Mickey komt op mijn feestje

Oh. Em. Gee. Time flies als je een leuk leven hebt! Ik weet nog precies dat ik al mijn vrienden, leukste familie en liefste collega’s verwelkomde in café Sijf, om te vieren dat ik de respectabele leeftijd van 30 jaar had bereikt. 30 jaar, wat een mijlpaal was dat. En nu, dames en heren, zijn we alweer een jaar verder. Volgende week vrijdag, op 7 maart, word ik 31 jaar. Waar blijft de tijd? (Om er nog maar een cliché in te gooien.)

Nou, die tijd wordt heel nuttig besteed, kan ik je vertellen. Ik leerde het afgelopen jaar, zoals ook al in mijn jaaroverzicht te lezen was, dat je meer moet genieten van het hier en nu in plaats van je hele leven al uit te stippelen. En dat doe ik dus volop! Erop uit met Johan, kort of lang in binnen- en buitenland, ontspannen avondjes met vriendinnen, bezoekjes aan familie en ook gewoon tijd voor mezelf. Heer-lijk.

Bij dat genieten horen ook uitjes en vakanties, want van niets word ik blijer dan een nachtje, twee nachtjes of een paar weken weggaan. Johan en ik begonnen natuurlijk goed met Curacao, ik plande een paar dagen Sevilla met m’n BFF in juni en in augustus/september is het de bedoeling om drie weken door Italië te gaan crossen.

Maar ik ga ook naar Disneyland Parijs! En wel op mijn verjaardag! Johan moet volgende week naar de Franse hoofdstad voor een oefenwedstrijd van het Nederlands elftal en ik kom er de volgende dag achteraan. Slechts tweeënhalf uur met de Thalys en je staat in hartje Parijs, ik zou wel gek zijn als ik het niet deed.

Ik hou van Disney. Ik ben één keer eerder in Disneyland Parijs geweest en tijdens onze roadtrip door Florida bezochten we Disney World in Orlando, maar ik krijg er nooit genoeg van. Hoewel ik in de helft van alle attracties niet durf, geeft alleen het rondlopen in al die blijheid al een instant gelukzalig gevoel.

Volgende week vrijdag, op 7 maart, word ik 31 jaar. En ik vier dat heugelijke feit met Mickey Mouse & Co. op de plek waar iederéén (weer even) kind mag zijn. <3

Beeld: Flickr/lorenjavier

16 Comments

 1. Sheelagh 26 februari 2014 at 09:40

  Tof, Disney is geweldig! Ben inmiddels in LA, Parijs en Hong Kong geweest en het verveelt nooit :) Fijne verjaardag alvast!

 2. maud 26 februari 2014 at 09:41

  O wat leuk! Ik heb mijn verjaardag daar ook eens gevierd, liep de hele dag rond met een button met ‘birthday girl’ ;-). Veel plezier!

 3. Betty 26 februari 2014 at 09:49

  Yaaay wat leuk! Ik ben gek op Disneyland!

 4. Dina 26 februari 2014 at 10:07

  Wat leuk zeg, veel plezier alvast!

 5. Rory 26 februari 2014 at 10:27

  Geweldig, wat een positieve post weer. Word er blij van! Veel plezier alvast:)

 6. Bente 26 februari 2014 at 10:39

  Haha wat een feest! Lekker ook om op je verjaardag even weg te zijn uit Nederland :) Alvast veel plezier!

 7. Marloes 26 februari 2014 at 10:48

  Oh, wat leuk! Geweldig idee om zo je verjaardag te vieren! Alvast heel veel plezier :)

 8. irene niec 26 februari 2014 at 10:50

  Dat is nog eens super leuk, heel veel plezier en alvast van harte gefeliciteerd
  Groetjes Irene

 9. rachel 26 februari 2014 at 12:10

  hoe gaaf!!!! alvast heeeel veel plezier :D

 10. Mieke 26 februari 2014 at 12:28

  Wat gaaf! Heel veel plezier alvast!

 11. Marieke 26 februari 2014 at 14:34

  Leeeeeuk! Ik heb volgende week vakantie en – ondanks dat ik jammer genoeg niet weg ga – heb ik er zó’n zin in! En ondertussen plannen we alvast reisjes in voor de rest van het jaar!

 12. Suuz 26 februari 2014 at 18:11

  WAUW! wat geweldig!! super leuk!! ENJOY! en alvast een hele fijne verjaardag!!!

 13. Mrs. T. 26 februari 2014 at 20:30

  Ik heb een collega en die is volgens mij de grootste Disneyfan ever. Per jaar minstens een paar keer naar Parijs en afgelopen zomer drie weken lang in Florida en alleen maar Disney.

  Maar, wat een leuke verjaardag gaat dat worden.

 14. Jolien 28 februari 2014 at 09:10

  Ah dat wordt vast een hele leuke verjaardag. I love Disney

 15. annouska 01 maart 2014 at 12:31

  Aaaah super vet om op je verjaardag in Disney te zijn. Enne die leeftijd vergeten we gewoon eventjes ;)

 16. Nicky 02 maart 2014 at 11:05

  Hoe cool je verjaardag in Disney vieren! Ik ben net terug van 5 dagen Disney plezier, het is zooo leuk :) Wat je niet mag missen is de lichtshow Disney Dreams!