The Autumn Tag

De herfst is al in volle gang. En eigenlijk wilde ik daar helemaal niet over bloggen, want ik vind de herfst dus niet zo leuk. En negatieve stukjes, daar is maar eens in de zo veel tijd plek voor hier op mijn blog. ;)

Ik bedacht me echter dat ik deze Autumn Tag, die ik bij Natasja had gezien, nog had bewaard. Die gaat over de leuke dingen van de herfst! Dus door het invullen ervan, realiseer ik me vast dat dit seizoen ook voordelen heeft. Komt ie!

Favorite thing about Autumn?
Nou, ehhh, tsja… Daar moet ik gelijk heel goed over nadenken. Ik associeer herfst in eerste instantie alleen maar met kou, regen en wind. Maar ik moet toegeven dat dit seizoen natuurlijk voor de meest prachtige kleuren(combinaties) zorgt buiten en als het droog is, is het heerlijk om daar doorheen hard te lopen. Meerdere lagen kleding, grote mokken thee met een stuk chocolade en binnen zitten als het buiten stormt, zijn overigens ook dingen die fijn zijn.

Favorite drink?
Absoluut de vanilla latte van Starbucks. Ik drink er echt meer dan goed is voor mijn portemonnee. Ik kies wel altijd voor de variant met suikervrije siroop en magere melk, dus dan heb ik nog een beetje het idee dat ik goed bezig ben.

Favorite scent/candle?
Ik steek zelden kaarsen aan, geen idee eigenlijk waarom niet. Vooral in de herfst en winter staat dat hartstikke gezellig. Mooi voornemen! Verder heb ik het liefst de geurstokjes van Rituals door het hele huis staan. Woonkamer, slaapkamer, badkamer… ZA? lekker! Vooral de geuren Sweet Sunrise en White Lotus zijn mijn favorieten.

Best lipstick?
Ik draag geen lipstick. Nooit. Ik heb er niet eens eentje. Ik zweer bij de lippenbalsems van Rosebud, dat loop ik zeker in de koude seizoenen constant te smeren. Momenteel gebruik ik de Menthol & Eucalyptus Balm vaak, die geur is ook lekker om af en toe flink op te snuiven trouwens, haha.

Go-to moisturizer?
Ik gebruik de balsems van Rosebud ook gewoon om droge plekjes op mijn gezicht mee in te smeren, werkt perfect. ’s Ochtends breng ik een dikke laag Nivea uit de blauwe pot aan. Invetten die hap!

Order generic neurontin Go-to color for the eyes?
Qua oogmake-up hou ik het vaak bij een laag mascara en misschien wat oogpotlood, maar soms heb ik zin om iets meer uit te pakken. Dan kies ik voor bruine oogschaduw en probeer ik daar een soort smokey eyes mee te maken. Ik ben daarin allesbehalve geoefend, dus het duurt altijd even. Dat doe ik dus niet als ik doordeweeks te lang in m’n bed ben blijven liggen en moet haasten om m’n Fyra te halen. ;)

Favorite music to listen to?
Ik durf het bijna niet hardop te zeggen, maar ik luister momenteel veel naar het nieuwe album van Miley Cyrus, Bangerz. Ik vind Over the counter version of flagyl Generic cialis walgreens Wrecking Ball een lekker nummer en besloot in Spotify de hele cd eens op te zoeken. En dat viel me alles mee! Verder doet Coldplay het momenteel ook goed in mijn playlist en heb ik vanmorgen de soundtrack van Catching Fire opgezocht, nu ik ‘m gisteravond ein-de-lijk gezien heb. Zo cool!

Favorite outfit to wear?
Ik vind het heerlijk dat ik in de herfst en winter verschillende laagjes over elkaar kan dragen. Lekker warm! Je kunt me deze dagen uittekenen in een skinny jeans, een lang hemd erop, een lekkere trui of vestje erover en een sjaal om m’n nek. Met m’n stoere Steve Madden-boots eronder kan ik er helemaal tegenaan! Oh ja, ik heb onlangs ook een hele leuke korte zwarte jas gekocht bij Costes, mijn nieuwe favo winkel.

Autumn treat?
Ik ben nog op zoek naar een leuke muts (die niet kriebelt) én van die handschoenen waarmee je gewoon je telefoon kunt bedienen. Twitteren met ijskoude handen is alles behalve lollig.

Favorite place to be?
Mja, als ik écht zou mogen kiezen, zou ik nu op het vliegtuig naar New York zitten. Ik ben er in de zomer geweest en dat was prachtig, maar ik zou Central Park ook eens op z’n herfstigst willen zien. Annemerel was er onlangs en schoot daar schitterende plaatjes. Kijk nou hierboven en hieronder, dat is toch geweldig? Wat zou ik daar nu graag rondstruinen.

