Gezocht én gevonden: Nike Roshe Run

Ik moest eigenlijk alleen een kadootje kopen voor neefje Jasper die jarig was. Ik zou naar de Intertoys gaan, eventueel nog naar de Bart Smit indien noodzakelijk, en daarna zou ik weer snel op huis aan gaan.

Maar toen passeerde ik sportwinkel COACH en spotte ik in mijn rechterooghoek opeens de zwarte Nike Roshe Run. Je weet wel, nummer 1 uit mijn collage van zwarte sneakers. Het model dat ik bij anderen altijd zo tof vond staan, maar zelf nog nooit had gepast.

Misschien moet ik ‘m gewoon eens aan mijn eigen voeten zien, dacht ik. Ik aarzelde geen moment en stapte de winkel binnen. Ik vroeg om mijn maat en kreeg als antwoord dat ik precies op het goede moment kwam, want ze hadden net weer een hele lading in alle maten binnengekregen. Kijk, dat was al een voorteken.

Ik gleed in de gympies, die direct fijn aanvoelden als slofjes. Het materiaal aan de voorkant van de schoen is vrij slap, waardoor ie heel soepel zit en zich gelijk naar je voet vormt. Ik keek in de spiegel en warempel, ook mij stonden ze erg leuk onder mijn zwarte skinny. ‘Ik neem ze’, hoorde ik mezelf zeggen voor ik het echt doorhad. ‘En ik wil ze graag gelijk aanhouden als het kan.’ Zo snel kan dat bij mij dus gaan. Vol trots paradeerde ik op mijn nieuwe Nikes door de stad, mijn stoere laarsjes in de plastic COACH-tas gedumpt.

Als jullie dit lezen, zit ik met mijn kont in zonnig Sevilla en deze schatjes zijn uiteráárd meegegaan in de koffer. Ik ga er deze zomer ongetwijfeld nog heel veel plezier van hebben!

Follow on Bloglovin

LEES OOK:

13 reacties