Over de Steve Madden’s die ik wAi??l kocht

Mja, de Dr. Martens waren ‘m dan wel niet geworden, maar de zoektocht naar zwarte stoere laarzen voor de herfst en winter bleef. Als ik iets in m!n hoofd heb, heb ik het niet in m!n kont. Ofzo.

Ik zoek al een jaar naar de perfecte boots. Ik wilde niet te veel studs en andere tierelantijnen en ze moesten wijd, losjes om m!n benen vallen. Lekker nonchalant. Ik kon het niet goed uitleggen, maar ik zag geen één paar dat voldeed, er was altijd wel iets niet leuk aan. Degene die het dichtst in de buurt kwamen van wat ik wilde, waren de Steve Madden Banddits. Maar op de één of andere manier liet ik ze toch iedere keer staan.

Celebrex equivalent + over the counter

Tot vandaag. Ik moest na werk nog even in de stad zijn en heb ze in een opwelling toch meegenomen. Waarom? Nou, ik kijk dus Pretty Little Liars hA?… En daarin zag ik Emily ze opeens dragen. Een paar keer. En ze stonden haar zA? gaaf. En toen kreeg ik ze niet meer uit m!n hoofd. Dus ehh, tsja, nou… Omdat ik maar geen ander (goedkoper) paar kan vinden, dat heb ik écht tot in den treure geprobeerd, vond ik dat ik ze mocht.

Het is heel gek, want deze schoenen zijn ook alles behalve fijntjes, maar ze staan toch echt een heel stuk leuker dan de Dr. Martens. Toch minder lomp op de een of andere manier. Ik ben helemaal happy ermee en ga ze as we speak gelijk aantrekken naar de b-day van Lin! Fijne avond!

Follow on Bloglovin

LEES OOK:

19 reacties

  1. Ooh, ik ben jaloers! Ik heb ze uiteraard ook in Pretty Little Liars gezien, echt zulke leuke laarsjes. Nu nog een foto van jou met de boots :D Ik herken het trouwens wel, dat je de perfecte laarsjes zoekt, maar nergens kunt vinden. Je kunt ook niet uitleggen hoe ze eruit moeten zien, maar in je hoofd weet je het precies!

  2. Die steven madden zijn wel onwijs gave boots! Ik heb heel lang geleden een soortgelijke gehad van de Zara en die heb ik echt helemaal kapot gedragen haha! Ik vind ze echt onwijs gaaf!