Blogging Boyfriend

Knutselen met WordPress vind ik superleuk. Ik heb alleen de basisvaardigheden onder de knie, maar daarmee kom je best een heel eind. De afgelopen jaren heb ik al een aantal blogs en sites het wereldwijde web op geholpen: die van Pien, Mireille, Marlies Kytril price , schoonzus Suzanne, zwager Sander en mijn voormalige collega Android tracker, Mobile tracking. Jossine (die nog even tijd moet zien te vinden om de blog ook daadwerkelijk te vullen, haha).

Sinds gisteren is er nog eentje bijgekomen en wel die van mijn enige echte eigen boyfriend! Jawel, Johan heeft ook een blog en ik ben nu al super trots op hem.

Johan is geboren en getogen in Rotterdam én een fervent hardloper. Je kunt je misschien voorstellen dat hij regelmatig de vraag krijgt waarom hij nog nooit de Marathon Rotterdam heeft gelopen. Of eigenlijk, überhaupt nog nooit een marathon. Altijd had hij een rits smoesjes klaar waarmee hij vooral zichzelf overtuigde, tot afgelopen weekend. We gingen mijn startnummer voor de 10 km ophalen en de sfeer was daar zo goed. Het begon te kriebelen: “Zal ik het volgend jaar nou gewoon eindelijk eens doen?” Jaaaaa!

Ik wierp me gelijk op als personal coach. Ik heb nu al zin om volgend jaar als een gek op mijn fiets door de stad te crossen om hem op verschillende punten van het parcours naar die finishlijn te schreeuwen. Het wordt een mooie, maar vast ook pittige weg naar die 42,195 km en het leuke is dat Johan dus besloten heeft om daarover te gaan bloggen! Ik, als die hard blogger, vind dat natuurlijk helemaal cool en maak dan ook graag reclame.

Dus, hardlopers en sportliefhebbers: volg hem op zijn ‘road to 42195 meters!! Hij kan alle aanmoedigingen en steunbetuigingen goed gebruiken. :)

Follow on Bloglovin Cheap zyloprim allopurinol

16 Comments

 1. Jorien 16 april 2014 at 09:45

  Wat leuk dat je vriend ook een blog is begonnen! En hoe tof dat je hem gaat coachen op weg naar de marathon! Succes allebei :)

 2. Joëlle 16 april 2014 at 09:54

  Ik vind het nu al een leuke blog! Ik moet zelf niet aan een marathon denken, vond de 21,1 ver zat (nog wel, zeg ik erbij, je weet nooit…), maar ik heb ongelofelijk veel respect voor iedereen die ze wel loopt en vind de verhalen over trainingen en wedstrijden altijd superleuk om te lezen. Met een partner die helemaal begrijpt waarom je hardloopt en alle sociale druk van een blog als stok achter de deur gaat het hem zeker lukken. Succes!

 3. Veronica 16 april 2014 at 10:10

  Ik had het stiekem gisteren al gezien en gelezen :) Ik zal hem ook gaan volgen! Ben wel benieuwd naar een blog van een man die hardloopt hihi..

  1. Marieke 16 april 2014 at 10:17

   Ja, bloggende mannen zijn er sowieso niet heel veel volgens mij! Een frisse wind tussen al die girly hardloopblogs. :) Leuk dat je ‘m gaat volgen!

 4. marleen 16 april 2014 at 10:19

  wat tof! goede reden om ook een blog te starten ;) ik ga hem zeker volgen!

 5. Daphna 16 april 2014 at 10:28

  Jaaa! Ik ga hem volgen. Leuk!

 6. Lien 16 april 2014 at 11:57

  Wat leuk dat hij daarover gaat bloggen! Het kan een extra stimulans zijn om zijn doel te bereiken!

 7. Marcella 16 april 2014 at 13:49

  Een mooi doel, trainen voor de marathon. Veel loopplezier beide de komende tijd, want jij zal vast met hem mee trainen. Ik ben geen fanatiek hardloper, maar ik zal vast af en toe een kijkje nemen op de site van Johan. Ik ben en blijf toch nieuwsgierig ;-)

 8. Julie Hapjesprincess 17 april 2014 at 09:52

  Ik ben ook een marathonloopster. Ik ga zeker en vast volgen :)

 9. martina 17 april 2014 at 12:02

  wat onwijs leuk! !

 10. Rowan - Rebellious yet Romantic 17 april 2014 at 13:35

  Supertof dat hij een blog is begonnen. ‘Tot zover de smoesjes’ is echt geweldig, herkenbaar! Liefs

 11. Paul 17 april 2014 at 17:51

  Leuk! En inderdaad daarover bloggen kan qua reacties van lezers heel motiverend zijn.

 12. Anne Solveig 17 april 2014 at 19:35

  Super leuk! Ik ga even spieken!

 13. annouska 18 april 2014 at 21:08

  ik zag zijn blog al op twitter voorbij komen. Leuk leuk!!!

 14. LNNK 19 april 2014 at 13:48

  Wat leuk! Ik ga natuurlijk even kijken :)