Dit was mijn week 22

Jeeeej, de week was weer leuk! Iedere keer als ik het weekoverzicht maak op zondagavond, kom ik tot de conclusie dat ik er weer erg tevreden over ben. Een goed teken! Het betekent namelijk dat ik happy ben met hoe mijn leven nu is; de dingen die ik doe en de mensen om mij heen. Daar streef ik naar, dat was een doel voor 2014, en dat lukt me dus heel aardig. Yes!

Maandag begon de week goed met visite van Lin en Jolien. Ik maakte de lekkere gnocchi van Leonie en als toetje de fruitcrumbles van Pien die ik graag eens wilde uitproberen. In haar recept gebruikt ze appels met rozijnen, ik nam een doosje Zomerfruit van de Appie als vulling. En dit was lekkerrrr! Ga ik zéker vaker maken.

Lang leve eten met bloggers. Jolien zocht goed licht voor haar Instagram-foto en vond dat bij het raam. Op de grond. ;)

Hoera, mijn Starbucks-spaarkaart was weer vol! En dus mocht ik een gratis drankje halen. Niet verkeerd.

’s Avonds maakte ik een jummie pasta met rode pesto voor mezelf als bodem voor een avondje sportschool. Naar het recept dat ik vond op Is dit lekker?, een grappige website die test of recepten wel echt zo lekker zijn als ze zouden moeten zijn. (Ontdekt via Des.)

Na de 15 en 10 km van vorige week had ik helaas last van m’n kuit gekregen. Zo gek, dat heb ik nog nooit eerder gehad. Hardlopen werd ‘m dus maar even niet! Fietsen, crosstrainen en bikkelen opéde apparaten in de sportschool kon wel. Lekkah!

Naar woensdag had ik erg uitgekeken, want Johan kwam weer thuis na een 10-daagse trip naar Portugal met het Nederlands elftal. Eindelijk niet meer alleen slapen! :) Hij nam dit heerlijke DKNY-geurtje voor me mee, lekker zomers.

Maxalt coupons online

Nu Johan thuis is, konden we ’s avonds eindelijk beginnen aan de laatste afleveringen van The Walking Dead die we nog moesten zien. Zo gaaf!

Donderdag: Hemelvaart! Een luxe vrije dag en dus: nog meer The Walking Deadé’s ochtends in bed. We zijn er alweer helemaal doorheen.

Ik wilde iets lekkers bakken, maar niet al te slecht, en kwam uit bij de havermoutkoekjes Spy app, Phone call tracker. van Annemerel. Maar vier ingrediénten nodig die ik allemaal in huis had.

Helaas ging mijn oven weer veel te hard en was de onderkant te donker. Bovendien vond ik de smaak helemaal niet zo lekker. Te gezond. ;) Too bad!

We wilden allebei nog even hardlopen. Ik ging voor een laatste oefenrondje voor de Ladiesrun Rotterdam van zondag en hield het dus bij 5 km.

Johan had me sushi beloofd, dus daar kwam ie niet onderuit. ;) We lieten een heel bord vol bezorgen, mmmmmm! Goddelijk.

En een passend toetje om te vieren dat ie weer bij me was: samen romantisch een pot Ben & Jerry’s leeglepelen.

Tijd voor weer een nieuw boek, die ene van mijn wish list met de interessante titel. Ben benieuwd of het trucje erg is nageaapt van De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween, dat zou ik jammer vinden.

Vrijdagavond een snelle hap op het station! Tot mijn grote spijt ben ik Julia’s een beetje zat, dat heb ik gewoon echt te vaakégegeten, en een ander gezond alternatief is er eigenlijk niet. Dus ging ik maar voor Smullers: de beste friet en de lekkerste curry. Mmmm!

Ik sprak met Johan af bij het mooie Theater Amsterdam…

… want we gingen naar de voorstelling ANNE! Daar heb je in mijn vorige blog alles al over kunnen lezen.

Cheap antivert meclizine

Zaterdagochtend had ik zin in een goed ontbijtje en ging ik voor de pannenkoekjes van Griekse yoghurt van Lekker en Simpel. De eerste twee mislukten finaal, de rest was gelukkig lekker.

Daarna werd de definitieve WK-selectie bekendgemaakt. Het AD had zich op de één of andere manier in het hoofd gehaald dat Klaas-Jan Huntelaar weleens af zou kunnen vallen. Jammer joh, dream on! Gelukkig voor mij zit ie er gewoon bij, al vrees ik dat ie weinig speelminuten zal krijgen.

’s Middags gingen we gezellig lunchen met mijn BFF Paulien en haar vriend Eelco. De zon liet zich uiteindelijk goed zien, dus konden we bij NRC op het terras zitten. Heer-lijk.

