Dit was mijn week 21

Het was me het weekje wel! Ik heb leuke dates gehad met lieve vrienden, verlegde mijn grenzen op hardloopvlak en at weer overheerlijk. En wat is het mooi weer jongens! Ik geniet optimaal van elk straaltje zonlicht op m’n gezicht. Kom maar door met die zomersproetjes. :)

Maandag begon de week natuurlijk goed met de bootcamp met de GirlsLove2Run Crew, gesponsord door het Zweedse merk Réhnisch. Naast een shape tight kregen we ook een springtouw en bidon. Lees HIER alles over deze toffe avond!

Groepsfoto! Ik krijg elke maand weer zo veel energie van deze coole ladies. Love it.

Alesse price quebec

Dinsdagavond was het even duimen of het wel droog zou blijven, want ik had met Paulien afgesproken om bij APARTT op het terras te gaan eten. Zo’n fijn plekje in de Oude Haven! Gelukkig konden we de hele avond buiten zitten.

Voorgerechtje: salade met gegrilde tonijn en mango. Heerlijk!

Best cannabis seeds bank

Als hoofdgerecht koos ik voor hun Taste on a Stone-concept, waar ik al eerder uitgebreid over blogde. Mals vlees, heel puur bereid met wat zeezout op een gloeiend hete steen. To die for!

Woensdag begon ik de dag met Modern Family in de trein. Helaas ben ik er nu helemaal doorheen, ik heb alleségezien en heb geen idee of en wanneer er een seizoen 6 komt. Ik lach me altijd helemaal suf om die serie, echt een van mijn lievelings.

Op de terugweg naar huis had ik zo’n trek! Ik kocht een zakje van mijn nieuwste verslaving: Propercorn, een gezondere variant op de gewone popcorn. Josie tipte ‘m laatst op haar blog en sindsdien koop ik het regelmatig. Vooral de smaak met zoet én zout door elkaar is echt jummie.

’s Avonds wilde ik weer een stukje verder richting de 21 km gaan. De Kralingse plas blijft een mooie omgeving om te rennen.

Ik redde het tot 15 km, maar vraag niet hoe! Jeetje, wat moest ik diep gaan. Ik had nog enormeéspierpijn in m’n benen van maandag, wat niet echt hielp. Ik had beter een extra dagje kunnen wachten of deze lange afstand moeten bewaren voor het weekend. Maar goed, dat is achteraf…

Donderdag haalde ik bij de Nike Store in Amsterdam de race packs voor We Own The Night van Lin en mij op. Ik heb erg veel zin in deze run op 7 juni door het centrum van onze hoofdstad; hij start pas om 22.30 uur! We gaan dus écht ’the night ownen’. ;)

Ook lag mijn startnummer voor de Ladiesrun Rotterdam op 1 juni in de brievenbus. Ik wilde deze run al twee keer eerder doen, maar er kwam steeds iets tussen. De eerste keer een knieblessure, de tweede keer een vakantie. Nu ga ik ‘m echt lopen!

Thuis toverde ik een snelle maaltijd op tafel met restjes uit de vriezer. Ik vind résti’s superrr lekker en spinazie ook wel prima, ik miste alleen vlees of vis. Dat had ik niet meer op voorraad. Note to self: koop een pak vissticks. ;)

’s Avonds was The Notebook op tv en hoewel ik die al tien keer gezien heb, zette ik ‘m toch aan. Blijf prachtig en bij het einde moet ik A?ltijd huilen.

Vrijdagavond mocht ik, lekker luxe, aanschuiven bij Pien en Daan. Ze wonen om de hoek, dus dat is helemaal makkelijk. Keukenprinses Pien schotelde ons een verrukkelijke capreseburger voor. Recept binnenkort op De pan van Pien!

’s Avonds ruimde ik mijn kast op en deed ook het één en ander weg. Ik had wat nieuwe zomerse items besteld bij Sans-Online, dus daar moest ik ruimte voor maken.

Spy software, How to hack messages in iphone.

De zaterdag was A?berfijn. Ik deed uitgebreid boodschappen, draaide een was en ruimde het huis op. Daarna dronk ik met Paulien een lekkere koffie verkeerd bij Urban Espresso Bar, op het terras in de zon.

En we bestelden er nog een smoothie achteraan (ik had die rode met bosvruchten, mmmm!).

Om 16.00 uur stond de massage op het programma, waar ik echt onwijs van genoot. Mennn, dit ga ik absoluut vaker doen.

Thuis maakte ik een grote sushi bowl voor mezelf, vet lekker. Net echt.

En er moest ook nog even hardgelopen worden! Ik ging voor deé12 km, maar ik liep te snel en kon het niet lang genoeg volhouden. Maar meté10 km was ik na woensdag ook tevreden.

Via Film1 On Demand waagde ik me aan Spring Breakers. Wat een vage film, ik heb het einde niet gehaald. James Franco is nog enger dan op zijn selfies die hij op Instagram zet. Wist niet dat dat kon.

Zondagochtend in bed! Blogs lezen en The Vampire Diaries kijken. My God, wat is Damon toch leuk.

Daarna toch maar uit bed om nog even te genieten van de zon. In bikini de tuin in met een boek.

Ik had zin om wat te bakken, dus maakte ik gezonde blueberry muffins. Mmmmm!

’s Middags had ik met crew buddy Madelon afgesproken om bij de Bergse Plas te gaan kijken bij de SUP-wedstrijd die daar plaatsvond.

