Verwenmomentje: full body massage

Je kunt me écht zielsgelukkig maken met een massage. Dat is voor mij het ultieme ontspannen. Johan en ik gaan zo!n twee keer per jaar naar een spa en boeken er dan altijd een massage bij. Helaas zijn ze daar errug duur, dus houden we het meestal bij een half uurtje. Dat dan voorbij vliegt; ik zou wel een hele dag op zo!n tafel kunnen liggen.

Toen ik hoofdredactrice van Ze.nl was, kwam er zelfs om de week (!) een masseur op kantoor. We kregen dan een drukpuntmassage, in een speciaal daarvoor gemaakte stoel, waarbij je je kleding gewoon aan kon houden. Schouders, nek, rug, armen en zelfs handen werden gedaan (ik verbaasde me er de eerste keer over hoe lékker dat laatste is). Super goed voor je, als je altijd maar achter een computer zit. Iedereen kwam daar altijd helemaal van bij, pure luxe.

Ik was echter nog nooit ‘zomaar! naar een massagesalon geweest voor een behandeling. Op de een of andere manier stond dat me altijd tegen. Ik had zo!n beeld van Chinese/Thaise/Vietnamese schmA?tzige salons waar je de vraag krijgt of je een Seroquel without prescription happy end Order purim month erbij wilt. Brrr!

Vriendin Paulien had er echter eentje ontdekt die mooi, schoon, professioneel en ook nog eens zeer betaalbaar is. Ze stelde voor dat ik een keer met haar mee zou gaan. Aangezien ik vond dat ik best wel een verwenmomentje verdiend had, wasédat een uitstekend plan. Gisteren was het zover en we deden het gelijk goed: een full body relaxmassage van 60 minuten!

Buy ashwagandha canada QoQo Massage is een salon waar traditionele Chinese massages worden gegeven. (Voor de Rotterdammers: vlakbij dierentuin Blijdorp, een tweede vestiging zit op de Oostzeedijk.) Het is een mooi, klein pandje met een knusse wachtruimte en vier massageruimtes. We kregen een warm welkom met Chinese thee en de schoenen gingenéalvast uit. Vervolgens werden we naar onze massagetafels geleid, waar we ons kondenéuitkleden en alvast moesten gaan liggen.

Ik moest even omschakelen toen de masseuse aan de gang ging: mijn hoofd wilde niet zo snel leeg en het duurde een tijdje voordat ik volledig ontspannen was. Het contrast met het hectische leven ‘buiten! was groot. Als ik in een spa een massage krijg, ben ik vaak al helemaal zen doordat ik al een paar uur in warme baden heb rondgedobberd. Nu kwamen we rechtstreeks uit de drukte van deéstad.

Maar al gauw lukte het me om er optimaal van te genieten. Wat duurde dat uur heerlijk lang. De masseuse bleef een flinke tijdéhangen bij de pijnlijke punten: mijn nek en schouders zaten helemaal vast. Ook mijn bovenbenen en kuiten werden onder handen genomen; echt lekker na mijn 15 km-run van woensdag. Verder deed ze nog (onder)rug, hoofd en armen. (Van tevoren had ik haar gevraagd of ze mijn voeten wilde overslaan. Voor haar eigen bestwil. ;))

Ik kwam er als herboren vandaan. En het mooie? Ik betaalde slechts 30 euro voor een vol uur. Mocht je dat te lang vinden: een half uur kost 20 euro, ook heel goed te doen vind ik. Verder kun je nog kiezen voor een sportmassage, voetmassage, zwangerschapsmassage, pedicure en manicure. Ze zijn geopend van 10.00 – 24.00 uur, zeven dagen per week. Ideaal.

Eén ding is zeker: QoQo heeft er een vaste klant bij! Wanneer mag ik weer?!

Follow on Bloglovin

LEES OOK:

23 reacties

 1. Oh das echt genieten! Ik heb toevallig afgelopen week ook voor het eerst een massage geboekt bij een salon. Een Hammam massage met aansluitend een olie massage. Ik was hetzelfde bedrag kwijt voor een uur en het duurde bij mij ook even voordat ik me volledig kon ontspannend. Toen ik daarna in mijn bedje kroop sliep ik als een roos!

 2. Dat lijkt me lekker! Ik haal stiekem gewoon mijn vriend soms over, haha, goed genoeg voor mij. :D

 3. Ahh heerlijk! Ik zit er de laatste tijd ook aan te denken om dit een x te doen, heb ook naar deze salon gekeken via Treatwell.

 4. Ik die massages eigenlijk alleen maar als ik naar de sauna gaan en dan zijn de prijzen een stuk minder vriendelijk. Toch eens anders overwegen inderdaad ;)

 5. Over de “perfecte scriptie pauze” gesproken! Toevallig heb ik laatst ook een massage gehad, alleen dan bij de kapper in een massage-stoel. Lang zo fijn niet, denk ik, maar de combi met je haren weer mooi laten maken was heel fijn.

 6. Dat klinkt heerlijk joh, top! En goede prijs, daar zal ik zeker regelmatig een massage voor inplannen. Ik zal eens op zoek naar een Fries alternatief ;-)

 7. jaaaaa! Klinkt goed! Ik zoek al tijden een fijne salon in Rotterdam. Maar wat je zegt, altijd een beetje huiverig. Hoe staat het met je hygiene bij deze?
  Ik ga eens een kijkje nemen binnenkort!
  Dank voor je fijne blog :-)

 8. Wat grappig, zit ik gister jouw blog te lezen. Zie ik vandaag dat er naast mijn werk een salon wordt geopend!! Yeahh

 9. Heerlijk zo’n massage! Ik heb dat eigenlijk ook nog nooit gedaan, ook omdat ik het zo duur vind bij sauna’s enzo. Misschien toch eens verder kijken!

 10. Top, thnx voor de tip! Ik weet dus wel waar ik binnenkort op de tafel lig voor een stevige sportmassage! :)

 11. Ik kan ook zo erg genieten van massages. Sommige mensen kunnen er totaal niet tegen. Die mensen snap ik dus echt niet, haha. Meestal val ik mijn moeder ermee lastig. Maar ik ken nu ook wat andere mensen die magische handen hebben <3

 12. Ik had al het een en ander over QoQo gelezen en ik word alleen maar enthousiaster. Binnenkort eens een massage boeken!

 13. geweldig. ik wou dat ze hier zaten! hier kost het allemaal ietsie (…) meer en door jouw logje denk ik nu aan zo’n happy end hahaha

 14. Oh heerlijk. Ik ben in mijn leven nog maar twee keer gemasseerd. Dat was op Bali en daar was het natuurlijk helemaal perfect, ook qua sfeer. Na mijn bevalling wil ik mezelf in NL ook eens op een massage trakteren.

 15. Wow wat relaxt! Ik fiets daar altijd langs, maar losse massagesalons stonden me ook altijd een beetje tegen. Na dit gelezen te hebben moet ik toch eens een keertje een afspraak maken :)