Dit was mijn week 18

Whoei, het was weer een toffe week! Wel aanpoten op het werk, omdat ik een dagje vrij was én vandaag ook vrij ben (lang leve onze CAO), maar dat mocht de pret niet drukken. Ik heb optimaal genoten!

Eerst maandag al: ik begon in de trein aan een vers boek. Met Het Rosie Project had ik al een paar keer in mijn handen gestaan, maar nadat ie me een paar keer waséaangeraden, heb ik ‘m toch maar eens meegenomen. Inmiddels heb ik ‘m uit en kan ik oprecht zeggen dat ik ervan heb genoten! Snel meer in een nieuwe Letterhonger-blog.

Maandagavond was het natA?A?rlijk tijd voor de GirlsLove2Run Crew die naar ons mooie Rotterdam kwam. Jullie hebben er alles al over kunnen lezen, wat een geweldige avond was het! Ik lag nog lang na te stuiteren in mijn bed van alle indrukken.

Een kort nachtje, maar dat gaf niet. Dinsdag waséik namelijk lekker vrij! Vanwege Johans verjaardag (de volgende dag, 30 april) gingen we samen ontspannen bij Spa Zuiver in Amsterdam. Daar is het op dinsdag altijd badkledingdag en dat vind ik prettig. We hebben genoten, echt een aanrader. Gaan we zeker vaker heen.

Where can i buy naprosyn

Op de terugweg lekker de voetjeséomhoog in de auto. Ik had mijn roze Nike Free’s weer eens uit de kast getrokken. Ik kreeg ze lang geleden bij mijn eerste Nike-event Zanaflex without prescription en wist toen nog niet dat je hardloopschoenen altijd een maatje groter moet nemen. Deze zijn dus eigenlijk iets te klein om mee te rennen, maar voor ‘gewoon’ hartstikke leuk!

Woensdag was Johan dus echt jarig en maakten weéeen feestmaal! Lekker biefstuk met aardappeltjes en een salade. Mmmm!

Daarna even samen actief doen. Ondanks de knetterende spierpijn die ik nog had van maandag, wist ik er toch 5 km uit te persen. Ik vond mezelf een held, haha.

Vorige week had mijn weekoverzicht geen sushifoto, merkten een aantal trouwe lezers op. Dat konénatuurlijk echt niet!! Haha. Dat moest deze week anders enédus ging ik donderdag met BFF Paulien sushi eten bij Sushi Qube. ZO GOED.

Vrijdagavond moest ik alleen eten, want Johan ging naar een boeklancering. Ik maakte de gnocchi met spinazie die ik vorige week ook al twee keer at, omdat ie zo lekker is én heel snel klaar.

’s Avonds gingen we weer eens op stap! Met Pien en Daan begonnen we in NRC (Nieuw Rotterdams Café) in de Witte de Withstraat. Beetje druk, maar wel leuk!

Daarna door naar Blender. We gaan daar eigenlijk altijd heen, maar dat heeft natuurlijk een reden.

Zoals deégoeie cocktails! Ik ging zelf voor de wodka lime, het was lang geleden dat ik dat dronk. Echt zA? smakelijk. Verder is de muziek daar ook altijd lekker, ik heb heerlijk gedanst.

Deze tekst hing op het toilet. Daar moest ik gewoon van glimlachen.

Johan en ik sloten de stapavond af met een nachtelijk broodje kipshoarma bij Jaffa. Zoals het hoort. ;)

Enigszins brakkig zat ik de volgende dag bij mijn topkapster Mima in de stoel. Het was nodig, in augustus vorig jaar (!) was ik voor het laatst geweest. Mijn haar was net stro! Streng knipte ze een flink stuk dooie punten eraf. Gelukkig is mijn haar nog steeds lang, maar ziet het er wel weer gezonder uit.

Buy arimidex online uk

’s Avonds moest Johan naar PSV-NAC en at ik weer alleen. Wederom gnocchi, want ja, die ingrediénten had ik nog over van de dag ervoor. Geen straf!

Het bleek een goede bodem voor een prima hardlooprondje. De Kralingse plas zag er ’s avonds geweldig mooi uit, ik genoot intens van de omgeving.

