[VIVA] Van je vrienden moet je het hebben

rafael_sabia

Maakten we er na de breuk van Sylvie en Rafael nog grapjes over, lijkt het nu toch echt waar: Rafael is er vandoor gegaan met de beste vriendin van zijn ex. Sabia Boulahrouz is volgens Bild Buying cannabis seeds legal in uk de nieuwe liefde in het leven van de voetballer.

Even afwachten
Het is nog wel even afwachten wat er precies waar is van het gerucht, ook al worden de twee zelf gequote, want Bild staat er niet om bekend de meest betrouwbare krant te zijn. Zij waren het die op nieuwjaarsdag bekendmaakten dat Rafael zijn vrouw zou hebben geslagen, inclusief zijn eigen spijtbetuigingen, maar dat werd onlangs nog door de voetballer zelf onderuit gehaald.

Wonden likken
Het mooie: Sabia denkt dat Sylvie niet boos is. Want, zegt ze, zij heeft inmiddels haar eigen leven en bovendien kwamen zij en Raf pas na hun breuk bij elkaar. Dus.

Sylvie zelf houdt tot nu toe wijselijk haar mond. Zou zij zielig in een hoekje zitten? Haar wonden likkend, veroorzaakt door Sabia!s mes in haar rug? Want jeetje, er bestaat toch iets als een ongeschreven regel dat je er niet met de ex van je BFF vandoor gaat! Ook niet als zij al maar liefst drie hele maanden uit elkaar zijn! Dat doe je gewoon niet, punt.

Je kunt vinden wat je wil van Sylvie, maar als dit klopt, is het gewoon een ongelofelijke naaistreek van Sabia. Niets meer en niets minder. Sylvie mag dan volgens velen nog zo fake en aandachtsgeil zijn, dit gun je niemand. Hoe moet het voor Sylvie zijn als ze straks in alle bladen de zelfvoldane glimlach van haar (voormalig?) beste vriendin ziet staan, als accessoire aan de arm van haar ooit grote liefde?

Toevallig
Ik vind het allemaal iets te toevallig. Dat die twee huwelijken tegelijk op de klippen liepen. Zou het niet gewoon zo kunnen zijn dat uitkwam dat Raf en Sab het met elkaar deden en dat dat de oorzaak was van de twee breuken? En dat ze, om het allemaal netjes te houden, gepland hebben om het op deze manier naar buiten te laten komen? Maar ja, dan vraag ik me ook weer af waarom Sabia niet van Sylvies zijde week toen de scheiding een feit was. Ik zou haar niet kunnen luchten of zien, als ik Syl was.

Anyway, er zijn nog genoeg vraagtekens en de soap gaat gewoon verder. Eén ding is zeker: van je vrienden moet je het hebben. Of juist niet.

Fosamax price us Ook verschenen op Viva.nl Geriforte tablet price

Foto: Eerlijkefoto.nl

1 Comment

  1. Deborah 12 april 2013 at 06:27

    Leuk artikel :-)