Dit was mijn week 50

Bel de krant! Ik had deze week helemaal géén afspraken gepland. Gewoon een weekje rust na werk en in het weekend. Doen waar ik zelf zin in had en lekker relaxen. Ook weleens goed! Natuurlijk zat ik niet helemA?A?l stil. Kijk snel mee in mijn diary!

Als er een ellenlange rij staat bij Starbucks en ik geen zin heb om erin te gaan staan, haal ik in plaats van een vanilla latte graag een sapje bij La Place. Vooral de sinaasappel/ananas vind ik heerlijk.

Bij mij in het gebouw wordt Show Vandaag opgenomen. Als ik iets na vijven naar buiten loop, gaat dit SBS-programma bijna beginnen. Voor de gelegenheid worden er gezellig lichten op ons tweede pand ernaast geschenen en dat ziet er grappig uit.

Cheap trazodone

Dinsdag rende ik met Johan een rondje. Nu het donker is, vind ik het eng om alleen te lopen en dan is het fijn als je iemand hebt (en al helemaal een man) die met je meegaat. Ik hield het na 5 km voor gezien, Johan plakte er nog zo’n zelfde rondje aan vast. Ik vind het echt leuk om deze interesse met hem te delen.

Woensdag wachtte me bij thuiskomst een verrassing: mijn dvd-box van Grey’s Anatomy seizoen 9 was binnen. Hier had ik zA? lang op gewacht! Ik had direct zin om te gaan kijken, maar moest helaas nog even geduld hebben. (P.S.: Jij kunt deze box ook winnen, doe mee!)

De volgende dag at Johan bij familie, dus deed ik dat even snel in de trein, zodat ik thuis direct in mijn hardloopkleding kon schieten voor een rondje. Ik probeerde een nieuwe saus van Julia’s, de veelbelovende funghi, maar die was helaas een beetje smakeloos. Bummer.

Ik liep weer een rondje van 5 km en dat ging nog lekkerder dan dinsdag. Het was echt superrr koud, maar ik was zo trots op mezelf toen ik klaar was. Stom was wel dat twee rotjochies me onderweg bekogelden met een steentje. Ik wist niet hoe snel ik bij ze vandaan moest rennen.

Mijn weekend begon goed toen ik vrijdag de nieuwe Women’s Health op de deurmat vond. Ik heb van de meiden van GirlsLove2Run een abonnement gekregen, omdat ik samen met nog drie anderen door hen was uitgekozen om het hele jaar aan mijn doel (Dam tot Damloop) te werken en hen daarover te updaten op hun blog. Thanx Fieke en Francien, heel fijn leesvoer!

De rest van de avond deed ik niks; Johan had een kerstborrel van zijn werk, dus ik was lekker alleen thuis. Ik heb heel veel afleveringen van Grey’s gekeken, heer-lijk.

Zaterdag was zo’n ultieme lummeldag. Uitslapen, de laatste afleveringen van Dexter seizoen 6 kijken, boodschappen doen, huis opruimen, was draaien… En weer eens een lekkere stamppot maken! Deze met rucola en geitenkaas is verrukkelijk.

Onder het eten keken we weer eens een film via Film1 On Demand. Dat hebben we al heel lang, maar het was een beetje op de achtergrond geraakt nu we ook Netflix hebben. Het Deense Jagten had ik eigenlijk al willen zien toen ie nog in de bios draaide, maar ik was te laat. Ik ben blij dat ik ‘m nu toch eindelijk gezien heb, heel indrukwekkend en dus een enorme aanrader.

Echt uitslapen kan ik helaas niet meer, maar lekker in bed liggen lezen of tv kijken vind ik fijn in het weekend. Via Netflix keken we zondag de documentaire Blackfish, over orka’s in gevangenschap in pretparken als SeaWorld Orlando. Wij zijn daar geweest tijdens onze roadtrip door Florida en het was heftig om het eens van de andere kant te zien. De film zet je in ieder geval aan het denken.

Paxil for generalized anxiety disorder

Aangezien Netflix met Dexter Generic propecia costco helaas niet verder gaat dan seizoen 6 (de rest moet ik dan toch maar weer downloaden), waagden we ons maar weer eens aan iets nieuws. OveréOrange is the New Black had ik al veel gehoord en de eerste aflevering stelde niet teleur.

Daarna moest Johan naar De Kuip voor Feyenoord-FC Groningen. Ik tikte een blog, werkte aan een website van m’n schoonzus en liep een rondje hard door en om het Vroesenpark.

Het ging voor geen meter, ik had buikpijn en mijn benen wilden niet, dus hield ik het na 4 km voor gezien. Volgende keer beter! En hee, ik heb mijn doel om drie keer in een week hard te lopen toch maar mooi gehaald. (En let niet op mijn wallen; die hoop ik kwijt te raken als ik straks 12 dagen in de CaraA?bische zon mag uitrusten.)

’s Avonds maakte ik mijn macho nacho’s, maar deze keer met gehakt en tacokruiden in plaats van kip met cajunkruiden. Ook héél erg lekker! We sloten het weekend af met Studio Sport en Orange is the New Black. Kom maar op met die nieuwe week!

Follow on Bloglovin

9 Comments

 1. Simone 16 december 2013 at 08:42

  Heerlijk weekje lijkt me zo! Goed bezig met hardlopen!

 2. Betty 16 december 2013 at 09:30

  Ziet eruit als een heerlijk weekje zo!
  Volgens mij werk je heel dicht bij mijn huis, wat grappig!

  En wat goed dat je lekker vaak bent gaan hardlopen! Keep up the good work :-)

 3. Sylvia 16 december 2013 at 10:25

  Ik heb nog nooit iets bij Julia’s gegeten, stiekem wel benieuwd :) En die stamppot ziet er goed uit!

 4. Iris 16 december 2013 at 11:38

  Orange is the new black is echt een toffe serie! Heb hem in 2 weken gekeken haha.

 5. Anouk 16 december 2013 at 14:15

  Fijne week, ’s avonds rust is ook wel eens lekker. Fijn dat je een man hebt die met je mee kan lopen, ik heb het ook niet op het donker, ’s ochtends en ’s avonds niet. Leuk dat abbo! Ben benieuwd naar de nieuwste editie, lag hier nog niet in de winkels helaas. Succes vanavond met de crew en fijne week gewenst:)!

 6. Mieke 16 december 2013 at 19:03

  Wat een fijne week weer! Goed bezig hoor, met lopen. Ik ben al twee weken niet geweest. :( En vanavond en morgenavond gaat het ook niet lukken. Hopelijk woensdag!

 7. Marcella 16 december 2013 at 22:18

  Wauw, wat goed dat je drie keer liep! Goed bezig! Julia’s is meestal wel lekker, jammer dat deze smaak zo tegen viel :-/ Ik heb er al een tijd geen pasta meer gehaald, maar weer es doen dus! Ik keek net aflevering 7 van Orange is the New black, heel toffe serie! Ik maakte bijna dezelfde foto als jij van de serie, bij mij is de vogel nog net in beeld. Fijne week!

 8. rachel 17 december 2013 at 11:06

  ik wil ook een x julia’s pasta eten maar dat hebben we hier niet geloof ik :( en verder goed bezig met hardlopen :D

 9. Limoentje 21 december 2013 at 02:46

  Lekker, zo’n rustig weekje. Ik geloof dat ik ook maar eens op zoek moet naar orange is the new black. Hoor er veel goeds over. Maar eens kijken of hij hier al te verkrijgen is.