WIN: Eye-Fi Mobi SD-kaart

Met Sinterklaas kreeg ik van Johan een Compazine price te gek cadeau: een digitale spiegelreflexcamera van Canon. Ik heb ‘m nu zo!n half jaar en ben er echt super blij mee. De kwaliteit van de foto!s op mijn blog is (op de weekoverzicht-snapshots na) met sprongen vooruit gegaan. Ik zou er eigenlijk nog veel meer mee kunnen doen, maar ik moet nog steeds de tijd vinden (oké, nemen) voor een fotocursus. Komt wel een keer. ;)

Het enige nadeel van een spiegelreflex is dat ik de foto!s niet direct kan delen op social media. En dus bleef ik altijd A?A?k nog foto!s met mijn iPhone maken. Vet onhandig, zeker bij spontane kiekjes. Het moment is vaak allang voorbij als ik eindelijk m!n telefoon onderuit m!n tas gegrist heb.

Eye-Fi Mobi
Met de Eye-Fi Mobi SD-kaart heb je dat probleem niet meer! Met deze geheugenkaart kun je de foto!s van je camera draadloos naar je smartphone of tablet sturen.

Je downloadt de Eye-Fi app (iOS en Android) en voert de unieke code van jouw SD-kaartje in. Bij de instellingen van je camera selecteer je de Eye-Fi Mobi SD-kaart en zet je de verbinding aan. Het kaartje maakt vervolgens zelf een Wi-Fi netwerk aan, dat je even moet selecteren op je telefoon. Dan open je de app en voilé, het importeren van de foto!s kan beginnen. Ideaal!

Cuanto sale la cytotec Testen in Toscane
Ik had het geluk dat ik een Eye-Fi Mobi won via de blog Lekker en Simpel. In Toscane kon ik ‘m mooi uitvoerig testen! Ik heb veel foto!s die met mijn goede camera gemaakt zijn direct kunnen delen op Twitter, Instagram en Facebook. Het overzetten van de foto!s gaat hartstikke makkelijk en vlot. Met jaloerse blikken van mede-reizigers als gevolg. ;)

Enig minpuntje? Je kunt niet selecteren welke foto!s je wilt overzetten, hij importeert ze gewoon allemaal. Aangezien de bestanden nogal groot zijn, kan je telefoon snel vol raken. (Maar natuurlijk kun je degene die je niet nodig hebt na het importeren gewoon verwijderen.)

Winnen!
Lijktézo!n SD-kaartje jou ook wel wat? Goed nieuws: ik mag een Eye-Fi Mobi van 8GB t.w.v. zo’n ! 40,- weggeven aan één van mijn lezers! Wat je moet doen om kans te maken:

– Like Brouwertje.com op Facebookéof volg meévia Bloglovin!.
– Like Eye-Fi op Facebook What is the cost of detrol la .
– Laat hieronder even een reactie achter dat je meedoet en vergeet daarbij niet een geldig mailadres op te geven, zodat ik contact met je kan opnemen als je gewonnen hebt.

Zelf kopen? De kaartjes (ook met grotere opslagcapaciteit) zijn onder meer verkrijgbaar bij bol.com!

Deze actie is inmiddels gesloten. De winnaar trok ik eerlijk via de website random.org.

En de gelukkige winnaar is! *tromgeroffel* Suuzémet reactie nummer 1! Zij heeft inmiddels per mail bericht gekregen.

LEES OOK:

49 reacties

 1. Oooohh te gek! Deze staat bovenaan mijn verlanglijstje! Al zo lang! Na het lezen van je review helemaal verliefd! Ik doe dus graag mee!

 2. Oh wow! Ik doe niet mee aan de wedstrijd, want ik heb de laatste keer al iets gewonnen, dus nu mag iemand anders de kans krijgen :) Maar ik wist helemaal niet dat dit bestond joh! Ik ga meteen even richting de site om eens te kijken of er iets van mijn gading bij zit :)

 3. Brouwerijen likte ik al een tijdje geleden, en daar geniet ik regelmatig van, de eye fi heb ik net geliked,
  Ik neem graag deel voor dit geweldig gadget, en weet al meteen aan wie ik hem cadeau wil doen!

