Blogging Boyfriend

Knutselen met WordPress vind ik superleuk. Ik heb alleen de basisvaardigheden onder de knie, maar daarmee kom je best een heel eind. De afgelopen jaren heb ik al een aantal blogs en sites het wereldwijde web op geholpen: die van Pien, Mireille, Marlies Kytril price , schoonzus Suzanne, zwager Sander en mijn voormalige collega Android tracker, Mobile tracking. Jossine (die nog even tijd moet zien te vinden om de blog ook daadwerkelijk te vullen, haha).

Sinds gisteren is er nog eentje bijgekomen en wel die van mijn enige echte eigen boyfriend! Jawel, Johan heeft ook een blog en ik ben nu al super trots op hem.

Johan is geboren en getogen in Rotterdam én een fervent hardloper. Je kunt je misschien voorstellen dat hij regelmatig de vraag krijgt waarom hij nog nooit de Marathon Rotterdam heeft gelopen. Of eigenlijk, überhaupt nog nooit een marathon. Altijd had hij een rits smoesjes klaar waarmee hij vooral zichzelf overtuigde, tot afgelopen weekend. We gingen mijn startnummer voor de 10 km ophalen en de sfeer was daar zo goed. Het begon te kriebelen: “Zal ik het volgend jaar nou gewoon eindelijk eens doen?” Jaaaaa!

Ik wierp me gelijk op als personal coach. Ik heb nu al zin om volgend jaar als een gek op mijn fiets door de stad te crossen om hem op verschillende punten van het parcours naar die finishlijn te schreeuwen. Het wordt een mooie, maar vast ook pittige weg naar die 42,195 km en het leuke is dat Johan dus besloten heeft om daarover te gaan bloggen! Ik, als die hard blogger, vind dat natuurlijk helemaal cool en maak dan ook graag reclame.

Dus, hardlopers en sportliefhebbers: volg hem op zijn ‘road to 42195 meters!! Hij kan alle aanmoedigingen en steunbetuigingen goed gebruiken. :)

Follow on Bloglovin Cheap zyloprim allopurinol

LEES OOK:

16 reacties

  1. Wat leuk dat je vriend ook een blog is begonnen! En hoe tof dat je hem gaat coachen op weg naar de marathon! Succes allebei :)

  2. Ik vind het nu al een leuke blog! Ik moet zelf niet aan een marathon denken, vond de 21,1 ver zat (nog wel, zeg ik erbij, je weet nooit…), maar ik heb ongelofelijk veel respect voor iedereen die ze wel loopt en vind de verhalen over trainingen en wedstrijden altijd superleuk om te lezen. Met een partner die helemaal begrijpt waarom je hardloopt en alle sociale druk van een blog als stok achter de deur gaat het hem zeker lukken. Succes!

  3. Ik had het stiekem gisteren al gezien en gelezen :) Ik zal hem ook gaan volgen! Ben wel benieuwd naar een blog van een man die hardloopt hihi..

    1. Ja, bloggende mannen zijn er sowieso niet heel veel volgens mij! Een frisse wind tussen al die girly hardloopblogs. :) Leuk dat je ‘m gaat volgen!

  4. Een mooi doel, trainen voor de marathon. Veel loopplezier beide de komende tijd, want jij zal vast met hem mee trainen. Ik ben geen fanatiek hardloper, maar ik zal vast af en toe een kijkje nemen op de site van Johan. Ik ben en blijf toch nieuwsgierig ;-)