Dit was mijn week 27

Het waren hectische weken, met die twee tripjes naar het buitenland en een boel (leuke) afspraken. Dus had ik mijn agenda de afgelopen week in ieder geval op de doordeweekse avonden leeg gehouden. In het weekend maakte ik dat weer goed, haha… Marieke en een hele week niks doen? Dat kan niet! ;)

Het zonnetje scheen volop en dus liep ik een aantal keer van en naar het station in plaats van de tram te pakken. Mooi gezicht toch, deze regenboog boven het water?

Ik knutselde volop aan nieuwe armbandjes. Op YouTube zocht ikénaar tutorials voor verschillende patroontjes.

Creatief met post-its op kantoor. Dit kunstwerk van collega’s moest ik even vastleggen.

Ik zou deze week toch weer gezond eten? Oeps… Ik had opeens enorrrm veel zin in een Swirl.

Nieuwe kleurtjes gekocht via handwerk.nl, supersnelle levering. Tip!

Er kwam een kadootje van Coca-Cola binnen op de redactie. Hun Share a Coke-actie is weer begonnen! Vet leuk dat ik een flesje kreeg met mijn eigen naam, de vorige keer heb ik die niet kunnen vinden. Stond ik in de bioscoop al die koelkastjes door te spitten, haha.

Toch weer eens Julia’s gegeten. Ben van mijn vaste bestelling (ravioli napolitana) overgestapt op tortellini carbonara. Mmmm!

Lieveheersbeestjes brengen geluk, toch?

Lekker aan het water mijn lunch opeten. Even een momentje van ontspanning tijdens een drukke werkdag.

Buy reminyl galantamine

Hoera, per 1 juli heb ik om de week op vrijdag vrij! Deze week was de eerste keer. Donderdagavond vierde ik met afhaalsushi dat ik deze week al heerlijk vroeg weekend had.

Het schiet al aardig op met de armbandjes! Noem het suf, ik vind het zelf vooral prettig rustgevend.

Na vrijdagochtend te hebben uitgeslapen tot 10.30 uur en jankend de laatste twee afleveringen van The Vampire Diaries te hebben gekeken in bed, ging ik daarna fijn de zon in. Samen met vriendin Paulien bracht ik een paar uurtjes door op een kleedje in het Vroesenpark.

Vrijdagavond kwam het team waarmee ik de Dam tot Damloop voor Stichting Energy4All loop bij elkaar voor een pasta-avond bij vriendin Veerle in Culemborg. Ik kende nog niet iedereen, dus het was leuk om even kennis te maken en nog eens te bespreken waar we het ook alweer allemaal voor doen. Het verhaal van Damian is indrukwekkend en we willen alles doen om hem en zijn lotgenootjes te helpen. Donaties zijn nog steeds héél erg welkom, dat kan via DEZE LINK.

Daarna had ik nog twee heerlijke weekenddagen tegoed! Schoonzus Suus woont op de Veluwe en had de hele familie uitgenodigd om voetbal te komen kijken en te logeren. Gezelligheid!

We namen even een kijkje op een ieniemienie kermis/dorpsfeest in de buurt.

Ik was zielsgelukkig met mijn suikerspin. Lang geleden dat ik die had gegeten! Alleen zijn een suikerspin, lang haar en een pittig windje geen ideale combinatie… ;)

Nichtje Fleur (6) was de bikkel van de dag. Eerst in de zweefmolen…

En daarna in die enge bank! Ze had iedereen gevraagd om met haar mee te gaan, maar niemand durfde. Nou, toen ging ze maar alleen.

Door naar een geitenboerderij met ijssalon en speeltuintje. Mét springkussen waar ook volwassenen op mogen, jeeeej!

Door Fleur en Jasper (9) overgehaald om een rondje mee te rijden op de skelters…

Friet met snacks: perfect voer voor een zaterdag-/voetbalavond. Op bijpassende WK-borden! We weten allemaal hoe de avond verliep: wat re-te-spannend was Nederland-Costa Rica!!! Maar we zijn dooorrr, whoei!

