[VIVA] Smullen van de Amerikaanse achterklap

Buy skunk seeds with paypal

De afgelopen weken was ik op vakantie in de VS. Als ze ergens een passie voor achterklap en trash-tv hebben, dan is het wel in Amerika! En dus kon ik mijn showbizzverslaving ook tijdens mijn roadtrip door dit fantastische land gewoon blijven voeden.

Guilty pleasure
Natuurlijk met de beste blaadjes. Elke week komt er weer een nieuwe lading gossipmagazines uit, de een nog smeuiiger dan de ander. Kim & Kanye, de gestrande verloving van Miley Cyrus, de bevallingszorgen van Jessica Simpson: People, Cheap minomycin indications Us Weekly, InStyle, InTouch, OK!, Life & Style en Rolling Stone weten het allemaal. Steeds als we inkopen deden bij een grote supermarkt, griste ik er een paar uit de rekken. Om er na een lange dag rondslenteren even lekker mee op bed te ploffen, vergezeld door een enorme lading candy. Mijn guilty pleasure, ultiem ontspannen!

Over the top Amerikaans
Lucky me kunnen de Amerikanen er ook wat van als het gaat om trash-tv. Dat hebben zij zo ongeveer uitgevonden. Vlak voor het slapen gaan in weer een nieuw, vers hotelbed vond ik het heerlijk om nog even de Amerikaanse kanalen langs te zappen. Waarbij ik stuitte op een spiksplinternieuw, net begonnen seizoen van The Bachelorette!

Was ik al fan van de Nederlandse mannelijke versie, is de Amerikaanse variant natuurlijk helemaal hilarisch. Ik dacht dat vrouwen er wat van konden, maar mannen die strijden om een prooi van het andere geslacht laten zich ook lang niet altijd van hun beste kant zien. Blijkbaar kan er in zo!n groep maar één het alfa-mannetje zijn en wilden ze die rol allemaal maar wat graag op zich nemen. En dit alles op z!n over the top Amerikaans, smullen geblazen!

Rudolph moet wijken
Eenmaal weer thuis dacht ik daar best even van te moeten afkicken. Je kunt je misschien voorstellen hoe blij ik was toen echter bleek dat we opeens een maand lang de Amerikaanse entertainmentzender E! tot onze beschikking hebben! Hello heerlijke verstand-op-nul-en-kijken-realityserie Keeping Up with the Kardashians en nog veel meer! Mijn liefde voor Rudolph van Veen en zijn 24Kitchen zal deze maand toch echt even moeten wijken.

Jetlag
Nadeel van terugkomen uit een werelddeel met een paar uur tijdverschil was wel die verschrikkelijke jetlag. Ik heb er nog nooit zo!n last van gehad als de laatste paar dagen. Mijn vriend overigens ook, we lagen midden in de nacht naar het plafond te staren en werden uiteindelijk pas tegen het middaguur wakker. De tweede nacht dat dat gebeurde, besloten we de tijd maar gewoon nuttig te besteden: programma!s terugkijken die we tijdens onze vakantie hadden gemist. En zo kwam het dat we om 3.00 uur !s nachts naar Jokertjes Jawoord Zyloprim price philippines lagen te kijken.

Ook verschenen op Viva.nl

5 Comments

 1. Nina 19 juni 2013 at 13:40

  Leuk geschreven, en zo herkenbaar al die lekker gossip blaadjes die ze daar hebben!

 2. Jolien 20 juni 2013 at 00:09

  hahaha leuk geschreven. Ik kijk Jokertjes ja-woord ook als ik niet kan slapen ;)

 3. Lenneke 20 juni 2013 at 12:05

  Ondanks je jetlag, ben ik wel een beetje jaloers op je!

 4. Tamara 20 juni 2013 at 14:01

  Super gaaf zo’n roadtrip door Amerika. Ik hoop dat ook ooit nog te doen!

 5. inge 20 juni 2013 at 21:37

  oh vreselijk hahaha niks voor mij, maar fijn dat je er zo van kan genieten. ^^ hopelijk is de jetlag snel over!