Dit was mijn week 44

Het was weer een week waarin ik weinig foto’s maakte, sorry. Vooral in het weekend, want ik deed echt bijna niets… Wel lekker hoor, maar ik hoop dat ik binnenkort toch weer wat meer energie krijg. Scroll lekker door de foto’s die ik wél maakte. Let op: je krijgt er misschien honger trek van.

Deze week stond Katja Schuurman op de cover van Veronica Magazine Can you buy zyban over the counter en een leuk interview met haar in het blad. Ik vind haar een geweldige én heel mooie vrouw. Van deze quote moest ik even een foto maken. :)

Maandag stormde het zo hard in heel Nederland, dat uiteraard ook het openbaar vervoer er last van had. In heel Amsterdam reden geen trams en ook de treinen hadden het moeilijk; van en naar Amsterdam Centraal lag alles plat. Gelukkig was een collega zo lief om me achter op zijn scooter naar station Sloterdijk te brengen, waar Johan vlakbij werkt, zodat ik met hem mee kon rijden met de auto!

Op de weg was het natuurlijk ook drama, dus waren we laat thuis en hadden we geen zin meer om nog boodschappen te doen en te koken. We zondigden met heerlijke patat van de snackbar om de hoek. Lekker makkelijk!

Dinsdag had ik een fancy werketentje bij het restaurant van Joop Braakhekke in Amsterdam, genaamd Le Garage. Het was heerlijk: als voorgerecht had ik een flinterdunne pizza tonijn, mijn hoofdgerecht was een supermalse bavette (rundvlees) en als toetje nam ik tarte tartin met crA?me brulee-ijs. Wit wijntje erbij en je snapt: een topavond.

Woensdag en donderdag deed ik vrij weinig, behalve met Johan op de bank hangen en veeléDexter-afleveringen kijken.

Vrijdag ging ik na werk even de stad in om de Steven Maddens te kopen (yay!) en haalde ik sushi af bij mijn favo restaurant Sushi Qube. Een van de obers herkende me, oeps… Maar ik ontdekte thuis dat ik van hem een gratis rolletje sushi had gekregen. Lief! (Oké, ik beken: ik neem altijd nog veel meer sushi dan dit, maar dat vond ik zo aso staan op de foto, hahaha. De rest zit dus nog in het doosje.)

Met mijn volgegeten buikje ging ik naar de verjaardag van Lin, die heel veel lekkers had gemaakt. Cocktails, slutty brownies en allerlei hapjes… Mmmm! Het was erg gezellig,éJolien en Lianneéwarenéook van de partij!

Zaterdag vierden vrienden van ons dat hun zoontje 1 jaar was geworden. Zij komt uit Peru en daar is het gebruikelijk dit heel uitgebreid te vieren. Ze hadden dan ook een thema gekozen en het hele huis versierd. Kijk hoe tof deze Mickey Mouse-tafel is! De taart was naast heel erg mooi ook nog eens superrr lekker. En die Oreo-Mickey’s heel simpel maar doeltreffend.

De rest van het weekend deed ik he-le-maal niets behalve Dexter en Cheap duricef cefadroxil Pretty Little Liars kijken onder een dekentje op de bank. En natuurlijk mijn mede crew-leden Annemerel, Francien en Fieke volgen tijdens hun NYC-marathon. Ik ben trots dat ze het alledrie hebben gehaald! Een diepe buiging; ruim 42 km rennen zie ik mezelf in ieder geval nooit doen…

Op naar een nieuwe werkweek!

Follow on Bloglovin Can i buy xenical over the counter in australia

15 Comments

 1. Nikki 04 november 2013 at 07:12

  Geweldig die verjaardag. Dat is wat anders dan een stuk cake en stukjes kaas op tafel!

 2. Chantal 04 november 2013 at 07:41

  Hoe heerlijk al dat eten (en wat erg dat ik dat om 7.41 u al vind)! Die Mickey Mouse tafel is echt geweldig!

 3. Anne 04 november 2013 at 08:27

  Klinkt als een leuke week, al dat eten ziet er zo lekker uit!

 4. Sylvia 04 november 2013 at 09:34

  Ohh, die Mickey Mouse party is echt super leuk, fantastisch eten! Hetzelfde geldt voor de verjaardag van Lin :) En wat fijn, zulke collega’s.

 5. Mylène 04 november 2013 at 09:35

  Hahaha, ik moest lachen om de opmerking dat je eigenlijk veel meer sushi bestelt, maar dat je dat aso vindt staan op de foto <3 (nu ben ik wel benieuwd naar het totaalplaatje)

 6. Veronica 04 november 2013 at 10:26

  Het is dat ik al aan het eten was maar ik zou spontaan lekkere trek krijgen van al die chocoladefoto’s! Ik vergeet ook vaak foto’s te maken, ik zou het vaker moeten doen!

 7. Simone 04 november 2013 at 10:32

  Mmmm, ik heb nu al zin in sushi. En dat om half 11 ’s ochtends.

 8. Nina 04 november 2013 at 11:19

  Vooral een lekker overzicht inderdaad ;) Ik ga aankomend weekend ook lekker helemaal niets doen en daar heb ik nu al zin in!

 9. Martine 04 november 2013 at 12:21

  Heerlijk allemaal. Alleen sushi vind ik zelf echt helemaal niets, volgens mij ben ik de enige haha..

 10. Lenneke 04 november 2013 at 14:11

  Ja, ik heb er dus inderdaad honger van gekregen. En die Mickey Mouse-tafel is héél tof.

 11. Jasmine 04 november 2013 at 16:43

  Woooww super gaaf dat van Mickey Mouse!!

 12. Anouk 05 november 2013 at 14:37

  Wat ontzettend leuk dat feestje! Het thema is echt ontzettend leuk. En die opmerking over sushi is top, hahaha, herkenbaar ook wel:P.

 13. Marcella 05 november 2013 at 20:05

  Wat een toffe hapjes in Disney stijl, erg mooi en vast ook enorm lekker! Ook lekkere gerechten at je, ziet er mooi uit. Fijne week, veel plezier!!

 14. annouska 05 november 2013 at 21:26

  Oh al dat eten, heerlijk. En die verjaardags tafel van zowel Lin als de Disney stijl zijn toch gewoon om op te eten :D:D:D

 15. Explorista 06 november 2013 at 14:15

  Haha dat ken ik! Ik fotografeer ook altijd net even minder eten dan ik normaal gesproken eet :P