Dit was mijn week 51

Week 51 alweer! Het was de laatste ‘normale’ werkweek van 2013. De komende weken worden heerlijk onderbroken door kerst en Oud & Nieuw. Helaas ben ik daar omheen niet vrij, maar die vijf dagen zijn ook nog wel door te komen. Even bikkelen, want met de vakantie naar de zon krijg ik natuurlijk de ultieme beloning. Kijk mee terug op mijn superleuke week!

Mijn collega’s hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een dubbeldik kerstnummer. Maandag kwam ie op de redactie binnen en ik ben erg trots op ze! Er staan heel veel leuke interviews in en prachtige fotografie. Hij ligt dus nog in de winkels, ga ‘m halen!

Maandagavond ging ik als Johan z’n +1 mee naar het Sportgala van Amsterdam. Als chef Sport van Sp!ts en Metro zat hij in de jury van de Amsterdamse sportprijzen. Van tevoren aten we hapjes bij het Spaanse restaurant Mercat, vlak bij mijn werk.

We hadden ons voor de gelegenheid opgedoft, want de dresscode was cocktail with a touch of gold. Johan droeg een zwart pak met gouden stropdas en ik een zwart jurkje met een lekker kitsch goudkleurig tasje. (Let niet op mijn enorm brede zwemarm, slechte foto, haha.)

Ajax werd gekozen tot sportploeg van het jaar, maar helaas konden ze niet aanwezig zijn. Maar wat mij betreft volledig terecht als winnaar uit de bus natuurlijk! ;)

Cabaretier Dolf Jansen praatte de avond aan elkaar. Op zich leuk, maar het duurde allemaal net iets te lang. Ik kende naast Ajax ook eigenlijk niemand van de genomineerde sporters, op (beach)volleyballer Richard Schuil na die een award kreeg voor zijn gehele carriA?re. Wat een held!

Dinsdagavond renden Johan en ik weer samen een rondje na werktijd. De 6 km gingen heerlijk! Wat een fijn gevoel is dat toch, lekker voldaan.

Woensdag had ik weer ADV, deze keer middenin de week. Johan moest gewoon werken, dus had ik de hele dag voor mezelf. Ook fijn! Ik ontdekte Dawson’s Creek op Netflix en lunchte een bagel bij Bagels & Beans in de stad. Lekkerrr met avocado en verse jus on the side.

Sinds een tijdje heb ik in mijn hoofd dat ik Nike Air Jordan-sneakers wil, dus paste ik een paar bij Foot Locker. Ik vond ze echt te gek, maar twijfelde op de een of andere manier toch. Ik hou van sneakers, maar schoenen als deze koop ik normaal nooit. Ik weet niet of het helemaal bij me past en Johan vond ze (na een WhatsApp-overleg) eigenlijk spuuglelijk, haha. Voorlopig heb ik ze dus teruggezet, ben benieuwd of ik er nog aan blijf denken…

Zoals je in mijn vorige blog al hebt kunnen lezen, ging ik daarna onder de zonnebank bij Sunday’s. My oh my, wat heb ik genoten van die 14 minuten. Dit ga ik zéker vaker doen!

Vriendinnetje Buy generic omnicef online Pien is op woensdag altijd vrij en woont om de hoek, dus ging ik bij haar op de thee. Haar zoontje Faas (1) is echt een heerlijk ventje! Samen aten we koekjes en bouwden we een toren, die Faas natuurlijk mocht omgooien.

’s Avonds gingen Johan en ik naar The Hobbit. Wat ik daarvan vond heb ik ook al uitgebreid verteld, haha. Wat een saaie bedoening. Maar hee, smaken verschillen gelukkig, dus ga ‘m vooral zien als je daar zin in hebt!

Donderdag at ik snel wat op station Amsterdam, zodat ik bij thuiskomst direct kon gaan hardlopen. Er is een tweede vestiging van Julia’s geopend, jippie! Scheelt (hopelijk) wachttijd. Ik ging weer voor mijn vertrouwde ravioli met rode saus, mmmm.

Johan en ik liepen samen 7 km, die wederom echt lekker gingen. Whoei! Johan maakte er nog 11 km van, ik deed voor de deur nog wat lunges en binnen een stel buikspieroefeningen. Alles voor de bikini! ;) Ik hou nog steeds van mijn Nike LunarGlides, de beste hardloopschoenen ever.

Vrijdag had ik weer Fyra-troubles (er gaat geen week voorbij waarin alles goed gaat), dus trakteerde ik mezelf op een vanilla latte bij Starbucks.

Johan was vrij en had heel lief boodschappen gedaan én gekookt, zodat ik bij thuiskomst direct kon aanschuiven. We aten een lekkere couscoussalade caprese met spinazie naar recept van Pien, maar dan met gerookte kip in plaats van spek.

Zaterdag was ook een fijne dag! Uitslapen, Orange is the New Black kijken én weer een date met mijn buddy Henk-Jan. We gingen naar de film en natA?A?rlijk hoort daar ook sushi bij. Deze keer bij Sushi Qube aan de Oudegracht in Utrecht.

We keken Soof in een bomvolle bioscoopzaal. En echt, wat een leuke film was dat! Ik heb regelmatig hardop gelachen. Veel leuker dan Mannenharten Purchase lady era pills ! Henk-Jan trakteerde op Ben & Jerry’s cookie dough; een goddelijk toetje. :)

Zondag sliepen we weer lekker uit. Johan ging hardlopen, maar aangezien ik dat niet kan ’s ochtends (dan zijn m’n benen nog te slap ofzo), ging ik weer naar de zonnebank. Daarna nog een rondje door de stad gelopen en mijn slag geslagen bij Costes. Ik heb dat merk sinds kort ontdekt en ben er al zo goed geslaagd. Deze keer weer: ik nam een geruit bloesje, lekkere comfi trui en een mooi zwart jurkje mee.

Daarna was het mijn beurt om te gaan hardlopen. Het ging erg moeizaam met die harde wind, maar ik wist er toch 6 km uit te persen. Doel van 3 keer per week rennen weer gehaald!

Een overheerlijke preirisotto met geitenkaas en paprika was mijn beloning.

Follow on Bloglovin How much does wellbutrin cost with insurance

LEES OOK:

18 reacties

 1. Dat broodje avocado bij de Mugs & Muffins is ook mijn favoriet, naast die met zalm :) En wat tof, zo’n sportgala! Soof wil ik ook nog graag zien :)

 2. Goed bezig met lopen, super!
  Soof is leuk hè, ik heb hem ook gezien en inderdaad af en toe hard gelachen. Ondanks dat ie ook wel weer voorspelbaar is, is het gewoon een heerlijke feel good movie. :)

 3. Oh je was gewoon op woensdag ook bij bagel en beans. Toeval, toen zat ik er dus ook met mijn vriend. Maar vast op een ander tijdstip.

  Nog even volhouden dit jaar, voor je het weet mag je op vakantie. :D

 4. We zijn hier al jaren abonnee op de Veronica Gids. Want tja, zo noemden we hem vroeger toen mijn ouders ook al abonnee waren. ;-)
  Een leuke week had je!

 5. het model jordans wat je aan hebt is volgens mij de air jordan flight? rond de enkel komen ze vrij hoog te zitten en ik denk dat dat even wennen is :P

  mijn favoriete model is de air jordan 4 en die is wat lager en zachter en die zul je vast leuker vinden!