[VIVA] Het zal je moeder maar zijn

Je moet wel onder een steen hebben gelegen wil je gemist hebben dat Kim Kardashian en Kanye West onlangs de trotse ouders zijn geworden van een dochter. Vooral de naam van het meisje deed nogal wat stof opwaaien: werd er maanden geleden nog gelachen om het gerucht dat het kind North West zou gaan heten, werden er flink wat wenkbrauwen opgetrokken toen het geen grap bleek te zijn.

Het meisje is niet vernoemd naar een windrichting, maar kreeg de naam North omdat ze het hoogtepunt in de relatie van Kimye is. Wat ligt er boven North? Niets, zouden ze aan vrienden verklaard hebben. Best een mooie gedachte, dat moet ik toegeven.

Bye bye 2,3 miljoen
Bovendien lijken Kim en Kanye zich eindelijk eens verstandig te gedragen door hun pasgeboren spruit buiten de publiciteit te houden. Niemand heeft nog een glimp opgevangen van de kleine Nori, zoals ze liefkozend genoemd wordt. Terwijl diverse media strijden om de eerste babyfoto’s en bereid zijn daar diep voor in de buidel te tasten, wijst Kanye zonder blikken of blozen een bod van 2,3 miljoen af. “North is niet Amerikaai’s baby”, zou de rapper hebben gezegd. Hij wil dan ook niet dat ze te zien is in de realityserie van zijn aanstaande echtgenote.

Alles voor de kijkcijfers
Good for you, is dan je eerste reactie, nietwaar? De twee hebben het welzijn van hun kleine als prioriteit nummer 1 en eens niet hun hang naar roem en geld. Er is echter iemand in de familie die wél een slaatje wil slaan uit de geboorte van North: de op geld beluste moeder van de Kardashian-zusjes Kris Jenner.

Kris Jenner is naast moeder van Kim, Kourtney en Khloe Kardashian ook hun manager. Ze schroomt niet haar dochters compleet uit te buiten. Alles voor de kijkcijfers, is haar motto. Nu de (media-)aandacht echter van haar dochters is verschoven naar haar kleindochter, heeft ze ook voor dat minimensje gewoon een marketingplan klaarliggen. Waarin het voor veel geld verkopen van de babyfoto’s de eerste stap naar een nog groter imperium is.

Goed doel
Tot nu toe houden Kim en Kanye stand. Kim wil bijvoorbeeld ook absoluut niet dat haar dochtertje te zien is in om’s talkshow. Kris blijft echter pushen, waardoor de vraag niet is óf de foto’s ergens zullen opduiken, maar wanneer. Hoe tof zou het zijn als het geld dan in ieder geval nog naar een goed doel gaat. Heeft die geldwolf alsnog het nakijken.

Ook verschenen op Viva.nl

Foto: Kris Jenner Instagram

4 Comments

 1. Sylvia 10 juli 2013 at 13:28

  Ik vind ‘Nori’ best schattig, dus het is te hopen voor het kind dat ze d’r zo blijven noemen ;) Hmm, valt me tegen van ‘oma’, vond het in de serie wel een sympathieke persoonlijkheid.

 2. Mylène 10 juli 2013 at 21:44

  Lekker verbranden, dat geld.

 3. Anouk 12 juli 2013 at 09:56

  Een beetje jammer dat die moeder de wensen niet respecteert.

 4. annouska 14 juli 2013 at 22:19

  Serieus wat voor een oma ben je dan. Ik zou bijna zeggen mens stik er in..