De sfeer was er super relaxt, lekker informeel en gezellig.

Vol bewondering keken we hoe de dames en heren de plas over sprintten op hun plank. Respect!

Samen met Hester, een oud-collegaatje van Sanoma die meedeed aan de wedstrijd, smeedden we mooie plannen. To be continued!

Makkelijke maaltijd: wraps met kip met cajunkruiden, Mexicaanse roerbakmix en geprakte avocado. Smullen!

Follow on Bloglovin

25 Comments

 1. Zina 26 mei 2014 at 07:21

  Wat een handig systeem om je schoenen op te bergen, haha! Zelf gemaakt?

  1. Marieke 26 mei 2014 at 08:44

   Haha, is gewoon een IKEA-kast! Schoenenrek hoort erbij.

 2. Paul 26 mei 2014 at 07:40

  Het systeem voor jouw schoenen viel mij ook op! Handig.

 3. Brenda 26 mei 2014 at 07:57

  Heerlijk om je week weer te bekijken. Wat heb je veel hardgelopen zeg, goed bezig!
  Op naar een nieuwe heerlijke week!
  P.s. die film spring breakers is té erg he? Ik heb hem half meegekeken met mijn vriend. Wat een engerd is die man!

 4. Suzanne 26 mei 2014 at 08:21

  Haha grappig dat meer mensen je schoenen zo handig vinden! Ziet er leuk uit.

 5. Kelly 26 mei 2014 at 08:47

  Wat een leuke foto’s!

 6. Annemieke 26 mei 2014 at 09:26

  15km, zo goed! En dat na de zware boot(y)camp van maandag. Respect! Misschien tot zondag bij de Ladiesrun. Zin in!

 7. Lindsay | lindsayvallen.nl 26 mei 2014 at 09:28

  Oeh, wat een lekker weekje! Ik moet deze week nog even flink aan de bak voor de WOTN, na Thailand nog steeds een beetje lazy vakantiegevoel ^^
  Waar koop je die Propercorn? Lijkt me wel lekker, in de bioscoop neem ik ook altijd zout/zout gemixed, heerlijk!
  Enne, (jeetje veel vragen ;-) ik zie dat jij je schoenen gewoon in de ‘gewone’ kledingkast van Pax hebt. Ik zit daar dus over te twijfelen… zeker sportgympen ofzo, is dat gewoon wel fris om die onder je hang- en leggedeelte te stallen? Maar om nu een hele aparte schoenenkast te kopen is ook zo wat… ben wel blij met mijn Pax’en dus als ik daar schoenen ook bij kan doen… Dilemma ;-)
  Fijne week iig chica! xxx

  1. Marieke 26 mei 2014 at 10:07

   Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik, nu ik veel en lang hardloop, mijn hardloopschoenen niet meer in die kast zet. Ik ben nog op zoek naar een geschikte plek, ik denk buiten. ;)

  2. Marieke 26 mei 2014 at 10:08

   Oh, en die Propercorn koop ik bij AH To Go op Rotterdam CS! Maar heb begrepen dat je het ook bij de Bijenkorf of Marqt kunt krijgen.

   1. Lindsay | lindsayvallen.nl 26 mei 2014 at 10:23

    Thanks! Ja, dat is dus precies mijn punt, hehe… die hardloopschoenen idd ;-) Maar voor nette schoenen is het dus wel goed te doen, nice! En ik ga op zoek naar Propercorn, nomnom! :)

 8. Bente 26 mei 2014 at 09:35

  Oh ja de Notebook, ik zag hem ook voorbij komen op tv maar heb hem maar niet gekeken, aangezien ik hem ook op dvd heb…. Ik hou van die film!

 9. Chantal 26 mei 2014 at 10:21

  Sportief! Ik zit al een tijdje te denken aan een springtouw, is die van Röhnisch fijn?

 10. Geerieke 26 mei 2014 at 11:16

  Ik ben benieuwd welk recept jij voor de blueberry muffins hebt gebruikt..? Aan de ingrediënten te zien moeten ze heerlijk zijn geworden!

   1. Geerieke 27 mei 2014 at 10:32

    Top, dankjewel!

 11. Marcella 29 mei 2014 at 09:53

  Wat een heerlijke week met fijne dingen weer! Ook ik genoot optimaal van de zon, echt opladen. Ik zag vanmorgen dat ik aan het vervellen ben, bluh. Geniet van je lange weekend! Ben je vrijdag ook vrij?

 12. ikke 29 mei 2014 at 11:54

  misschien een rare vraag maar vanwaar komt je schoensorteersysteem voor in je kleerkast? :-)

  bedankt!

  1. Marieke 29 mei 2014 at 12:15

   Hoort bij de kast, is van IKEA! Misschien kun je het ook los kopen. :)

 13. inge 30 mei 2014 at 14:42

  wat een heerlijk weekje weer met dit keer niet eens zoveel eten waar ik spontane eetbuien van krijg hahaha alleen moet ik binnenkort wel weer blueberry muffins maken, ja! veel te lang geleden, veel te lekker! ^^

 14. Yvon 31 mei 2014 at 02:26

  Jouw weken zien er altijd zo gelukkig uit, heerlijk!

 15. LNNK 01 juni 2014 at 12:23

  Door jouw foto’s krijg ik zo’n zin om te gaan hardlopen (ik ja..) Nog een paar maandjes wachten en dan zal ik eens aan de slag gaan met Evy ;-)

 16. Ines 02 juni 2014 at 14:34

  Erg fijne foto’s!