WIN: Het nieuwe boek van Sophie Kinsella!

Jullie weten natuurlijk allemaal dat ik een echte boekenwurm ben. In heb veel reistijd van en naar werk, dus ik lees veel in de trein. Elke keer als ik vier boeken uit heb, bespreek ik ze in mijn Letterhonger-blogs Business plan , voorzien van een beoordeling in de vorm van 1-5 sterren.

Zeker in de zomer vind ik het heerlijk om met een boek op het strand of in de tuin te liggen. Ik kan mezelf helemaal verliezen in een verhaal. Of dat nou een thriller, oorlogsroman, waargebeurd verhaal of fijne chicklit is.

Ikkrijgjewel_250In die laatste categorie vind ik Sophie Kinsella een van de beste schrijfsters. Ik heb al haar boeken verslonden. Toen ik zag dat er weer een nieuw pareltje van haar hand in de winkels ligt, wilde ik die natuurlijk graag lezen!

WINNEN!
Ik kan me zo voorstellen dat er meer meiden zijn die nieuwsgierig zijn naar Ik krijg je wel, zoals het boek heet. Voor hen heb ik leuk nieuws: de eerste winactie op Brouwertje.com!

Ik mag van uitgeverij The House of Books drie exemplaren van Ik krijg je wel van Sophie Kinsella weggeven. Wat moet je daarvoor doen?

– Like Brouwertje.com op Facebook of volg me via Bloglovin!.
– Laat hieronder even een reactie achter dat je meedoet en vergeet daarbij niet een geldig mailadres op te geven, zodat ik contact met je kan opnemen als je gewonnen hebt.

Deze actie is inmiddels gesloten. De winnaars trok ik eerlijk via de website random.org.

En de gelukkige winnaars zijn… *tromgeroffel* Marleen (52), Miranda (23) & Kirsten (57)!
Nasonex order online Zij hebben inmiddels per mail bericht gekregen.

Bedankt voor het meedoen allemaal!

winnaar3 winnaar2 Cheap lady era reviews winnaar1

Follow on Bloglovin

LEES OOK:

76 reacties

 1. Ahhh dit is zo’n leuk boek, ik heb hem gelijk gelezen toen hij in het Engels uit kwam. Ik heb de Engelse versie dus al, maar doe graag mee voor mijn moeder, die het vertikt een boek in het Engels te lezen.

 2. Wat superleuk dit. Sophie Kinsella rules! Ik zie mezelf al op het Griekse strand met haar nieuwste boek *droomt even weg*

  -> sleurt zichzelf terug naar het bewolkte Nederland <-

  Sorry, daar was ik weer. Ik doe mee! :)

 3. Net zoals Annemerel doe ik ook graag mee voor mn moeder die eveneens weigert een boek in het Engels te lezen. Ik heb hem zelf al in het Engels gelezen en vond het een ontzettend leuk boek :)

 4. Hoi marieke
  Zoals gewoonlijk smul ik van jou blogs maar deze is helemaal leuk. Het nieuwste boek van sophie kinsella winnen wowww. Ook zij is een van mijn favoriete chicklit schrijfsters. Grappig soms zo alledaags maar altijd een goede afloop.
  Groetjes dickij vroege

 5. Ik ben FAN! De boeken van Sophie Kinsella zijn zooo leuk! Alleen dit boek ontbreekt nog aan mijn verzameling :) Ik ben zeer benieuwd!

 6. Wat leuk!!!! Ik wil dut boek graag winnen, heerlijk voor de zondagmiddag in mijn nieuwe tuin!!

 7. Ik maak graag kans op dit boek. Ben momenteel in de ban van chicklit. Had ik tot over een paar maanden nog nooit gelezen maar weer een genre ontdekt dat ik graag lees. Dus ja, maak graag kans. :-)

 8. Goedemorgen, ik doe heel graag mee. Ben gek op Kinsella en mijn dochter ook;)

 9. De boeken van Sophie Kinsella maken mijn vakantie altijd compleet, heerlijk zo te lezen in zon. Ze lezen als een trein en je voelt je gewoon zo lekker tijdens het lezen!!

 10. Ah gefeliciteerd met je eerste winactie! En wat een leuke, bovendien! Ik heb al haar boeken verslonden (heerlijk zo’n fijne chicklit tussen alle verantwoorde literatuur door!) dus ik waag graag een kansje!
  Ik volgde je al via Bloglovin’ en heb nu ook je facebookpagina geliked om op de hoogte te blijven :)

 11. Gave winactie! Wilde het boek kopen voor mijn vakantie, maar eerst zo een poging wagen ;-) Blijf lekker verder bloggen.

