Roadtrip USA part 4: Plymouth & Cape Cod

Onze roadtrip door Amerika lijkt alweer eeuwen geleden. Time flies! Elke dag hebben we nog heimwee naar dit geweldige land. Tijd dus om weer even terug te blikken op deze topvakantie; jullie hadden nog twee blogs met veel foto’s van mij tegoed! :)

Na lange, indrukwekkende, maar ook intensieve dagen in Washington, Niagara Falls en Boston Neurontin treatment , waren we wel toe aan wat ontspanning. Dat vonden we in Plymouth, een klein dorpje aan de oostkust op slechts drie kwartier rijden van Boston. Weer eens wat anders dan uren in de auto zitten! We hadden niets van dit plaatsje verwacht en waren daarom blij verrast toen we het binnen reden: schattige houten huisjes met veranda’s en een alleraardigst Best Western Plus-hotel, dat helemaal in de stijl van het dorp was gebouwd en er dus perfect tussen paste. Het was eigenlijk niet echt een hotel, meer een soort luxe appartementencomplexje, met veel groen en een keurig zwembad erbij. Prrrima!

Het was in Plymouth dat we voor het eerst onze hardloopschoenen aantrokken. Aan het einde van de dag was het daar eindelijk genoeg afgekoeld om ons eens flink in te spannen en alvast wat aangekomen kilo’s eraf te lopen. Of naja, een beginnetje te maken! ;)

Op de kaart zagen we dat er een haventje was, niet al te ver van ons hotel, dus besloten we daarheen te rennen. In totaal liepen we een ontspannen rondje van iets meer dan 5 km. Het diende gelijk als een soort verkenningstochtje, want we ontdekten een aantal restaurantjes waar we ’s avonds mooi konden gaan eten. Een schitterend uitzicht door de prachtige zonsondergang was tijdens het diner onze beloning.

Plymouth_haven

De volgende dag reden we naar het bekende schiereiland Cape Cod. Prachtige witte stranden waar we lekker een dagje in de chillmodus gingen. Het was er erg rustig, het seizoen was net (of nog niet eens) begonnen, dus we hadden zowat het hele strand voor onszelf. Het eiland is groot, dus je kunt heel ver doorrijden naar boven, maar wij besloten neer te strijken op het eerste de beste stuk strand dat we tegenkwamen. Heer-lijk. Als lunch een hotdog en een cola light, een praatje met de snackbarhouder en urenlang de zon op onze huid: wat was dit een fijne dag.

Eenmaal terug in het hotel doken we nog even het zwembad in en gingen we op tijd slapen, want de volgende ochtend zouden we héél vroeg vertrekken naar onze laatste bestemming: New York City!

Follow on Bloglovin Write my paper Whatsapp spy, Sms spy.

9 Comments

 1. Joyce 01 augustus 2013 at 16:11

  Leu-euk! Plymouth ga ik onthouden. Verheug me op je blog over NYC! :-)

 2. Mieke 01 augustus 2013 at 20:49

  Klinkt heerlijk allemaal. En fijne foto’s!
  Wat lijkt me dat gaaf, zo’n roadtrip door de USA…

 3. Dina 01 augustus 2013 at 21:05

  Wat geweldig, een roadtrip door de USA.. Leuk verslagje! :)

 4. Indira 02 augustus 2013 at 09:25

  Lekker joh die dag op het strand! Heb ik ook precies zo gedaan maar dan op de Toronto Parc Islands. Ohhh wat mis ik dat toch!

 5. annouska 02 augustus 2013 at 10:53

  Heerlijk zo een dagje rust in zo een schitterend dorpje. :D

 6. angela 02 augustus 2013 at 12:52

  Plymouth, klinkt als een stadje zoals Naples in Florida waar ik dit jaar ben geweest! Zalig! Plymouth ga ik zeker onthouden.

 7. Marcella 02 augustus 2013 at 20:50

  Wat gaaf, ik wist niet dat er nog een USA blog kwam, leuk! Ziet er gaaf uit, klinkt goed. Mooie foto’s, tof om jullie zo te zien stralen op de foto’s!

 8. LNNK 04 augustus 2013 at 13:44

  Dat staat nog steeds zo hoog op mijn lijstje, een trip door de USA. Het klinkt in ieder geval heel goed. Wat goed dat je het hardlopen gelijk weer opgepakt hebt.

 9. Marieke 07 augustus 2013 at 20:37

  Het ziet er echt geweldig uit!