Dit was mijn week 11

Na zo’n heerlijk lang weekend in Parijs was het wel even wennen om weer volle bak aan het werk te gaan. Gelukkig had afgelopen week ook weer heel veel leuks voor me in petto, dus het is wederom een goed gevuld dagboek geworden! Komt-ie dan hA?…

Hoera, de lente komt eraan! En dat betekent: lopend naar het station. Onderweg kwam ik deze schattige paarse bloempjes tegen. (Sommige een beetje vertrapt, oké, maar het gaat om het idee.)

Op mijn verjaardag was ik vrij en in Disneyland, dus kon ik niet trakteren. Dat maakte ik maandag goed! Ik haalde lekkere koeken die er op de redactie in gingen als… ehh.. koek dus. ;)

’s Avonds had ik opeens een enorme pannenkoeken-craving. En Johan ook, toen ik hem dat liet weten! Ik haastte me bij thuiskomst naar de avondwinkel op de hoek en sloeg alle benodigdheden in. Ik at er véél te veel, maar ik kon gewoon niet stoppen. Zooo lekker! Afleveringetje Breaking Bad erbij, niks meer aan doen. Topavond.

Dinsdag werkte ik ’s ochtends thuis, want we hadden een afspraak bij de hypotheekadviseur. Daarna ging ik alsnog naar de redactie in Amsterdam en lunchte ik op het station. Ik zwichtte voor een chicken wrap van Burger King, mmmm.

’s Avonds lekker sporten! Ik redde het tot 8 km op de loopband en hing ook fanatiek in de apparaten. Heerlijk om te merken dat er weer vooruitgang in zit.

Order geriforte benefits

Woensdag toog ik eind van de middag weer eens naar Sanoma. Veronica Magazine, waar ik werk, is onderdeel van SBS en SBS weer van Sanoma, dus hoor ik daar ook nog een beetje bij. Op het hoofdkantoor in Hoofddorp ging ik samen met mijn marketingcollega in gesprek met abonnees én gebruikers van ons digitale platform De Lekkerste8.

We spraken twee groepen van 10 mensen en dat was super nuttig. Goed om te horen wat ze wel en niet leuk vinden, of wel en niet handig.

College essay help

De volgende dag werd station Rotterdam officieel geopend. Het is zA? mooi geworden! De hele dag waren er optredens, muziek en andere festiviteiten. Ook was deze enorme zilveren bal opgetuigd.

Op verschillende plekken op het station zijn allerlei spreuken te lezen, waaronder deze.

Ik keek uit naar de avond, want het was tijd voor het maandelijkse etentje met de oud-collega’s van Sanoma: Debbie, Anne-Lieke, Richt, Miranda Buy cannabidiol cost en Marjolein. Bar Spek in Amsterdam was dit keer de locatie!

We deelden een pizza als voorgerecht en als hoofdgerecht had ik een superrr lekkere truffelravioli met een stukje kippendij. Het was weer zo ontzettend gezellig! Ik zit bij Veronica erg op mijn plek, maar ik mis deze meiden soms nog wel hoor.

Miranda woont in de buurt van Rotterdam, dus reisden we samen terug met Intercity direct. We moesten nog even op onze trein wachten, dus was er tijd voor Starbucks.

Vrijdag at ik na werk even snel een broodje op het station, zodat ik bij thuiskomst direct kon gaan sporten. Ik liep 9 km op de loopband, whoei. Het voelde goehoed!

Zaterdag lummelden we overdag wat aan en daarna kwamen mijn broertje en zijn vriendin bij ons eten. Er stonden wraps op het menu en ik zette allemaal schaaltjes neer met vullingopties en sausjes, zodat iedereen ze zelf kon beleggen. Staat zo gezellig op tafel.

Daarna op naar de Heineken Music Hall in Amsterdam voor Sexy By Nature! Lekker housen met dj’s Sunnery James en Ryan Marciano. Het was lang geleden dat ik zo laat ging stappen, haha. Ik kakte thuis helemaal in.

Maar uiteindelijk kwam het goed, want het was een mooi feestje!

We hebben volop gedanst, gekletst en gelachen. Helaas heb ik geen goeie foto van ons vieren, maar wel deze van Johan en mij. <3

En deze met m’n schoonzusje!

