Wanted: Oranjekoorts

Patanjali ashwagandha churna price in india Buy essays

Ik vind er tot nu toe geen bal aan. Dat hele WK voetbal kan me gestolen worden. Hopelijk trekt dat straks aan als het écht begint, wel zo leuk. Maar op het moment dat ik dit tik, woensdagavond om 22.00 uur, heb ik dat Oranjegevoel nog bepaald niet te pakken.

Oké, dat komt natuurlijk vooral vanwege het feit dat ik vanavond Johan heb uitgezwaaid op Schiphol. Voor zijn toffe baan als sportjournalist bij Sp!ts en Metro volgt hij het Nederlands elftal op de voet en dat betekent dat ie dus ook naar Brazilié afreist. Ik ben niet zo goed in afscheid nemen, dus ja! ik zit een beetje sip op de bank as we type Order sarafem for pms .

Gelukkig heb ook ik héél gave dingen gepland deze maand! Ik ga maar liefst twee keer een lang weekend naar het buitenland: op persreis naar Toscane en een stedentrip naar Sevilla met Paulien. Bovendien heb ik de beste vriendinnen en familie om me heen die me liefdevol uitnodigen voor etentjes, logeerpartijen en allerlei ander gezelligs. Mijn agenda is al rijkelijk gevuld. Het komt dus helemaal goed met mij, wedden dat de tijd uiteindelijk vliegt?

Een ander puntje is dat ik niet zo veel heb met het team dat momenteel op het veld staat. Het straalt niks uit en ze bakken er nog bar weinig van. Ja, ik weet dat ik niet helemaal objectief ben, aangezien mijn geliefde Klaas-Jan Huntelaar wederom genoegen moet nemen met nog minder dan een bijrol ! noem ‘m maar een figurant. Wat ik zA? zonde vind! Maar aan mijn Twitter-timeline te zien, ben ik niet de enige met die opvatting, dus zo gek is mijn verontwaardiging niet eens. ;)

De eerste wedstrijd tegen Spanje hoop ik in Toscane te kunnen zien, de tweede tegen Australié kijk ik op de bank bij Pien en de derde tegen Chili zal ik in een café!tje in Sevilla bekijken. Natuurlijk gaan er oranje outfits mee in de koffer en uiteraard juich ik bij een goal van KJH-concurrent Van Persie. Want het allerbelangrijkst is dat die heerlijke Oranjekoorts weer oplaait. Samen één, allemaal in de ban. Net als vier jaar geleden.

Follow on Bloglovin

17 Comments

 1. Nuria 05 juni 2014 at 07:51

  Ik ben er nog helemaal niet mee bezig! Eerst het WK Hockey in Den Haag wat nu speelt!!

 2. Suzanne 05 juni 2014 at 09:07

  Het wordt vast weer hartstikke leuk! Ik zit er vaak pas in als de eerste wedstrijd is begonnen ;-)

  En wat balen voor je dat je Johan zo lang moet missen, maar wat gaaf voor hem dat hij naar Brazilië is! De droom van elke man!?

  Die reisjes van jou klinken ook niet mis ;-)

 3. Rianne 05 juni 2014 at 09:24

  Twee keer op reis nog wel, zo! Ik hoop ook zo dat Oranje ver komt op het WK. Die oranjekoorts was zo leuk vier jaar geleden!

 4. Bente 05 juni 2014 at 09:45

  Bij mij leeft het inderdaad ook nog niet echt.. Heb er dit jaar ook erg weinig vertrouwen in.. Ben bang dat we niet eens de eerste ronde doorkomen!

 5. Michelle 05 juni 2014 at 10:14

  Ik heb het ook nog niet echt te pakken. Ik denk dat het pas komt als ze de eerste wedstrijd tegen Spanje winnen.

 6. Elaine 05 juni 2014 at 11:37

  Ik heb met je te doen, een maand alleen!!
  De echte oranjekoorts is mij onbekend. Ik kijk de wedstrijden vaak wel, maar ben geen voetbalfan. Het is meer een reden voor een gezellig avondje met vrienden!

