[VIVA] Aangevallen door een vampier

KimKvampire

Ik ben geen beautymeisje. Ik draag nauwelijks make-up en heb mijn haar vaak gewoon los hangen of bij elkaar geraapt in een rommelige knot. Sinds mijn jeugd gebruik ik de grote blauwe pot Nivea als dagcrA?me en die werkt voor mij prima.

Goedkoop goedje
Ik heb het wel eens gedaan hoor, wat zogenaamd echt goede beautyproducten uitgeprobeerd. Zoals een superdure mascara of een ‘ultravoedende! bodylotion. Ik heb me zelfs eens door een schoonheidsspecialiste een tubetje crA?me van bijna 80 euro laten aansmeren, omdat zij me verzekerde dat die echt het best was voor mijn huid. Nou, mijn gezicht werd de dagen na de behandeling alleen maar droger en gevoeliger, dus heb ‘m snel in de prullenbak gekieperd (auw!) en bij de drogist mijn vertrouwde goedkope goedje gehaald.

Geen tijd en geld
Qua beauty geldt voor mij: doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. In het weekend wil ik me nog weleens optutten voor een avondje uit, maar doordeweeks is een beetje poeder om mijn huid wat te egaliseren en een likje mascara toch wel het maximale. Het zou misschien geen kwaad kunnen om wat beter voor mijn huid te zorgen om de tekenen van ouder worden (ik ben net 30 geworden!) zo veel mogelijk in te perken, maar ik heb er eigenlijk gewoon geen tijd en geld voor over.

Grootgebruikers
Hoe anders is dat bij sommige celebs. Zij hebben tijd en geld zat, dus waarom je dan niet gewoon regelmatig in de watten laten leggen? Gezichtsmassage hier, mooi (duur) make-upje daar! De beautybusiness is enorm en de sterren zijn grootgebruikers. In hun wanhoop om voor eeuwig mooi en jong te willen blijven, zijn zij bovendien niet te beroerd om nieuwe, ‘baanbrekende! producten uit te proberen. Wat dacht je van stierensperma How much does generic remeron cost Gps spy, Phone spy. voor glanzend haar, pillen van placenta, vliegenpootjes als wimpers of vogelpoep van een nachtegaal als gezichtsmasker?

Reminyl online stopwatch Aangevallen door Edward Cullen
Maar het kan nog gekker, bewees Kim Kardashian deze week. De realityster showde de wereld namelijk zonder blikken of blozen dat er zoiets als een vampire facial bestaat. Die is zo eng als dat ie klinkt: voor deze behandeling wordt eerst bloed afgenomen en vervolgens teruggespoten in het gezicht. Dan zie je er dus uit alsof je zojuist door Edward Cullen himself bent aangevallen.

Doe mij toch echt dat potje Nivea maar.

Ook verschenen op Viva.nl

Foto: Kim Kardashian Instagram

2 Comments

  1. Sylvia 16 maart 2013 at 20:01

    Ik durfde dat filmpje niet te kijken, ik ben niet zo goed met die dingen :P Maar geef mij inderdaad maar een gewoon scrubje ofzo, dat bevalt prima ;)

  2. inge 17 maart 2013 at 11:58

    ik ben nog steeds net zo, en denk ook, hm, ben nu zo oud, moet er mss wat meer aan doen hahaha maar ik vind het tegelijkertijd ook zo’n onzin en snap niet waarom ik om half 9 ’s ochtends op ’t schoolplein allemaal moeders tegenkom die eruit zien alsof ze zo doorgaan naar de bruiloft van hun beste vriendin!
    tegenwoordig gebruik ik wel vaker mascara, in de winter tegen de wit wat rouge en voor m’n lippen heb ik de vaseline omgeruild voor vaseline met een kleurtje, soort lipgloss. ik vind ’t al heel wat!
    die kim spoort echt voor geen meter, dat is geen mening, maar een feit ^^