Foto: Flickr/windkoh

1 Comment

  1. inge 01 maart 2013 at 13:33

    jeetjekreetje wat een boel ophef over niets. ik weet dat het een skwiljardenindustrie is, maar waar gaat het over? vrouwen die er werkelijk waar belachelijk uitzien in veel te dure jurken, ik klikte even op de link van heidi, en prijzen die van tevoren ingekocht zijn.
    niet mijn ding.