 7. Mirne 05 juni 2014 at 12:20

  Ik heb er echt helemaal niets mee. Mijn vriend kijkt het voetbal, ik kijk pas mee als we naar een kroeg gaan.

 8. Zina 05 juni 2014 at 13:28

  Nou, je mag wel een beetje van mijn oranjekoorts hebben want ik KAN NIET WACHTEN. Het voetbalmeisje in mij wordt helemaal gelukkig nu het WK eraan zit te komen. Maar ik begrijp wel dat het een stuk minder leuk is als je vriendje er niet is, gelukkig heb je wel genoeg afleiding op de planning staan!

  1. Marieke 05 juni 2014 at 13:36

   Ik heb het normaal ook, maar gek genoeg kom ik er dit jaar maar niet in… Hopelijk verandert dat nog, want die koorts is wel echt heel leuk!

 9. Chantal 05 juni 2014 at 13:31

  Toen ik nog bij mijn ouders woonde keken we het met heel de straat, die oranje was versierd. Nu ik op mezelf woon is er geen versiering en zit het gevoel er ook nog niet in. Het zal wel komen als Holland op het veld staat. Mochten ze in de finale staan, dan kijk ik de wedstrijd in Italië ;)

 10. Suuz 05 juni 2014 at 13:40

  Aaahhh balen dat je Johan moet missen,,, maar inderdaad je hebt onwijs veel leuke dingen op de agenda!!!! ik moet nog een beetje inkomen wat betreft de oranje koorts, volgende week vrijdag heb ik namelijk een bruiloft.. dus dat wordt even een ander soort gevoel, kan moeilijk in het oranje gaan ;-) .. maar ze zullen t vast wel uitzenden denk ik!!

 11. Wanda 05 juni 2014 at 16:46

  Ik heb dus helemaal niks met voetbal, komt vooral door de overdaad aan voetbal op tv maar belangrijke wedstrijden volg ik dan vaak nog wel. Dit jaar zal het lastig worden aangezien we dan op vakantie zijn en maar afwachten is of het daar wel wordt uitgezonden.

 12. Anneke 05 juni 2014 at 16:50

  Ik heb er ook nog niet enorm last van, maar waarschijnlijk komt dat pas wanneer het écht begonnen is. Als Nederland de eerste wedstrijd wint dan zal het zeker meer opkomen bij iedereen. :D

 13. Yvon 06 juni 2014 at 09:58

  Ik krijg het er ook nog niet warm van hoor.
  Wel baal ik van de tijden, ik kan alleen in het weekend echt wedstrijden kijken :(

 14. Mieke 08 juni 2014 at 20:42

  Een maand is ook wel een hele lange tijd om je lief te moeten missen. Fijn dat je lekker veel afleiding hebt. Toscane (serieus, ik houd van Toscane) en Sevilla (lijkt me heel erg leuk, nog nooit geweest) zijn ook wel hele fijne vooruitzichten!

 15. Fleur 10 juni 2014 at 12:57

  Ik heb er ook last van. Ik kijk een beetje treurig naar de wk-hamsters van de Albert Heijn. Maar goed, wie weet verandert het als NL vrijdag wint. Dat ik een beetje hoop terugkrijg, want ik vind sinds het EK dat ze er gewoon niet staan. Ze zijn er, maar daar is alles mee gezegd.

 16. Marcella 10 juni 2014 at 21:25

  Wat fijn dat je zoveel leuke plannen hebt tijdens de afwezigheid van Johan. En fijn dat je overal uitgenodigd wordt, wat fijn joh! De tijd vliegt vast voorbij! De persreis naar Toscane wordt vast top, ik ben nieuwsgierig naar je avonturen. En waar je nou naartoe gaat met Johan, want dat wordt toch geen rondreis Italië meer toch?