Tag: Blogger Love

Ik had nog een tag liggen die ik een tijdje geleden bij Des was tegengekomen en had bewaard, omdat ik ‘m zo leuk vond. Dit weekend had ik een ‘oh ja-momentje’ en bedacht ik me opeens dat ik die nog niet had ingevuld. Hier is ie dan!

Wat was de eerste blog die je ooit tegenkwam?
Dat was die van Marlies. Ik was net gestart met mijn blog op MSN Spaces en had geen idee wat ik aan het doen was. Door de vermakelijke stukjes op die van Marlies ging ik begrijpen wat dat bloggen nu eigenlijk inhield. Inmiddels is ze een goede vriendin van me, zo leuk!

Favoriete beautyblogs
Ik volg geen beautyblogs op de voet, omdat ik niet zo veel met beauty bezig ben. Ik draag mijn haar altijd los, in een staart of bij elkaar geraapte knot. Qua make-up heb ik een paar favoriete basisproducten waar ik zelden vanaf wijk. Zo nu en dan neem ik eens een kijkje bij de grote blogs van Mascha, Cynthia en Serena, omdat die meiden super goed bezig zijn en ik daar als blogger veel van kan leren.

Beste blogvrienden
Naast Marlies ben ik in real life ook goed bevriend geraakt met Lin en Jolien. Binnenkort ga ik weer met hen én Fleur, Annemerel en Ashley eten; drie meiden die ik ook héél erg leuk vind. Verder ken ik lieve Sanne al vrij lang (die helaas momenteel niet meer blogt, maar wie weet komt dat weer!).

Noem een blog die je overhaalt tot het kopen van dingen
De eerste die in me opkomt is de modeblog van Lucy. Ik vind dat zij een leuke stijl heeft (sporty sjiek ofzo, als dat überhaupt een stijl is) en veel van de items die zij draagt, zou ik ook graag in mijn eigen kast hangen.

Vijf blogs die iedereen zou moeten lezen en inspireren
Natuurlijk die van de meisjes die ik hierboven al genoemd heb (inclusief Des), maar daarnaast nog:
– Fieke & Francien // girlslove2run
– Iris // ikbenirisniet
– Femke // afgeschreven
– Pien // depanvanpien
– Leonie // gewoonwateenstudentjesavondseet

Vanwege de sportieve inspiratie (F&F), geweldig leuk geschreven blogs (Iris & Femke) en de zeer smakelijke maar toch easy de peasy gerechten die ik héél vaak maak (Pien & Leonie).

Favoriete manier om blogs te lezen
Bloglovin! Echt ideaal om daarmee op de hoogte te blijven van nieuwe posts op je favoriete blogs en leuke/handige blogposts te bewaren. In de trein scroll ik er vaak alvast doorheen op mijn iPhone, maar reageren doe ik lekker op de laptop.

Wat is je favoriete lay-out?
Het design van Lonneke vind ik altijd supermooi: rustig, stijlvol en heel eigen. Daarnaast word ik vrolijk van die van Nenz!

Welke blogger zou een boek moeten schrijven?
Lianne! Dat heeft ze ook al gedaan trouwens, maar dan een e-book (of zelfs meerdere, Li?). Ik moet bekennen dat haar onderwerpen yoga, psychologie en self help me niet altijd aanspreken, maar ik het toch vaak lees door de begrijpelijke en grappige manier waarop ze het opschrijft. Zo knap hoe ze zich (in het Engels ook nog) weet te verwoorden.

Dat was ‘m! Kijk voor een lijstje van al mijn favo blogs op mijn Linkjes-pagina.

Beeld: sxc.hu

12 Comments

 1. Chantal 18 maart 2014 at 10:08

  Wat een leuke manier om andere blogs te leren kennen! Ik kende ze nog niet allemaal ;)

 2. Ashley 18 maart 2014 at 11:47

  Jaaa, heb al zin in ons etentje, even bijkletsen! :)

 3. Marcella 18 maart 2014 at 16:27

  Leuk om te lezen! En tof dat je al best veel mensen hebt leren kennen via jouw blog!

 4. LNNK 18 maart 2014 at 17:10

  Wat lief! Vroeger vond ik dat altijd het leukste van het bloggen, mijn layout mooi maken haha. Inmiddels wissel ik niet meer zo vaak.
  Ik sluit me bijna bij al je tips aan, veel volg ik er ook. Er zitten een paar nieuwe bij, leuk!

 5. Lianne 18 maart 2014 at 18:47

  Heel leuk om te lezen, en lief dat je me noemt! (En die ebooks zijn meer echapters hoor, zo lang zijn ze niet, maar het zijn er nu 1,2,3!)

 6. Annouska 18 maart 2014 at 19:52

  Tof om te lezen!!

 7. Ines 18 maart 2014 at 20:36

  Leuke blogs! En leuke tag om te lezen :D

 8. Mrs. T. 18 maart 2014 at 21:31

  Leuk, allemaal nieuwe blogs. Ik ga ‘ns wat lurken. ;-)

 9. Michelle 18 maart 2014 at 23:01

  Hé wat leuk, ik vind het nog best moeilijk om leuke blogs te ontdekken, dus dit is tof! :)

 10. Femke 19 maart 2014 at 15:33

  NOU, superlief zeg. <3 Ik voel me vereerd!

  (En wat gaaf dat je aan het bloggen goede vrienden hebt overgehouden!)

 11. Linda 24 maart 2014 at 13:42

  Daar zitten een hoop leuke blogs bij! De meeste ken ik al haha, je omschrijft ze echt perfect (bijvoorbeeld Iris en Femke, helemaal mee eens!)
  Tof dat je zoveel leuke meiden hebt leren kennen door je blog, dat lijkt mij ook nog wel heel leuk!