Zomerse wish list

Hoera! Het is bijna eind mei en dat betekent: vakantiegeld! Tenminste, voor mij. Elk jaar kijk ik er weer naar uit, hoe lekker is het om gewoon ‘zomaar! een extra smak geld op je rekening gestort te krijgen.

Uit onderzoek van Vakantie.nl blijkt dat de meeste mensen hun vakantiegeld ook daadwerkelijk aan een vakantie uitgeven. Ikzelf verdeel het altijd een beetje: ik betaal er een deel van mijn vakantie van, een gedeelte gaat naar de spaarrekening en ik koop ook meestal iets leuks voor mezelf. Ik werk er immers het hele jaar hard voor!

In samenwerking met Flipit.com, waar je dagelijks kortingscodes voor allerlei webshops vindt,éheb ik mijn zomerse wish list opgesteld. Deze items zou ik heel graag in mijn bol.com-winkelmandje kieperen!

Blender
Deze handige keukengadget zag ik op diverse blogs voorbij komen en lijkt me zo handig. Het is namelijk een blender en drinkbeker in één. Ik hou echt van fruitsmoothies, maar maak ze zelf eigenlijk nooit, omdat ik het te veel moeite vind. Hiermee moet het lukken!

E-reader
Een tijdje geleden schreef ik nog dat ik absoluut niet toe was aan een e-reader. De charme van verse boeken is niet te overtreffen. Toch lijkt het me voor op vakantie wel echt ideaal. Het scheelt zo veel gewicht in je koffer! Ik ga er nog eens goed over nadenken.

Acqua di Gioia
Deze geur van Giorgio Armani is één van mijn lievelings. Steeds als ie op is, vraag ik ‘m weer, voor mijn verjaardag of kerst. Bij uitstek geschikt voor de zomer, want heerlijk fris. Mmmm!

Hardloophorloge van Garmin
Ik loop altijd met de Nike Running-app op mijn iPhone, maar sinds een tijdje hebben de sportwatches mijn interesse gewekt. Ik hoor goede verhalen over de Garmin-horloges, ze zouden de GPS snel oppikken en erg nauwkeurig zijn. Mooi accessoire voor mijn Road to 21K!

Zweetbandjes
Ik zweet altijd als een malle, dus in de zomer is een zweetbandje om mijn pols geen overbodige luxe als ik ren. Deze zijn goedkoop en in allerlei kleuren verkrijgbaar, dus ik denk dat ik er maar eens een paar ga aanschaffen.

Mooie boeken
Aangezien ik van de e-reader nog niet helemaal overtuigd ben, heb ik ook twee gewone boeken uitgekozen die ik erg graag wil lezen komende zomer. De nieuwe van Herman Koch (die de bestseller Het diner schreef) mag natuurlijk op mijn leeslijst niet ontbreken en ook de roman met de prachtige titel De wonderbaarlijke reis van de fakir die vastzat in een Ikea-kast maakt nieuwsgierig!

Wat doe jij dit jaar met je vakantiegeld?

35 Comments

 1. Ilse 14 mei 2014 at 07:40

  Mooie wishlist. Helaas ga ik mijn vakantiegeld moeten sparen om er mijn belastingen mee te kunnen betalen, want het zal veel zijn dit jaar. :-(

 2. Pien 14 mei 2014 at 07:59

  Wij gaan o.a. een goed nieuw bed kopen en niet echt op vakantie dit jaar… Keuzes, keuzes!

 3. Laura 14 mei 2014 at 08:07

  Leuk! En ook leuk dat je naar mijn interview hebt gelinkt, thanks girl! Hier staat eenzelfde item gepland deze week, dus ik ga nog niet verklappen wat ik er mee ga doen. Lees zondag maar op mijn blog.

 4. Wieneke 14 mei 2014 at 08:53

  we zijn van het voorschot op vakantie geweest naar Curacao. De rest zal wel op de grote hoop gaan haha. Ik heb vorig jaar een e-reader (Kobo Glo) gekregen voor mijn verjaardag en moest er erg aan wennen, maar ik zou nu niet meer zonder kunnen! Ideaal op vakantie, weegt niks en de batterij gaat super lang mee (bijna langer dan een maand). Ook in de zon kun je gewoon lekker lezen zonder schitteringen in je scherm. Ik raad je wel aan een hoesje via eBay te bestellen =).
  De blender lijkt me ook top trouwens, ik vind het namelijk ook altijd te veel gedoe haha.