Rond 4.00 uur ’s nachts waren we thuis, zo gaar als een klontje natuurlijk. Maar helaas lukt het me niet meer om uit te slapen, dus was ik om 9.00 uur weer klaarwakker. Beetje Breaking Bad kijken in bed dan maar!

Johan moest naar Feyenoord, dus ging ik op tijd naar de sportschool. Ik was nog brak, dus hield het bij 5 km.

En ik besloot daarna eens gebruik te maken van het zwembad. Wat was het lekker om na een intensief loopje het koele water in te duiken! Ik trok 25 baantjes en voelde me na afloop super voldaan.

De smakelijke risotto met paddenstoelen, spinazie en spekjesénaar recept van Pien was die avond dan ook dik verdiend.

Follow on Bloglovin

18 Comments

 1. Paul 17 maart 2014 at 08:09

  Ik heb echt respect voor hoe vaak je de discipline hebt om naar de sportschool te gaan!

 2. Chantal 17 maart 2014 at 08:17

  Wat een lekkere hapjes zie ik voorbij komen! Krijg er spontaan honger van.

 3. Bente 17 maart 2014 at 09:02

  Je gaat idd lekker op de loopband! Fijne foto’s weer:)

 4. Marloes 17 maart 2014 at 09:31

  Zo’n zwembad is af en toe zo lekker! Jum!

 5. Rosalie 17 maart 2014 at 09:59

  Leuke week Marieke! Nog gefeliciteerd trouwens :)

 6. Veronica 17 maart 2014 at 10:07

  Oh het enige wat ik mis bij mijn sportschool is het zwembad, soms is dat zo lekker! En oeh die risotto ziet er lekker uit! Die moet ik ook maar eens proberen!

 7. rachel 17 maart 2014 at 10:28

  elke maandagochtend zeg ik nog tegen mijzelf….niet naar brouwertjes site gaan…doe dat smiddags maar moahaha waarom? nou krijg altijd gelijk hongerrrrrrr hahaha
  en oooh shame on me…gefeliciteerd nog mop xxx

  1. Marieke 17 maart 2014 at 12:55

   Haha, sorry! Zie het als goeie inspiratie. ;)

 8. Wilma 17 maart 2014 at 10:29

  Hoi Marieke,

  Heerlijk al dat eten ik heb ook nog een leuke tip (denk ik) ook wij eten regelmatig wraps met allerlei warme en koude vulling, het lastige vind ik dat die stomme dingen steeds uitrollen (als je ze niet goed vastzet/houdt). Laatst heb ik ze eens opgerold als een loempia, dus eerst onderkant en bovenkant naar binnen vouwen en dan oprollen en dan (nu komt het) even tussen de bakplaten van een contactgrill (op vol vermogen) gelegd. De wrap wordt dan platter (net als een soort panini) maar ook knapperiger en hij valt rolt niet meer los.

  1. Marieke 17 maart 2014 at 12:55

   Klinkt goed, thanx!

 9. Jenny 17 maart 2014 at 10:32

  Ohh weer een lekker recept van Pien ook om te proberen. En leuk dat jullie met Veronica met gebruikers gaan zitten!

 10. Daphne 17 maart 2014 at 11:00

  Die risotto ziet er goed uit zeg! Ik heb het recept ook maar meteen even opgezocht!

 11. Annouska 17 maart 2014 at 16:11

  Lekker om zo sportief bezig te zijn jammer dat ik die sportschool niet kende toen ik mij ging inschrijven bij een sportschool.n

 12. Anne 17 maart 2014 at 16:13

  Ik word altijd zo hongerig van de foto’s van al dat heerlijke eten!

 13. Anne 17 maart 2014 at 16:18

  Fijne week geweest! Sportief ook ;)

 14. Ines 17 maart 2014 at 22:12

  Fijne foto’s

 15. Marcella 18 maart 2014 at 13:36

  Goed idee om weer eens wraps te gaan eten. Inderdaad gezellig én lekker om dat zo met allemaal verschillende schaaltjes met vullingen op tafel te zetten. Wat ben je sportief zeg, je sport echt vaak per week! Goed bezig sporty!

 16. Willemvk 23 maart 2014 at 16:58

  OH, pannenkoeken, geen verkeerd idee en simpel. Dan raak ik mijn kerstpaket-bijna-kant-en-klaar-mix ook eens kwijt.