In de herhaling: win het boek The Culy Way of Life!

Ja, ik heb het boek van mijn vriendinnetje Monique al eens weggegeven, vlak na haar boeklancering. Maar, de feestdagen komen eraan! Er zijn er vast een heleboel mensen die wel wat inspiratie kunnen gebruiken voor een lekker én makkelijk feestmenu of toetje. Of nog op zoek zijn naar een leuk kadootje voor onder de kerstboom. Daarom (en omdat ik er de vorige keer zulke leuke reacties op kreeg) in de herhaling: win hier op Brouwertje.com het prachtige culinaire lifestyle-boek The Culy Way of Life van Monique van Loon!

Jullie weten het vast wel: ik ben zelf alles behalve een keukenprinses. Doordeweeks moet het vooral vertrouwd en snel zijn wat ik maak, maar in het weekend wil ik nog weleens heel voorzichtig wat experimenteren. Maar dan nog zijn het recepten die simpel zijn: goed uitgelegd en met weinig ingrediénten. Less is in de keuken heel vaak more, dat weet ik dan weer wel!

The Culy Way of Life How much does combivent respimat cost is voor mensen zoals ik heel geschikt. Ten eerste zijn er de prachtige foto!s, die je het water in je mond doen lopen. Zo hoort het, je moet gelijk zin krijgen om naar de supermarkt te rennen. Bovendien zijn er gerechten voor elk moment van de dag en week. Moet je in je eentje eten? Monique helpt je om dan toch iets lekkers op tafel te zetten. Is het zondag en zijn de supermarkten dicht? Met restjes uit de koelkast kom je ook al een heel eind. Kom je na een lange werkdag thuis en heb je geen zin en tijd voor een uitgebreide kooksessie? Geen nood, Monique helpt je uit de brand. Maar ook als je juist wel wilt uitpakken, voor een diner met vrienden bijvoorbeeld, is The Culy Way of Life jouw bijbel.

Alle recepten hebben een kort ingrediéntenlijstje en zijn in een paar duidelijke stappen te maken. Zelf waagde ik me al eens met veel succes aan Monique haar brownies, binnenkort staan haar aubergines uit de oven en de Thaise noedels hier op het menu. Ik weet zeker: ik kan dit. En jij ook!

De recepten worden afgewisseld met tips, trucs en inspirerende verhalen over Moniques culinaire lifestyle, wat het een super compleet boek maakt voor zowel gepassioneerde (hobby)koks als wannabe-keukenprinsessen.

Wil jij kans maken op een exemplaar van Gps spy, How to hack messages in iphone. The Culy Way of Life? Dit is wat je moet doen:

– Like Brouwertje.coméop Facebookéof volg meévia Bloglovin!.
– Laat hieronder even een reactie achter dat je meedoet en vergeet daarbij niet een geldig mailadres op te geven, zodat ik contact met je kan opnemen als je gewonnen hebt.

Deze actie is inmiddels verlopen. De winnaar trok ik eerlijk via de website random.org.

En de gelukkige winnaar is! *tromgeroffel* Denise met reactie nummer 46! Zij heeft inmiddels per mail bericht gekregen.

Speciaal voor Brouwertje-lezers Buy essays
Wil je het boek sowieso hebben? Als je The Culy Way of Life via DEZE LINK bestelt, hoef je geen verzendkosten te betalen!

Follow on Bloglovin

LEES OOK:

81 reacties

 1. Jaa dit boek zou ik zo graag willen winnen! Al heel wat jaren ben ik groot fan van de website Culy en een offline en hardcopy versie van de site lijkt me dan ook heel fijn voor in de keuken.

  Leuke winactie waar ik graag aan mee doe en uiteraard volg ik je op bloglovin!

 2. Ooh, dat lijkt me echt zo’n leuk kookboek! Ik doe graag mee! :) (en had je al een tijdje geliked op fb, dus dat zit goed ;-) )

 3. Jaaaa ik ga graag voor poging 2!!
  Trouwens, leuke foto van jou! Gemaakt aan de Kralingse plas?

 4. Ik zou ‘m heeel graag winnen. Omdat ik vaak alleen eet en koken heel leuk vind maar net als jij toch vaak terugval op mijn oude vetrouwde recepten vanwege tijd of teveel ingrediēnten niet in huis.

 5. Ik ga lekker (want het ziet eruit om te smullen) nog een keer meedoen! Naarstig op zoek naar hét kookboek, dus komt als geroepen! :-) Leuke actie weer!

 6. Oooh ik wil dit echt graag winnen :) zo niet, dan zet ik hem op mijn verlanglijstje voor de Kerstman!

 7. Dit lijkt me zo’n leuk boek! Heb al wat voorproefjes gezien en die bevielen me wel. Ik doe graag mee :)

 8. Droom van mijn man: ‘Dat Elsa ooit nog eens een keuken prinses wordt’
  Waarheid: Gaat nooit gebeuren.

  Haha. Nee, ik ben absoluut geen ster in de keuken. Maar smullen van lekkere gerechten, daar ben ik dan weer de beste in… :) En gezien ik dol op mooie foto’s & een prachtig design ben + gerechten die beloven dat zelfs ik ze nog aankan; lijkt me dit een geweldig cadeau. Ik ben benieuwd; zal het me lukken om heerlijke maaltijden op tafel te gaan krijgen?
  (En mocht het niet lukken, is het altijd nog een mooie aanwinst om te stralen in de keuken!)

 9. Monique’s boek staat bovenaan mijn kerstlijstje.. dikgedrukt en gemarkeerd met geel.

  Maar kerst, hee.. dat duurt nog 4 hele weken! Oefff!

  Je snapt het al; ik doe mee! :D

 10. Jaaaaa, leuk!! Al veel gelezen via blogs over het boek, dus ik ben wel nieuwsgierig geworden.

 11. Lijkt me een heel leuk boek! Had er nog niet van gehoord, maar ken Monique wel nog van al haar Girlscene werkzaamheden. De review en foto’s die ik hier zie doen me inderdaad het water in de mond lopen!
  Ik volgde je al op Bloglovin maar nu ook op Facebook.
  XOX

 12. En ja hoor, mijn 2de deelname aan een winactie is een feit. :) Klinkt als een super boek. Dus: Count me in :).

 13. Nog steeds wil ik hem graag winnen (en anders komt ie op mijn kerstverlanglijstje)! Monique is zo ontzettend inspirerend!

 14. Leuuuk! Heb er al zoveel goeds over gehoord en ik ben nooit zo geïnteresseerd geweest in kookboeken omdat ik vegetariër ben, maar volgens Monique zelf past het boek ook prima in mijn kast. En ja, ik ben ook zo’n wannabe keukenprinses :’) Zeer benieuwd naar het boek! Ik doe mee.

 15. Ooeeh ja ja ja die zou ik wel willen winnen!!
  Ik volg je al een tijdje via bloglovin en Facebook heb ik helaas niet…
  Veel liefs!
  X fleur

 16. Oh, die Thaise noedels, daar heb ik op slag zin in! Als de rest van de recepten hier maar half op lijkt ben ik fan! Ik volg je via FB en bloglovin.

 17. Lijkt me een super leuk boek, en aangezien ik erg van lezen houdt is dat een goede combi!

 18. Sinds ik elke avond pas laat thuis kom uit het werk komt er van koken weinig terecht. Meestal eindig ik met een makkelijk pasta gerecht op de bank. Hopelijk win ik dit boek zodat ik straks ook eens wat anders eet.

 19. Ik wil dit boek heeeeeel graag winnen en wel voor mezelf, zodat ik wat meer plezier krijg in koken :-)