GirlsLove2Run Crew Boot(y)camp

Sorry voor de lezers die er geen bal aan vinden, maar ik heb vandaag wederom een sportblogje voor jullie. Afgelopen maandag was het namelijk alweer tijd voor de maandelijkse date met de GirlsLove2Run Crew en dat was zoals altijd megagezellig. En sportief natuurlijk!

Deze keer was de eer van het organiseren aan Esmée, die (wat haar volgers vast weten) dol is op bootcamps en deze ook zelf geeft. Het kon dan ook niet anders dan dat ze ons crew buddy!s eens een keer onder handen zouénemen.

We verzamelden bij UPR, waar de heerlijkste fruitsmoothies van Your Healthy Food voor ons klaarstonden en we allemaal een shape tight van Réhnisch kregen. Dit Zweedse sportmerk is women only: de kleding wordt ontworpen voor vrouwen,édA?A?r vrouwen. Resultaat: het past perfect en zit onwijs mooi. Ik moet zeggen, als dat mag over jezelf, dat mijn billen en benen er inderdaad niet verkeerd uitzagen in die tight! ;)

Daarna togen we richting Westerpark waar de work-out kon beginnen! De warming-up bestond uit een minuut springen met ons nieuweé(roze!) springtouw. Het was hartstikke warm, dus eigenlijk was dat helemaal niet nodig, haha. Gelukkig hadden we ook een (roze!) bidon ontvangen, want goed drinken is zeker op zo!n warme dag erg belangrijk tijdens het sporten.

Esmée had al verteld dat qua oefeningen de nadruk zou liggen op de billen en dat het dus een heuse bootYcamp zou worden. Lunges, squats, bokje springen, planken, buikspieroefeningen, sprintjes… Bikkelen met die hap. Zij deed voor, wij deden na.

Na de cooling down, naaréinstructies van Annemerel, gingen we terug naar UPR waar de hele tafel volstond met verrukkelijke salades van saladebar SLA Call tracker, Phone call tracker. . Welverdiend smullen! Na afloop mochten Lin en ik met mede-Rotterdammer Madelon Buy xenical from boots Order diakofukboy meerijden, wat weer een ritje met falende Fyra scheelde. Altijd fijn.

Het was weer zo!n avond waarvan ik bomvol energie thuiskwam. De volgende date is in het buitenland: eind mei loopt het grootste deel van onze crew We Own The Night in Milaan. Ik kan er zelf helaas niet bij zijn, dus verheug ik me maar vast op de volgende ‘reguliere! crew date in juni. Meiden, jullie zijn toppers!

Follow on Bloglovin

8 Comments

 1. Lin 21 mei 2014 at 09:21

  Jaaa, ook al weer zin in de juni editie!

 2. Esmee Noelle 21 mei 2014 at 09:25

  Zo leuk! Heel jammer dat je er niet in Milaan bij bent babe! xx

 3. Veronica 21 mei 2014 at 10:15

  Ik vind het zo gaaf die crew dates, ik zou willen dat ze dat hier in de buurt ook hadden! Gezellig!

 4. Annouska 21 mei 2014 at 10:16

  Heerlijk je maandelijkse update, dit geeft mij juist inspiratie om ook weer te sporten.

 5. LNNK 21 mei 2014 at 17:16

  Leuk! Je inspireert me alleen maar heel erg dus dat is goed. Eerst bevallen dan het sporten weer oppakken :)

 6. Marcella 21 mei 2014 at 20:57

  Klinkt echt super, gezellig en sportief! Top joh!

 7. Annemieke 22 mei 2014 at 09:51

  Ah, super! Wederom weer een kick ass avond, zo te zien. ;-)
  Wat jammer dat je met hun niet mee kan naar Milaan, maar A’dam rennen jullie ook gezamenlijk, toch? See you (hopefully) there!

  1. Marieke 22 mei 2014 at 10:51

   Jaaa, daar zijn we bij! Veel zin in. Zag dat jij de Ladiesrun Rotterdam doet, ik ook! Dus misschien zie ik je daar al. :)