Mijn staafmixer kwam binnen, jeeeej! Nu kan ik eindelijk ook verse soepen maken. Ook zit er een hakmolentje bij, wat erg handig is aangezien ik geen keukenmachine heb. Dingen fijnmalen kan nu dus ook, whoei!

’s Avonds maakte ik een grote schaal lasagne. Goed voer voor de Ladiesrun de volgende dag.

Ik vond het stiekem best jammer dat ik niet in Milaan was deze week, waar een groot deel van mijn GirlsLove2Run Crew de Italiaanse versie van We Own The Night liep. Deéfoto’s en verhalen zijn jaloersmakend! Gelukkig mocht ik zelf ook even los, gewoon in mijn mooie Rotterdam. Ook leuk!

Ik zou de 10 km van de Ladiesrun samen met mijn schoonzusje Roelie lopen, met wie ik ook de 10 km van de Marathon Rotterdam deed, maar zij is helaas geblesseerd. Vriendin Veerle, bij wie ik in het team zit vooréde Dam tot Damloopévoor Stichting Energy4All, vond het leuk om haar plaats in te nemen. Zo hoefde ik niet alleen te gaan, wel zo gezellig!

I did it! Zal er morgen weer uitgebreider over bloggen, maar ik was erg tevreden met mijn tijd. Doel was onder het uur te finishen en dat deed ik met 58:18 min. ruim. Superleuke run!

Daarna kwamen de hele schoonfamilie en mijn ouders bij ons barbecuen, om Johan ‘uit te zwaaien’. Het WK staat nu echt bijna voor de deur!

Follow on Bloglovin

13 Comments

 1. Bente 02 juni 2014 at 08:54

  Fijne afsluiter van de week, zo’n barbecue!

 2. Mirne 02 juni 2014 at 09:03

  Haha, op de grond zitten om goed licht te hebben voor een instagram foto. Stiekem wel herkenbaar.

 3. Zina 02 juni 2014 at 10:03

  Leuke foto’s! En wat een goede tijd op de 10km, echt netjes!

 4. Annemiek 02 juni 2014 at 10:13

  Benieuwd naar het boek! Ik heb onlangs ‘de onwaarschijnlijke reis van harold fry’ gelezen en vond dat ook een hele mooi boek. En die van de 100-jarige man is natuurlijk gewoon heel grappig. Om de man op reis/wandeling collectie compleet te maken sta ik dus wel open voor het ikea verhaal. ;) Benieuwd of je ‘m aanraad!

 5. Karin 02 juni 2014 at 10:43

  Ik wist helemaal niet dat er een Starbucks spaarkaart is! Goed gedaan met je run :D Ik hou helemaal niet van hardlopen maar ik vind het toch leuk om jouw posts daarover te lezen ;)

  En wat zijn jullie aan het doen in de reflectie van die DKNY foto?! Haha! Doet me denken aan die ene rare fetish van mensen die zichzelf naakt fotografeerden in de reflectie van bijvoorbeeld een glimmende fluitketel, en ’t dan op marktplaats zetten (of was dat een broodje aap verhaal?)

  1. Marieke 02 juni 2014 at 11:47

   Haha, ik zie niks raars in de reflectie! Alleen Johan op de achtergrond, maar wat ie aan het doen is? Geen idee! In ieder geval niet naakt. ;)

 6. Annemieke 02 juni 2014 at 11:26

  Jammer dat we elkaar gister niet zijn tegengekomen, maar die kans was ook klein tussen al 13.000 roze vrouwen. Komende week een nieuwe poging bij WOTN! Benieuwd naar je verslag morgen.

 7. Ines 02 juni 2014 at 14:15

  Ziet er echt een leuke week uit!

 8. Anke 02 juni 2014 at 14:31

  Leuke week! Die fruitcrumble ziet er heerlijk uit :)

 9. Rianne 02 juni 2014 at 17:01

  Fijn dat je zo’n goede week had!

 10. Sofie 02 juni 2014 at 17:16

  Super leuke foto’s! Je hebt allerlei lekkere dingetjes gekookt de afgelopen tijd. Gelukkig waren je pannenkoekjes uiteindelijk goed gelukt. Bij mij mislukt sowieso ook altijd de eerste pannenkoek haha :D

 11. rachel 03 juni 2014 at 17:58

  ziet er weer uit als een geslaagd weekje :D, ik gilde vorig jaar dat ik dit jaar ook mee zou lopen met de ladys run maar nee nee weer niet…… volgend jaar dan ? en over die sushi zwijg ik maar weer hahaahha

 12. Marcella 03 juni 2014 at 19:22

  Wat een tof overzicht weer! Die toetjes lijken me erg goed, ga ik zeker ook es maken. En de afscheidsbarbecue is top, ik krijg er ook veel zin in. Dat moet dit weekend gewoon, het wordt zo moooooi weer! Wel jammer dat jij je man weer moet missen natuurlijk… Ga je al bijna naar Spanje?