 4. ow… misschien kan ik dat zelfs wel zonder hulp van een computermanneke :-)

 5. Ik doe graag mee, ik heb dezelfde Canon gekregen van vriendlief voor de kerst en dit is super handig!

 6. Dit lijkt mij echt ideaal! Ik loop nu ook met mijn spiegelreflexcamera rond en de telefoon in mijn andere hand.. (crazy instagram). Het lijkt mij ideaal om zo kaartje mee te nemen naar New York van de zomer!

 7. Dat is handig :) Ik maak ook veel mooier foto’s met mijn Nikon spiegelreflex camera dan met mijn Iphone, maar kan ze dan idd nooit ter plekke delen. Pas veel later als je thuis de foto’s op de laptop hebt gezet :) of ik een foto met mijn Iphone van het schermpje van m’n camera maak… erg onhandig en nooit een mooie foto! Ik wist helemaal niet dat dit bestond :) dus lijkt me tof om het te winnen! Leuke actie Marieke! :)

 8. Ok, het is dus brouwertje en niet brouwerijen zoals mijn tablet het ervan maakt, lol :)

 9. Wauw wat handig inderdaad! Dat vind ik het irritantste, om na de vakantie al die foto’s te moeten overzetten.. Duurt uren met mijn laptop! Ik doe dus graag mee met je winactie ;) Groetjes!

 10. Ik heb van de week nog naar zo’n SD kaartje zitten kijken want ik wil die zooo graag hebben. Ik vind ze alleen zo prijzig om zomaar te kopen. Dus van deze winactie wil ik heel erg graag gebruik maken.

  May The Odds Be Ever In my Favor :)

 11. Dit is precies wat ik zoek! Ik had geen idee dat het bestond, dus bedankt voor de supertip!
  Ik ga uiteraard meedoen om kans te maken om deze te winnen, maar anders staat het bijdeze hoog op mijn verlanglijstje en ga ik er zeker 1 aanschaffen.

 12. Zoooo hee dit is super handig! Dank je wel voor de goede tip, zou geweldig zijn voor onze reis naar Bali dit najaar! Ik doe mee!

 13. jaaaa net nog op tijd. ik doe mee. ^^ mss dat ik dan m’n nikon nog weer eens ga gebruiken #schaam ;-)

  meid, wat ben ik lang zoet geweest op je blog vandaag. was zo druk dat ik amper online was, maar ben de schade aan het inhalen nu. ^^
  om te beginnen ga ik die mini crumble binnenkort maken zeg, lijkt me heerlijk en zo makkelijk ^^ mss ook wel met dat zomerfruit, probeer ik dat diepvriesfruit toch nog een keer.
  en dan je pr op we own the night! top! en toscane, prachtig zeg! alleen heb ik wel, zoals altijd na jouw logjes, zin in snacken.
  een frietje van de smullers zou er wel in gaan.. gelukkig hebben we die hier op het station niet, anders fietste ik er nog heen ook hahaha

 14. Tjonge wat handig , ik doe heel graag mee en heb alles gedaan wat je nodig is om mee te kunnen doen..

  Groetjes Petra

 15. I-de-aal! Eindelijk professionele foto’s maken én direct posten; nu is het altijd óf smartphonefoto’s posten, of heel lang wachten totdat ik eindelijk een keer die SD-kaart eruit haal..

 16. Oh! I’m in! Ik wil zo graag eye-fi maar ze vallen ruim boven mijn budget helaas. Ik begon vast met duimen!

 17. Wat tof! :-)
  Eye-Fi heeft een naam op het gebied van geheugenkaarten met ingebouwde Wi-Fi. Deze kan ik goed gebruiken voor mijn eigen spiegelreflexcamera.

 18. Oh wauw, wat een gave gadget! Dat gaat zeker goed van pas komen om de mooiste foto’s van de big 5 direct op social media te knallen, zo vanaf de safaritruck in Zuid Afrika!

  IIk volg je al langer op Bloglovin, en heb Eye-fi geliked op Facebook.

  Ik doe graag mee!

 19. Wauw, nog nooit gehoord van deze SD-kaart, maar klinkt superhandig!

  Ik ga in september naar NY, dus zou ideaal zijn om het dan uit te testen!

 20. Wauw, die wil ik! Wat een super actie en ontzettend handig. Dit jaar gaat de reis naar India en hoe gaaf zou het zijn als wij alle mooie, spontane en bijzindere momenten direct kunnen delen met vrienden, familie en andere volgers.