 5. Roelie 14 mei 2014 at 08:54

  Zoooo die blender komt ook op mijn wish list :-). Vet ding!

 6. Marjolein 14 mei 2014 at 09:16

  Oe ja, de blender en e-reader staan ook hoog op mijn verlanglijstje!

 7. Sheelagh 14 mei 2014 at 09:35

  Ik kan een e-reader wel echt aanraden hoor! Ik lees en koop ook nog regelmatig een ‘echt’ boek, maar het is ZO handig! Ik blend iedere ochtend een fruitsmoothie, lekker! Deze ziet er tof en heel handig uit, ik zou er voor gaan!

 8. Jolien 14 mei 2014 at 09:37

  Oooh die Blender! Super handig! *zet op verlanglijstje*

 9. Lin 14 mei 2014 at 09:39

  Ik ben ook heel benieuwd naar het nieuwe boek van Herman Koch!

 10. Anne-Lieke 14 mei 2014 at 09:41

  Haha, dat boek over die ikea kast MOET ik ook hebben! En ik ben trouwens erg benieuwd hoe die blender werkt. Kun je die beker er gewoon aftillen? Waar zitten de blendermessen dan?

 11. Chezzelia 14 mei 2014 at 09:41

  Die blender heb ik ook. IDEAAl! Echt! Zoveel makkelijker!

  Garmin horloge raad ik ook zeker aan! Ik liep eerst met een Nike Horloge maar vind mijn Garmin zo fijn en je kan nog steeds alles naar nike importeren!

 12. Naomi 14 mei 2014 at 09:58

  Ik heb mijn vakantiegeld direct op mijn spaarrekening geparkeerd, dan kan het mooi rente opleveren ;-) Even over je e-reader: heb je toevallig een ipad? Dan kun je gemakkelijk een app downloaden (ik heb BlueFire, volgens mij gewoon gratis) en kun je daar je boeken opzetten. Die werkt gewoon met boeken downloaden van bijvoorbeeld Bruna en Bol.com. Klein nadeel is dat het nogal wat energie vreet van je ipad, hij loopt redelijk snel leeg (even snel als bij het kijken van films/series). Ga meteen ook kijken voor die blender, lijkt me ideaal!

 13. Annemieke 14 mei 2014 at 10:43

  Ik heb een Garmin en kan het je zeker aanraden! Het is wel ff een dure grap, maar ik weet zeker dat je er tijdens je road to 21K veel plezier van hebt.

 14. Olga 14 mei 2014 at 11:55

  Wat toevallig, ik heb Garmin 220 sinds gisteren in huis! Natuurlijk gelijk mee gelopen en ik vind hem tot nu toe geweldig! Ik heb m’n intervaltraining erop gezet via de computer, dat ging heel makkelijk. Het uitlezen kan zowel op je telefoon als op je computer, heel simpel eigenlijk. En het fijne is: hij geeft zo veel meer informatie dan de Nike app die ik altijd gebruikte! Bijvoorbeeld de gemiddelde tijd die ik per interval (2,4,6,8,10,6) liep, zodat ik heel makkelijk kan zien of ik m’n tempo constant heb gehouden. Daaruit blijkt dat ik iets rustiger moet beginnen :)
  Ben benieuwd of je hem aanschaft!

 15. Kimberley 14 mei 2014 at 12:35

  Goede wishlist! Die blender lijkt mij ook wel wat.

 16. Willemvk 14 mei 2014 at 12:50

  Puur vanwege de titel heb ik het fakir boek aan mijn zusje gegeven als verjaardagscadeau.

 17. Bente 14 mei 2014 at 13:01

  Een e-reader op vakantie is echt heerlijk: daar ga je sowieso geen spijt van krijgen! Echt een aanrader vind ik, terwijl ik normaal gesproken ook echt van de boeken ben.

 18. Rianne 14 mei 2014 at 13:27

  Ik vind een e-reader ook niet zo aantrekkelijk klinken, maar handig is het wel inderdaad!