Aangezien dat niet echt een optie is, verheug ik me gewoon op onze heerlijke zonvakantie naar Curacao in januari. Ook niet gek. ;) Tot die tijd vermaak ik me ook prima op de bank onder een dekentje met Johan en een goede serie, of in een goed restaurant voor een lekker diner met vrienden.

Ja, oké… Misschien is de herfst toch zo gek nog niet.

Foto eekhoorn: nagarjun – foto’s Central Park: Annemerel

Follow on Bloglovin

14 Comments

 1. Janneke 21 november 2013 at 14:21

  Wat een leuk artikel! Ben zelf ook helemaal dol op de herfst, dus ik heb ervan genoten! Je schrijft leuk dus ik ga je volgen, succes met je website!

  ciao! Janneke

 2. Wilma Groenewald 21 november 2013 at 14:56

  Ik ben het met je eens Marieke, ik ben ook geen herfsttype, geef mij maar de zomer. Alleen als het ’s nachts gevroren heeft en ’s morgens het zonnetje schijnt en er is geen zuchtje wind te bekennen en ook geen regen, dan vind ik de herfst GEWELDIG. Al die mooie verschillende de kleuren in het bos en op de heide. Ja, dan wil ik wel zeggen dat ik ook van de herfst hou (maar alleen dan en anders niet).

 3. Tess Evea 21 november 2013 at 15:04

  Wat heb je de Tag leuk ingevuld.

 4. Wendy 21 november 2013 at 15:53

  Hee wat leuk ingevuld en wat een prachtige foto’s! Mijn Autumn Tag is alweer van een tijdje geleden. Vandaag schreef ik over de winter. Beiden hebben wel z’n charmes vind ik. Maar als ik moest kiezen, dan toch lekker de zomer :)

 5. Dina 21 november 2013 at 16:04

  Leuk stukje! Ik ben gek op de herfst. Het was vandaag ook weer zulk prachtig weer, alleen wat fris maar dat hoort er bij.

 6. gerda van erp 21 november 2013 at 18:16

  Hoi Marieke. Ik hou wel van de herfst, maar dan in droge vorm. Regen vind ik vreselijk. Maar als ik s`avonds mijn kaarsjes ( 26 stuks ) aansteek dan geniet ik met volle teugen van de gezellige sfeer en ook van de geuren van rituals. Ik heb ook overal de geurstokjes staan. Af en toe een wierookstokje ertussendoor als ik aan het poetsen ben . En dan genieten van de mensen die kou lopen te kleumen buiten , in de regen, zielig, nat . en ik zit dan lekker droog 12 hoog in mijn loggia te genieten van al dat leuks en van de mooie herfstleuren. DUS HERFST , MAAR DAN WEL DROOG. GROETJES GERDA

 7. Happy 21 november 2013 at 19:44

  Ik vind de herfst eigenlijk wel een leuk seizoen. Behalve dan als het regent of hard waait. Eigenlijk hebben alle seizoenen wel zo hun charmes.

 8. inge 21 november 2013 at 20:07

  herfst is prachtig. als ’t droog is en de zon schijnt en het waait niet te hard. maar dan is de winter ook nog wel te doen ;-)
  die handschoenen, als je die vindt, geef een gil!

 9. Eva 21 november 2013 at 20:55

  Ik vind de herfst ook heerlijk! Zelfs van de regen kan ik genieten, behalve als ik op de fiets zit.. Dan mag het zonnetje wel schijnen ;)

 10. Nuria 22 november 2013 at 08:02

  Leuk artikel!!

 11. Linda 22 november 2013 at 09:38

  Ik vind de herfst alleen leuk zoals afgelopen woensdag ochtend zonnetje, lekker weer om hard te lopen, als het regent ben ik echt weg!

 12. Nina 22 november 2013 at 10:58

  Leuk artikel zeg! Ik ben echt wel fan van de herfst, vind alles er zoooo mooi uitzien.

 13. Natasja 22 november 2013 at 22:20

  Leuk dat je ‘m hebt overgenomen! En er zijn dus heus leuke dingen aan de herfst. Zoals Central Park, warme choco en dekentjes op de bank! Die regen denken we dan even niet aan *kuch*

 14. Marcella 24 november 2013 at 21:44

  Central Park, wat zou ik daar graag nog es heen gaan! Mooooooie foto’s! En de herfst is best te doen onder een dekentje met een grote pot thee, kat op schoot en een goede serie of fijn boek. Heus. Als het maar niet te vaak regent.