Zondagochtend: tijd om (een beetje van) het slechte eten en de wijntjes eraf te lopen. Zwager Sander had een rondje op de hei uitgestippeld.

Het was bloedheet, het waaide, er waren heuvels en ik had al te lang niet gelopen. Kortom: het was niet écht een succes, haha.

Maar wel echt tof en gezellig om met de family actief te zijn!

Fleur wilde graag armbandjes leren knopen. Die muts is 6 jaar en had het binnen Buy cleocin gel online no time door.

Als afsluiter van het familieweekend nog even lekker een pannenkoek eten bij De Ossenstal in Epe.

Ik ging voor ananas met poedersuiker, mmmmm!

Groepsfoto! We misten Johan wel enorm hoor…

Lisinopril cost kroger

Nu The Vampire Diaries klaar is, was ik op zoek naar een nieuwe serie die ik kan kijken als ik alleen ben. Ik begon bij thuiskomst aan How I Met Your Mother, die al een tijdje op mijn lijstje stond. Ik heb vier afleveringen gekeken en vind het grappig, maar ben nog niet hooked. Benieuwd of dat nog gaat komen!

Follow on Bloglovin

13 Comments

 1. Shirley 07 juli 2014 at 09:10

  Leuk om te zien weer! Snap dat je je vriend mist maar zolang hij weg is, gaat het goed met voetbal ;) het einde is in zicht! Wel fijn dat je je ondanks dat goed vermaakt :)

 2. Manon 07 juli 2014 at 09:26

  Leuk om te zien volgens mij heb je het heel gezellig gehad

 3. Jenny 07 juli 2014 at 09:26

  Leuke week en oh ja de ossenstal daar ben ik ook vaker geweest. Heerlijk zo’n pannekoek in het bos!

 4. Bente 07 juli 2014 at 09:51

  Wat heerlijk zeg, die vrije vrijdagen! Je hebt er de eerste keer zo te zien goed van genoten :)

 5. Joyce 07 juli 2014 at 09:54

  Ziet er gezellig uit! En logisch dat je je vriend mist! Nog een week en dan is het voetbal (helaas) alweer voorbij.

 6. Anne 07 juli 2014 at 10:12

  Ziet er weer uit als een lekker weekje!

 7. Danielle 07 juli 2014 at 10:16

  Ha, die armbandjes vind ik dus ook best cool! Waar vind ik de how to? ;-)

 8. Yvon 07 juli 2014 at 15:33

  De armbandjes speciaal voor het WK zijn leuk Marieke!
  Verder ziet de pannenkoek er erg lekker uit, krijg er spontaan zin in!

 9. Betty 07 juli 2014 at 22:45

  Leuk om te zien weer :-)
  En ik was pas halverwege het eerste seizoen hooked, al wordt het steeds leuker. Tot aan seizoen 5, dan wordt het iets minder. En seizoen 9 sucked.

  (Ja, wij waren fans vanaf de eerste aflevering en hebben hem dus helemaal uitgekeken!)

 10. inge 08 juli 2014 at 14:46

  en zie je er meteen ook al veel geknoopt hebben! ken je de site honestly wtf hebben ze veel leuke tutorials ook voor coole armbandjes, geknoopt, half geknoopt of niet eens ;-)

  http://honestlywtf.com/diy-bracelets/

  en weer naar de julia’s! hahaha lekker hè ^^

 11. Karolina 08 juli 2014 at 22:43

  New Girl en Modern Family zijn leuke series! Niet te ingewikkeld, gewoon verstand op nul en lekker grinniken.

 12. Marcella 10 juli 2014 at 11:37

  Mooie collectie armbandjes, goed bezig! En wat leuk, al die foto’s met je familie. Ziet er supergezellig uit. Johan is er de volgende keer vast weer bij. Heerlijk joh, om de week een extra lang weekend. Geniet ervan!!