Wodka Limmmme

Mijn favorieteédrankje was vroeger altijd wodka lime. Overduidelijk geA?nspireerd door mijn favoriete serie van toen Rozengeur & Wodka Lime natuurlijk, uit mezelf was ik er nooit opgekomen om die combinatie te maken. Ik wist überhaupt niet dat dat groene, zurige goedje bestond.

Ik vond het zo lekker, dat ik het tijdens mijn studententijd standaard in huis had en er altijd ijsblokjes in m!n vriezertje lagen. Dan nam ik op een vrije avond, lekker in mijn eentje, een goeie borrel. Het liefst bij een aflevering RG&WL uiteraard. Ook als vriendinnen langskwamen, schonk ik het graag voor ze in. (Een stuk beter dan de zoete witte wijn die ik een hele tijdéheb gedronken; ik lust nog niet zo lang droge…)

Op een gegeven moment had ik bedacht dat ik de flessen prominent in mijn kamer wildeéhangen en vroeg ik twee flessenhouders voor mijn verjaardag. Net als in een echte cocktailbar hingen de wodka en de lime op z!n kop aan mijn kast. Ik was er super blij mee.

Helaas bleek al snel dat de lime daar helemaal niet geschikt voor was. Dat spul werd hartstikke stroperig en ging onwijs plakken. De opening van de houder slibte dicht en het tappenévan het drankje werd één grote bende. Ik kon niet anders dan de lime maar gewoon weer in de koelkast bewaren. Too bad. Fincar buy Himcocid price Skunk seeds #1

Ik had lang geen wodka lime gedronken toen ik er afgelopen vrijdagavond tijdens onze stapavond in Blender weer eens eentje bestelde. Wat smaakte het me goed, het was bijna nostalgisch. Gewoon 50/50, met veel ijs en een schijfje limoen, mmm! En het mooie? Ik hadéde dag ernaénooit hoofdpijn als ik er eentje te veel op hadéen dat bleek nu nog steeds het geval. ;)

Misschien moet ik het gewoon maar weer eens in huis halen. Laat die zomeravonden in de tuin maar komen!

Follow on Bloglovin

Share Button

LEES OOK:

15 reacties

 1. Ook al is het nog maar kwart voor 9 ’s ochtends en heb ik mijn ontbijtje nog maar net achter de kiezen, het water loopt me al in de mond. ;-) Idd, laat die zomer(cocktail)avonden maar komen!

 2. Weet je dat ik het serieus nog nooit heb gedronken? Misschien toch maar eens proberen, want drankjes met wodka gaan er hier wel in :)

 3. Ik heb dit ook nog nooit gedronken, maar krijg er nu wel trek in. Klinkt erg goed!
  Hoewel de caipirinha die ik vanavond dronk ook totaal niet verkeerd was… ;)

 4. Ik heb dat dus nog nooit gedronken, maar het lijkt me superlekker! Laat die zomer inderdaad maar komen ;)

 5. De serie was erg goed, maar het drankje ken ik niet. Maar je maakt me nieuwsgierig, maar es proberen dus! Ideaal voor een zwoele zomeravond.

 6. Haha, zo leuk! Ik dronk vroeger altijd disaronno met redbull, een echte kouwgombal! Zou ik nu ook wel weer eens willen drinken!

 7. :-) Leuk, nadat ik getipt werd door een vriendin lees ik al een tijdje “stilletjes” je blog en zie dat we vrijdag avond allebei in blender waren! Het is heerlijk om via je blog af en toe mee te lezen hoe leuk jij het hebt als buitenstaander in Rotterdam, waar ik vanwege mijn liefde nu ook regelmatig te vinden ben! Keep it up :-)) Enne..de rozen-lychee cocktail is ook waanzinnig!!

 8. Ik drink al een tijd niks en bier en wijn kunnen me nu gestolen worden, maar als ik dit weer ‘proef’ als ik eraan denk… Och och, nostalgie!

 9. oooh zo lekker, vodka lime lime maakte ik er altijd van met extra limoen erin uitgeperst en eh.. als tegenhanger dan extra vodka ook hahaha drink het nu ook al een tijdje niet meer, vervangen door de mojito denk ik, waarvan ze ook zaaaaalige ijsjes verkopen hier op ’t strand ^^

 10. Nog nooit heb ik dit gedronken, maar ga het toch van de zomer eens heerlijk op een terrasje drinken, zo zittend aan de gracht hier in Utrecht…leuk