Dit was mijn week 46

Zo hee, was me dat even een bomvolle week. Zowel doordeweeks als in het weekend was ik op pad om mensen te zien en leuke dingen te doen. Gelukkig was er ook één enorrrme relaxdag bij, waardoor ik het wel aankon. Kijk mee in mijn fotodagboek!

De Starbucks-kerstbekers zijn er weer, hoera! Een van de tekenen dat de feestdagen er echt aankomen en het jaar bijna voorbij is… Het lijkt net of mijn vanilla latte hierin nA?g iets lekkerder smaakt dan normaal, haha.

Manager Jossine was een weekendje naar Disneyland Parijs geweest en nam, hoe attent, een kadootje voor me mee. Een roze prinsessenpen, whoei!

Maandagavond ging ik na werktijd bij vriendinnetje Marlies langs om gezellig te eten en bij te kletsen. Zij en haar manlief Germ hebben maarliefst vier katten. Echt superleuke beesten, maar eentje is mijn favoriet: Bloem. Zij is namelijk dol op mijn lange haar en kroop lekker in mijn nek. Hilarisch.

Dinsdag kon ik het ein-de-lijk opbrengen om een rondje te gaan hardlopen, na ruim vijf weken stil te hebben gelegen. Ik liep vanwege mijn blessuregevoeligheid niet te hard van stapel en hield het bij een rondje van 3,5 km, dat me al moeite genoeg kostte. Het was fijn weer actief te zijn!

Woensdagavond ging ik naar oud-collega Jet, met wie ik drie jaar lang met veel plezier heb samengewerkt toen we de website Ze.nl runden. Echt een toptijd, waar ik stiekem nog weleens heimwee naar heb. Ik had Jets nieuwe huisje nog niet gezien, dus dat moest ik even bewonderen. Ze kookte een heerlijke pasta met o.a. mascarpone, truffel en pancetta voor me. Ik bleef er voor het gemak ook maar slapen; Jet woont in Amsterdam en dat scheelde mij weer een late lange rit naar huis met Fyra.

De volgende dag werd het namelijk wéér laat: na werktijd gingen we met de hele redactie van Veronica Magazine gezellig borrelen bij Roest. Ik ben vergeten foto’s te maken helaas, maar het was errug leuk. Op de terugweg kocht ik op het station het boek Buy skunk seeds with paypal Lincocin shipping Toen ik je zag van Isa Hoes, over haar leven met Antonie Kamerling.

Het boek nam ik vrijdag mee naar Sanadome, waar Johan en ik een dagje heerlijk gingen ontspannen. My God, ik hou van die ADV-dagen. Ik ga snel plannen wanneer ik de volgende mag opnemen! Isa’s boek las ik overigens in één ruk uit. Indrukwekkend!

Zaterdag was ik vroeg uit de veren, want Johan vertrok ’s ochtends al naar Belgié voor de oefenwedstrijd van het Nederlands elftal tegen Japan. Ik deed boodschappen, ruimde het huis op, draaide een was én ging weer hardlopen. Ik redde het tot 5 km deze keer, prima voor nu. Het ging moeizaam, maar het Vroesenpark lag er mooi herfstig bij en dat maakte veel goed.

Eenmaal thuis lag het kadootje aan mezelf op de mat: de New York-legging die ik al een paar keer had gespot. Omdat ik dit jaar in Central Park heb hardgelopen, vond ik dat ik ‘m mocht kopen. Het is alleen geen running tight, daarvoor is ie te dun en niet dry-fit. Dan maar voor een sporty, comfi look met mijn Nike Dunk Sky Hi’s eronder. Cool!

’s Avonds reed ik naar Culemborg voor een avond bij een van mijn oudste en beste vrienden Henk-Jan, tevens de hoster van mijn blog. We kookten samen en keken Alles is Liefde voor de honderdste keer. Hee, Sinterklaas is weer in het land, dus het mag! Tony hield ons gezelschap. ;)

Zondag werd neefje Luuk alweer 2 jaar, dus gingen we al vroeg op de thee (met taart). Echt een onwijs leuk kereltje. :)

Daarna maakten Johan en ik weer gebruik van onze Pathé-passen, we zagen de filméCaptain Phillipsémet Tom Hanks in de hoofdrol. Briljant echt, een onwijze aanrader! Die gaat mijn top 5 van 2013 wel halen denk ik.

Na de film fietsten we naar huis en kwamen we langs pizzeria Angelo Betti, waar volgens velen de beste pizza’s van Rotterdam worden geserveerd. Ik woon nu ruim een jaar in 010 en had er gewoon nog nooit gegeten, hoe slecht. We besloten spontaan af te stappen om te kijken of er nog een tafeltje vrij was (je kunt daar namelijk niet reserveren) en dat was het geval, jeuj. De pizza’s waren inderdaad heerlijk! Maar, eerlijk is eerlijk, ik vind die van La Pizza toch echt nA?g beter.

Thuis ploften we op de bank en keken we de laatste drie afleveringen van Dexter seizoen 4 en had ik een HUGE WTF-momentje. OMG hoe moet het nu verder?! :'(

Follow on Bloglovin Ponstel buy

LEES OOK:

18 reacties

 1. Hé een diary zonder sushi!! Wat goed dat je weer bent wezen lopen, en haha dat katje in je nek, wat een leuke foto is dat!

 2. Leuke foto’s, ik ben door jouw blogje wel benieuwd geworden naar een dagje Sanadome. Ik ben ook geen blote billen figuur dus dat je kunt chillen met badkleding aan spreekt ons wel aan.

 3. Leuke diary en die pizzaa mmmmmm.. ziet er goed uit!
  Ik ben erg benieuwd naar het boek van Isa Hoes en goed dat je weer bent gaan hardlopen! Succes deze week!

 4. Die legging is op de foto geweldig! Ik trok hem gistermiddag aan in de Nike-store maar ik vind hem in het echt erg tegenvallen. De leggingstof is erg dun en de koukleum die ik ben vind dit om casual te dragen iets te koud. Jammer!! Ik wacht op wel op het dry-fit runnig model (komt dat nog Nike?).
  Enne, ik heb je zondag gespot bij Angelo. Ik stond daar op mijn pizza te wachten om thuis te smullen toen ik je de trap omhoog zag lopen. Wilde je niet zo storen op zondagavond maar je bent een BN-er haha :-)

   1. Haha ik heb het nog gedacht maar nee, je was met -ik herken hem haha- Johan en ik zag je wat laat etc. Volgende keer!
    Tot een paar jaar geleden heb ik in een zijstraat van de Bergweg gewoond, maar inmiddels woon ik nu in Historisch Delfshaven. Echter, af en toe rijden we een stukje om voor een pizza bij Angelo.
    En, zo ben ik nog nooit bij La Pizza geweest.. Ook aan de reactie hieronder te zien, moet ik dat de volgende keer proberen!

 5. Je pizza ziet er echt goddelijk uit!
  En ‘Alles is liefde’ ligt hier ook nog ergens tussen de stapel dvd’s (moet nodig een mandje kopen), maar eens tevoorschijn halen binnenkort!

  Fijne week!

 6. nou ben ik geen pizza-eter en dus ook geen kenner, maar dat is gewoon een zakje rucola wat ze op die pizza hebben gekwakt of wat? ;-)
  die prinsessenpen is wel zooooooo geweldig! ^^