 12. Oeh wat leuk! Ik wist helemaal niet dat er een nieuw boek uit was. Deze boeken zijn wel echt een beetje mijn guilty pleasure, ik voel me stiekem wat te oud ervoor maar ze zijn wel erg leuk! Ik doe dus graag mee :)

 13. Jaaaa, ik doe supergraag mee. Ben fan van haar boeken, love them!
  Volg je via FB. :)

 14. Ik had 3 boeken van een vriendin geleend, las nooit een chicklit maar door de boeken van Sophie Kinsella ben ik verkocht en wil ik meer lezen, dus hoop dat ik haar nieuwste boek win, heb alles gedaan wat er gevraagd werd.

 15. Ik ben dol op de boeken van Sophie Kinsella dus doe graag mee met je allereerste winactie!
  Ik volg je via Bloglovin.

 16. Hé, dat is grappig! Het boek gaat over mijn naamgenoot :-) Lijkt me leuk om dat boek eerst te lezen en daarna een mooi plekje te geven in mijn boekenkast.

 17. Hoi,
  Ik ben je net beginnen volgen op Facebook. Bloglovin heb ik nog niet, maar misschien komt het er na de leesmarathon wel van om je daar ook op te zoeken. Momenteel heb ik het echter druk, druk, druk met lezen. :)
  Het allereerste boek dat ik voor de leesmarathon las was ‘Wat spook jij uit” van Sophie Kinsella en dat is me erg goed bevallen. Ik doe dus graag mee aan jou leuke wedstrijd.

 18. Hier nog een Sophie Kinsella verslaafde. Ik koop al haar boeken en lees ze, en lees ze nog maar eens, en nog maar eens. Kortom, haar nieuwe boek zou ik ook graag willen hebben.

 19. Wat leuk dat je dit boek weg mag geven! Ik heb nog geen vakantie, maar kan niet wachten tot mijn scriptie ingeleverd is en ik ook lekker onderuit in de tuin kan gaan lezen :)

 20. Wat een leuke (eerste) winactie. Ik volgde je al via Bloglovin. Facebook heb ik niet.
  Ik ga pas in oktober op vakantie dus het boek komt goed uit om lekker op het strand te gaan lezen.

 21. YAY de titel klinkt zo ontzettend leuk dat ik er gelijk nieuwsgierig naar ben geworden. Dus ik doe zeker mee met je eerste winactie. Succes met het kiezen van een winnaar of winnares.

 22. Wat leuk! Ik volgde je eerst via Twitter (viavia Monique van Loon) en nu ook je blog.. wat hou ik hiervan! En dat boek.. lijkt me ook super, over 2,5 week naar Curacao dus dan magtie mee!

 23. Je kunt nooit genoeg boeken hebben toch? Ik heb al een poosje geen chicklit meer gelezen, dus dit is een mooie kans. Ik volg je nu Bloglovin’ en Facebook (meestal kom ik bij je blogs via twitter haha)

 24. Ik heb je geliked op facebook!

  Ik ken je site pas sinds vandaag en heb nog nooit een boek van Sophie Kinsella gelezen.. Dat is wel een boek waard toch? ;)

  Groetjes!

 25. Wat een geweldige actie! Ik doe heel graag mee, dan heb ik weer wat te lezen op het Turkse strand. Sophie Kinsella is een fantastische schrijfster, dus het moet helemaal goed komen met dit boek

 26. Ik ben ook erg benieuwd naar de nieuwe Sophie Kinsella en zou het dus helemaal niet erg vinden om hem te winnen ;)

 27. Jaa de shopaholic boeken en meer van Sophie Kinsella gelezen, altijd leuk er nog eentje te lezen!

 28. Ohhhh wat een leuke winactie, ik like je al een tijdje Kinsella’s boeken al bijna allemaal gelezen maar deze lijkt me ook geweldig leuk, misschien win ik hem wel ;-)

 29. Ik ben ook groot fan van deze schrijfster! Ze heeft leuke humor en moet vaak lachen als ik een boek van haar lees. Lijkt me leuk om dit boek te winnen!! Heb nog even vakantie dus heerlijk de tijd om te lezen ..mm..!
  Groetjes Nelleke

 30. Hoi Marieke, ondanks het weinige contact altijd troiw je blogjes blijven volgen! Blijft leuk om te lezen en je een beetje te volgen.

 31. Ow helemaal vergeten dat ik met deze geweldige actie mee wilde doen, las je blogje op de dag al en nog vergeet ik te reageren. Hierbij dus :D

 32. Je FB geliked, ik volgde je al op Bloglovin’. En ik zou enorm graag mee doen. Ik houd normaal gesproken niet van chicklit, maar van Sophie Kinsella absoluut wel!