Dit was mijn week 25

Het weekoverzicht loopt deze keer maar t/m zaterdag, want ik ben zondagochtend héél vroeg naar Sevilla gevlogen met mijn vriendinnetje Paulien! (En deze diary maak ik dus op zaterdagavond, haha.) Ik wilde ‘m expres niet overslaan, want uit de cijfers blijkt dat de ‘Dit was mijn week’-artikelen altijd erg worden gewaardeerd. Dusss, here we go!

Foto: Joyce Bongers

Maandagavond was het weer tijd voor de maandelijkse date met de GirlsLove2Run Crew. Deze keer organiseerde crew buddy Anna de avond, zij is al een tijdje bezig met een nieuw project. Een samenwerking met trainer Robby Nelson genaamd ‘Double Trouble’, waarbij boksen met circuittraining wordt gecombineerd. Wij kregen alvast een voorproefje!

Ik had nog nooit gebokst en vond dat echt onwijs leuk om te doen. De circuittraining was minder, my God wat zwaar, haha… Spierpijn overal!

Na afloop lekker aan de salades van SLA, die inmiddels hun derde vestiging hebben geopend op de Zuidas.

Dinsdagochtend: bloggen in de trein! Over mijn grote Vespa-avontuur tijdens de JUST AWAY-trip naar Toscane.

’s Avonds deed ik helemaal niks, ik had echt even een momentje rust nodig. Natuurlijk was The Vampire Diaries er voor me. ;)

Woensdag mocht ik thuiswerken. Erg handig, want dan wist ik tenminste zeker dat ik op tijd zou zijn voor Australië-Nederland. Dat NS-risico wilde ik niet nemen!

Ik keek het bij Pien, die ook alleen thuis was en bij mij om de hoek woont. Ik haalde sushi af voor drie personen, want Piens zus Sofieke sloot ook gezellig aan. Smullen maar!

Faas was uiteraard ook van de partij en gehuld in een rood-wit-blauw gestreept truitje. ;)

Oranje hapjes horen er natuurlijk ook bij.

Proost! Na afloop van de spannende met 2-3 gewonnen wedstrijd hadden we wel een wijntje verdiend.

Donderdag deed ik bar weinig, haha. Eigenlijk zou ik ’s avonds naar het strandfeest van Sanoma gaan (daar is Veronica Magazine onderdeel van), maar ik was nog steeds moe. Ik moest ook nog wat dingetjes doen voor zondag (vertrek naar Sevilla), dus besloot ik maar gewoon op huis aan te gaan. (En toch weer VD te kijken…)

Vrijdagavond moest ik in de stad zijn voor een kadootje voor neefje Jasper die zaterdag zijn verjaardag vierde. Dat betekende een snelle hap op het station in Amsterdam, zodat ik direct door kon.

Eten en lezen in de trein. Het gerecht van Inge Ipenburg is verrassend goed. Spannend vooral!

Na het shoppen (oepsss, ook iets voor mezelf gekocht) vond ik thuis een kaartje van Johan vanuit Brazilië (oké, gewoon via Greetz.nl verstuurd, maar toch…). Zo lief! Ik mis hem nog steeds. Aan deze foto hebben we goede herinneringen, hij is gemaakt op Key West in Florida.

Zaterdag reed ik naar Schiedam voor de verjaardag van Jasper. Toch gek om in mijn eentje naar m’n schoonfamilie te gaan. Gelukkig zijn ze heel lief. :) Schoonzus Marieke maakt de lekkerste appeltaart, mmmm!

Nichtje Fleur leert me hoe ik moet loomen. Stiekem vind ik die rage met de kleine elastiekjes erg leuk, haha. Zou helemaal iets voor mij zijn als ik die leeftijd had.

Een flinke bak kersen als tussendoortje. Fijn dat ze er weer zijn, ik vind ze heerlijk!

Zaterdagavond reed ik met Paulien naar het ibis hotel Schiphol, waar we lekker een nachtje mochten slapen. Zondagochtend vlogen we namelijk héél vroeg naar Sevilla. Scheelt toch weer slaaptijd. :) Over de avonturen in deze Spaanse stad lees je heel snel meer!

Follow on Bloglovin

10 Comments

 1. Manon 23 juni 2014 at 09:05

  Leuke en gezellige foto’s. Je hebt lekker gegeten zeg! Boksen lijkt mij ook wel een keer leuk om te doen!

 2. Wilma Groenewald 23 juni 2014 at 10:23

  Loomen is heus niet alleen voor kleine meisjes en/of jongetjes. Ik denk dat menig volwassene zich hiermee bezig houdt. Mocht je hieraan twijfelen, vraag dan maar eens om je heen (één tip, ga er geen weddenschap over aan want die verlies je). Veel plezier in Sevilla.

 3. Betty 23 juni 2014 at 11:10

  Dat ziet eruit als een leuk weekje! En wat heerlijk, maar Sevilla!
  Ik kan me voorstellen dat je je vriendje ontzettend mist! Lijkt me helemaal niks, als hij voor zo lang weg gaat. Gelukkig maken dat soort lieve gebaren een hoop goed. En wat een feest is het straks weer als hij terug is!

 4. Eef 23 juni 2014 at 12:50

  Grappig wat je schrijft over Loomen. Ik heb hetzelfde: stiekem lijkt het mij best leuk dat gefrutsel. Ik ben dan ook blij dat mijn nichtje straks komt logeren want dan is zij mijn excuus om ook te gaan Loomen (het is wel zo gezellig als ik haar help en meedoe)

 5. Lin 23 juni 2014 at 12:53

  Jaaaa, kersen mmm, En wat is Faas een schatje zeg!

 6. Jenny 23 juni 2014 at 15:23

  Leuke foto van Faas, alleen waar gaat die arm heen haha

  1. Marieke 27 juni 2014 at 12:48

   Hahaha, dat was me nog niet eens opgevallen!

 7. Marcella 23 juni 2014 at 20:10

  Je maakt enveloppen net zo open als ik zie ik, scheuren maar! ;-) Leuke kaart, tof gemaakt door Johan! En gaaaaaf dat je nu in Seville zit. Heel veel plezier, genieten!

 8. Paul 25 juni 2014 at 22:14

  Een afwisselende week dus. Ik neem aan dat je vriend nog langer wegblijft doordat Nederland heeft gewonnen? Of was hij sowieso tot het einde van het WK in Brazilië gebleven?

 9. rachel 26 juni 2014 at 14:22

  ziet er weer gezellig uit en ja vergeet vooral die sushi niet hihihi x