De omstandigheden waren net als vorige week perfect voor mijéen dat resulteerde in een run van 13 km. Het gaat de goede kant op nu!

Zondag was biosdag. Hij een grote popcorn, ik een kleine. Verschil moet er wezen. ;)

Eerst naar De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween. We hebben allebei het boek gelezen en vonden dat niets minder dan briljant, dus waren we erg benieuwd naar de verfilming. Dieéwas vermakelijk, maar eerlijk gezegd komt het verhaal en de lolligheid daarvan veel minder tot zijn recht dan in het boek.

Even tussendoor een happie eten. Mijn geitenkaassalade bevatte aardbeien en kiwi, wat een goddelijke combi bleek. Ga ik zeker thuis ook eens maken!

Daarna naar film nummer 2: Noah. Die was in 3D, dus mochten we weer zo’n irritant brilletje op. Prima film, niet sA?per. Mijn girl crush Emma Watson was wel weer geweldig! <3

Follow on Bloglovin

20 Comments

 1. Lin 05 mei 2014 at 08:21

  Aaah, wat is je haar toch mooi <3

 2. Chantal 05 mei 2014 at 09:11

  Het is nog ochtend, maar door je foto’s heb ik nu al zin in avondeten ;)

 3. Roelie 05 mei 2014 at 10:00

  Super leuk!

 4. Anne Solveig 05 mei 2014 at 10:09

  Leuke foto’s! Ik wil ook een keer om de Kralingseplas rennen!

  1. Marieke 05 mei 2014 at 10:17

   Het is een superleuk rondje! Wie weet doen we weer een keer een (GirlsLove2Run-)event in 010!

 5. Jenny 05 mei 2014 at 11:23

  Ik ben ook zo benieuwd naar de 100 jarige man, jammer wat je zegt dat de lolligheid minder is. Dat is juist de troef van het boek!

  1. Marieke 05 mei 2014 at 11:35

   Mja, best jammer. De dialogen komen in de film gewoon minder leuk over. En er zijn natuurlijk een hoop gebeurtenissen weggelaten, anders wordt het een film van zes uur. Maar op zich wel vermakelijk hoor!

 6. josie 05 mei 2014 at 11:26

  Leuke week! Die sushi.. en die cocktails <3! Haha, een popcorn XL? Ik kreeg de grote nog niet eens op.

 7. Sylvia 05 mei 2014 at 12:12

  Zucht, kan ik jouw haar niet voor een dagje lenen? ;) En fijn dat er weer een sushi foto tussen zit :P Prachtige foto trouwens met de Erasmus brug op de achtergrond, dan is sporten bepaald geen straf :)

 8. Maurits 05 mei 2014 at 15:47

  Oeoe die gnocchi lijkt me lekker! Waar waar koop je die gnocchi? Heb ze bij de c1000 nog nooit zien liggen eigenlijk…

  1. Marieke 05 mei 2014 at 18:15

   Gewoon in de supermarkt, ligt bij de pasta! :)

 9. Paul 05 mei 2014 at 17:39

  Ik wil ook nog naar de film van de 100 jarige man…. Ben er al op voorbereid nu dat de film niet zo geweldig is als het boek!

 10. rachel 06 mei 2014 at 09:57

  leuke week weer! en och weer dat (vr)eten hihih

 11. The Berbs 06 mei 2014 at 18:54

  Lekkere food foto´s Brouwertje!

 12. Ines 06 mei 2014 at 20:10

  Wat een leuke foto’s!

 13. Marcella 06 mei 2014 at 22:05

  Stoer, je bril! De gnocchi met spinazie klinkt goed, die wil ik ook graag eens maken, yum! Ik ben benieuwd naar de 100-jarige man. Ik kan me zo voorstellen dat de verrassingen uit het boek weg zijn, maar hij is vast vermakelijk!

 14. Laura 07 mei 2014 at 11:24

  Wauw marieke wat zit je haar mooi na je kappersbezoekje! En haha lekker he gnocchi, ik kan er ook altijd voor zwichten met de combinatie die jij maakt :)

 15. Annouska 08 mei 2014 at 11:33

  Hoewel jij jezelf geen top chefkok vind, kan ik zo genieten van jou lekkere recepten!!! En je sushi verslaving hehe.