 19. Chantal 14 mei 2014 at 13:42

  Er staan verschillende dingen tussen die ik ook nog wil hebben! Mocht je de Sony E-reader willen kopen, hij is erg fijn! De mijne gaat ook mee in mijn koffer ;)

 20. Miranda 14 mei 2014 at 15:40

  Gaaf lijstje en die blender vind ik echt super gaaf!

 21. Miranda 14 mei 2014 at 16:09

  Nice! Het nieuwe boek van Herman Koch en die blender en drinkbeker ineen wil ik ook wel.

 22. Petra 14 mei 2014 at 18:22

  Wij gebruiken het vakantiegeld altijd om wat grotere en kleinere wensjes in vervulling te laten gaan en je moet hierbij bv denken aan een museum jaarkaart of een abonnement voor de dierentuin…zulk soort dingen…die blender is wel superleuk om te zien…

 23. Mieke 14 mei 2014 at 20:36

  Oh ja, dat boek over die fakir. Daar ben ik ook wel benieuwd naar!
  Die blender lijkt me ook handig!

 24. Debbie 15 mei 2014 at 09:17

  Mooie wishlist! E-reader en blender komt u maar…..perfecte maatjes voor de zomer…:-)

 25. Marlies 15 mei 2014 at 16:44

  Oja, dat fakir-boek wil ik ook lezen!!

  En ik ben hard op zoek naar goedkope vakantie met baby :) :)
  Hoeraaaa vakantiegeld!

 26. Ines 15 mei 2014 at 19:23

  Die blender ziet er echt leuk uit!

 27. Elise 15 mei 2014 at 22:01

  Ik heb nu een jaar of 6 een e-reader en zou echt niet meer zonder willen hoor. Lekker licht in je hand als je een dik boek leest in bed. En idd, het gewicht .. nu zeker met de nieuwe bagage regels !

  Ik koop ook altijd iets leuks voor mezelf van mijn vakantiegeld en de rest gooi ik op een spaarrekening tot we weten wat we gaan doen van de zomer :)
  Ik heb mezelf een iPhone 5S cadeau gedaan :)

  gr Elise

  1. Richt 16 mei 2014 at 08:33

   Mooie lijst! Doe mij de nieuwe roman van Herman Koch maar. Een goede kop koffie erbij en genieten maar!

 28. Wanda 16 mei 2014 at 19:53

  Het voordeel voor mij is dat ik mijn vakantiegeld altijd krijg als we al terug zijn van de vakantie, dus het grootste gedeelte gaat naar de spaarrekening en meestal koop ik er nog iets leuks van voor mezelf. Voor dit jaar heb ik er eerlijk gezegd nog niet over nagedacht maar dat komt straks vast wel goed…

 29. Marcella 16 mei 2014 at 22:54

  Ik heb nu 3x een boek gelezen op de iPad en daardoor vind ik een ereader een beetje overbodig. Lees heel fijn op de iPad! Leuk lijstje, ben nieuwsgierig wat je nu precies gaat kopen. En waar die reis heen gaat ;-) Wij moeten een heel dure, maar nuttige aankoop doen want ons bed is nogal doorgezakt, dus we gaan op jacht naar een nieuwe. Maar we gaan ook nog een weekend weg, dus we gaan ook nog wat leukers doen van ons geld!

  1. LNNK 18 mei 2014 at 11:09

   @Marcella: Tot je in de zon zit. Ik heb beiden, maar ik zou mijn e-reader voor geen goud willen missen ;-)

 30. Remy | BakingBeautyNL 17 mei 2014 at 16:28

  Vakantiegeld gaat bij mij op aan vakantie en de zomer.
  Terrasjes pakken en genieten van het mooie weer!

 31. LNNK 18 mei 2014 at 11:09

  Oh nee plaats dit soort dingen nou niet daar word ik alleen maar hebberig van ;-)

 32. Joyce 19 mei 2014 at 22:46

  Mooie wishlist!

 33. Sofie 20 mei 2015 at 07:32

  Er zijn ook wel enkele zaken die ik wil hebben. Ik zou ook eens zo’n lijstje moeten maken ;)