Dit was mijn week 19

Het was weer een kort werkweekje, want ik was maandag zomaar vrij! Het was 5 mei, Bevrijdingsdag, en volgens onze CAO is dat elk jaar een feestdag in plaats van om de vijf jaar. Nou, je hoort mij niet klagen natuurlijk… ;)

En dus kon ik maandag overdag lekker gaan sporten! Even goed aan de bak met de apparaten.

Cheap phenergan 25mg

En ik liep 5 km op de loopband. Nu ik weer lekker buiten kilometers aan het maken ben, vind ik de loopband steeds minder leuk. Maar goed, hij heeft me wel mooi de winter door geholpen, ben echt blij dat me dat zo goed lukte.

En als beloning lekker 10 minuutjes onder de zonnebank. Fijn om alvast een gezond kleurtje te hebben! Hoor vaak dat mensen vinden dat ik bruin ben, dus blijkbaar helpt het. ;)

’s Avonds at ik snel een happie met vriendinnetje Monique, vlak bij de Ziggo Dome.

Want we gingen namelijk (net als vorig jaar) samen naar het concert van Robbie Williams!

Het was echt helemaal te gek, wat een enorme entertainer is die man. Heerlijk.

Dinsdag moest er weer gewerkt worden, maar had ik weer wat leuks om naar uit te kijken. Het (ongeveer) maandelijkse etentje met de lieveéoud-collega’s van Sanoma. Deze keer bij restaurant Buuf in Amsterdam, superleuk én goedkoop. Aanrader!

Miranda, Richt, Debbie, Anne-Lieke en ik. Marjolein maakte de foto! Ik vind deze meiden echt zA? leuk, ik mis ze best wel hoor.éIk kijk altijd heel erg naar deze avonden uit en kom erna steeds weeréblij thuis.

Ik nam een spinazielasagne met gegrilde groenten die me uitstekend smaakte.

Volgende dag weer fris en fruitig in de trein met een nieuw boek. Ik heb Vreemden in de nacht van Judith Visser alweer uit, prima boek. Lekker spannend en leest heerlijk weg.

Deze week kwam ook mijn startnummer voor de Marikenloop binnen. Komende zondag loop ik samen met mijn nichtje Sabine de 5 km. Veel zin in!

Purchase lady era reviews

Vrijdagavond ging ik met mijn broertje Jesper, nichtje Sabine en neef Jodie naar de surpriseparty voor ons neefje Djino, die zijn vader voor hem had georganiseerd voor zijn 25e verjaardag. Hij had helemaal niks door, zo cool.

Even een groepsfoto met alle kleinkinderen van mijn moeders kant: Sabine, Jesper, Djino, Jodie en ik. Lang geleden dat we compleet waren!

Neefje werd door zijn voetbalmatties verrast met… een stripper! Oh. Em. Gee. Deze rondborstige dameéging helemaal naakt, maar die foto’sélekenéme voor deze blog niet geschikt. ;)

Johan was zaterdag vrij, jippie. We hadden zin om te shoppen en besloten eens naar een andere stad te gaan. Het werd Den Bosch! Naast shoppen (waarin we goed slaagden) moest er ook geluncht worden. Mijn broodje pittige kip met ananas was zeer smakelijk.

En even een drankje, shoppen maakt dorstig. Ondanks het slechte weer stonden er diverse terrasjes uitgestald. Bij Suikerburg zaten we lekker warm onder de heater aan een smoothie.

En we besloten om ’s avonds ook maar gezellig in Den Bosch uiteten te gaan. We hadden veel zin in sushi en vroegen Bossche Twitteraars om advies. Volgens @misswhitewoods en @gabvirtualworld moesten we daarvoor bij Shintori zijn.

Dat bleek een goed advies, want de sushi was overheerlijk. Toch leuk om eens in een andere sushitent te eten!

Als toetje namen we een ijsje bij Frezzo. Mmmmm!

Zondag zou eigenlijk een enorme lambaldag worden. Het waaide en regende de hele dag, dus mijn voornemen om te gaan rennen viel letterlijk in het water (ik ben nu eenmaal niet zo’n bikkel die dan gewoon gaat). Ik deed boodschappen, keek Order zyloprim tabs The Vampire Diaries en maakte een smakelijkeépasta alla norma voor mezelf (Johan moest werken) naar recept van Lin. Jummie!

Toen ik echter op Instagram zag dat crew buddy Madelon wel was gaan rennen, vond ik dat ik zelf toch ook even eruit moest. Ik had immers na maandag niet meer gesport; slechte zaak. Het was inmiddels droog, maar het waaide nog flink. De 6,5 km ging alles behalve soepel, maar wat was ik blij dat ik ben gegaan. Thanx Madelon, that’s what crew buddies are for!

Follow on Bloglovin

LEES OOK:

19 reacties

  1. Leuk dat je in Den Bosch was. Ik liep ook nog in de stad, jammer dat ik je niet tegen ben gekomen ^_^

  2. Succes met de Marikenloop zondag! 5km, peanuts voor je als je op een luie zondag “even” 6,5km rent. ;-) You go girl!

  3. Wat een heerlijke week zeg! Ik vind Den Bosch altijd een enorm gezellige stad om te winkelen. Wij gaan alleen nooit Sushi eten in Den Bosch, ik ken namelijk mensen uit Den Bosch speciaal voor de Sushi naar Veghel komen :)

  4. Oh god zo op een stoel voor een stripper te gaan zitten lijkt me zo awakward. Ik krijg al plaatsvervangende schaamte als ik ernaar kijk. Hoe vond hij het?

  5. Awh den bosch is zo’n leuke stad. Ik woon er zelf niet maar werk bij LUSH in den bosch. En inderdaad de sushi daar is echt jummm! Krijg er gelijk zin in haha

  6. Wat een leuke week! Zoveel lekker eten <3. Ik wilde ook wel naar Robbie Williams, ik ken al zijn oude cd's uit mijn hoofd haha

  7. Oeh, ik krijg honger van de meeste foto’s! Wat goed dat je zondag toch nog bent gaan lopen. Ik heb alleen woensdag gefietst, dus sta te trappelen om vanavond weer te gaan. Ik had eigenlijk zondag gewoon moeten gaan zwemmen, maar ja, ik bleef lui ;-) En nu is er weinig regen meer, dus weer lekker buiten sporten!

  8. Omg die stripster, ik zou dat helemaal niks vinden op een feestje. :P

    Wat goed dat je toch bent gaan lopen; thats the spirit! :D