WIN: Greyai??i??s Anatomy seizoen 9 op dvd!

Ein-de-lijk is het zover: Grey!s Anatomy seizoen 9 komt uit op dvd. Het is de enige serie die ik nog koop; ik heb alle dvd-boxen en wil mijn collectie per se compleet hebben. Het duurt alleen steeds een eeuwigheid voor er een nieuw seizoen verschijnt, waardoor mijn geduld (dat ik niet heb) erg op de proef wordt gesteld en ik héél erg mijn best moet doen om spoilers te ontwijken.

Maar goed, uiteindelijk heb je dan ook wat! Want damn, wat is ook dit seizoen weer briljant. Ik heb Buy benfotiamine b1 Buy cannabis seeds toronto in real life een hekel aan ziekenhuizen en durf eigenlijk echt niet naar al die open wonden en vreemde lichaamsdelen te kijken, maar toch blijf ik geboeid. Op de een of andere manier komt alles altijd zA? hard binnen; bij de eerste aflevering zat ik alweer te grienen en dat gaat maar door!

Het jammere van Grey!s is wel dat er door de jaren heen al heel wat geweldig leuke personages zijn gesneuveld. In seizoen 8 en 9 is dat helaas niet anders. Gelukkig zit mijn lievelings -lekker cliché, dr. McDreamy- er nog altijd in en ik bid dat dat voorlopig nog zo blijft. Al mag ie van mij die zeurderige Meredith Grey wel een keer dumpen! ;)

WINNEN!
Ik zit er in ieder geval weer middenin! En ik heb goed nieuws, zo voor de kerstdagen: ik mag ook een dvd-box van Grey!s Anatomy seizoen 9 weggeven aan één van mijn lezers! Wat moet je doen om kans te maken?

– Volg me op Twitter of via Bloglovin’.

Follow on Bloglovin
– Laat hieronder even een reactie achter dat je meedoet en vergeet daarbij niet een geldig mailadres op te geven, zodat ik contact met je kan opnemen als je gewonnen hebt.

Deze actie is inmiddels verlopen. De winnaar trok ik eerlijk via de website random.org.

En de gelukkige winnaar is! *tromgeroffel* Mieke met reactie nummer 36! Zij heeft inmiddels per mail bericht gekregen.

LEES OOK:

50 reacties

 1. Oh how I love Grey’s Anatomy!!
  je zou me heel heel heel erg blij maken met seizoen 9.
  Seriously? Seriously!
  Oh het word echt tijd om weer eens alle afleveringen van voor af aan te bekijken!

 2. Oooh! Ik houd ’t ook – bijna – nooit droog tijdens zo’n aflevering. Oeps…. Ik wil ‘m heeeeeeeeeel graag winnen!

 3. Heb ook alle seizoenen behalve 9, zou hem dus heel graag aan m’n collectie willen toevoegen… Een super kerstcadeau! :-)

 4. Topactie! Ik ben nu bij seizoen 6, dus heb nog even te gaan, maar seizoen 9 komt dus zeker goed uit

 5. I love greys’s.. Willekeurig afleveringen kijken is ook leuk. Hoop seizoen 9 ook toe te kunnen voegen aan mijn collectie. Super winactie.

 6. Oooh, wat een toffe actie! Ik heb bijna alle seizoenen van grey’s al en zou seizoen 9 ook heel graag willen hebben. Ik vol je al op twitter & bloglovin :)

 7. Op bloglovin volgde ik je al, je twitter nog niet maar nu ook…

  Ik vond GA eerst echt geen bal aan, had zelfs enige afkeer, was voornamelijk omdat iedereen het zó leuk vond. Maar ja op een moment toch kijken, onder het mom van, er is niets anders op tv, of ik wil nog niet slapen en na midden nacht werd er nog een aflevering herhaald.
  En ja hoor, toen bam! verslaafd. Ik wil ook de hele dvd collectie, heb 6 seizoenen hier staan, natuurlijk moeten nummer 7 en 8 ook nog komen. Maar het geeft heus niet als 9 eerder komt hoor… ;-)

 8. Dat su bjustirbarlik mooi weze foar in dizze mindere periode. Lekker my een tekkentsje op de bank hingjen. En nei Grey’s sjen. Dat wurre noflike jonnes.

 9. I luf Grey’s, heb ook alle seizoenen op DVD en vooral deze kou buiten zorgt ervoor dat ik regelmatig een afleveringetje opzet.

 10. Ik kijk de serie ook op dvd en zou seizoen 9 erg graag willen hebben! Ik volg je op Bloglovin :)

 11. Grote fan van Grey’s Anatomy! Een van mijn favoriete series, zou leuk zijn om deze dvd-box toe te voegen aan mijn collectie:-)

 12. Leuk! Ik doe mee. Ik volg je al een tijdje via Twitter en Bloglovin. Ik ben hetzelfde als jou haha. Ik heb ook alle seizoenen op dvd en ik heb nog niks van seizoen 9 gezien dus ik ben heel benieuwd! Leuke winactie :-)

 13. Wauw wat een onwijs gave winactie! Met deze box kan je me superblij maken in de kerstvakantie! :)

 14. Ik ben pas bij seizoen 2 en als ik zo hoor wie er allemaal dood gaan… Meh. Deze actie laat ik dan ook aan me voorbij gaan, wat heb ik aan seizoen 9 terwijl ik er daarvoor nog 7 moet kijken en (hoe fout) alles download.

 15. Oooh, wat een leuke actie! :)

  Ik ben al sinds het begin helemaal gek op Grey’s! In alle rust kijken, liefst met een dekentje op de bank: heerlijk!

  Ik doe graag mee!

 16. Jaaaa heel graag! Ik ben dol op Grey’s :) En stiekem leer ik er vaak ook nog wel iets van voor mijn studie geneeskunde ;)

 17. Jaa zou het heel graag winnen, superleuk!! Mega Greys fan, maar ik wil altijd pas kijken als de dvd box uit is enzo ook haha. Ben dus nu toen aan seizoen 9!!!

 18. Ah ik zie deze winactie nu pas, gelukkig ben ik nog net op tijd. Ik ben gek op deze serie, wauw. Ik kan deze winactie dan ook niet laten schieten. Ik volg je via twitter en bloglovin. Fijne feestdagen alvast.