The Boyfriend Travel Tag

De vorige Boyfriend Tag was een groot succes. Dus toen ik deze Boyfriend Travel Tag bij What About Her zag, wist ik dat ik die ook wilde invullen. Johan zit in Brazilië en tikt daar nog niet genoeg stukjes, dus kon ie dit er ook nog wel even bij hebben. ;)

Gisteravond kreeg ik het bestandje van hem gemaild en ik beantwoordde de vragen zelf ook, zonder zijn antwoorden al te hebben gezien. Dat is het leukst! Daarna voegde ik ze samen tot deze blog. Zou ie me een beetje kennen? Lees mee!

Aan welk land heeft ze haar hart verloren?
Johan: Italië, alleen al vanwege het eten. Oh, en de wijn.
Marieke: Binnen Europa is dat Italië, daarbuiten ben ik het liefst in Amerika. We hebben er nu twee roadtrips gemaakt en ik wil zó graag weer terug.

Hoe reist ze het liefst naar de plek van bestemming?
Johan: Vliegtuig en dan ter plekke een auto huren om rond te tuffen.
Marieke: Om in een ander land te komen pak ik het liefst het vliegtuig (alleen omdat dat het snelst is, ik haat vliegen), maar daarna reis ik graag per auto. Roadtrippen is mijn favo manier van reizen.

Noem een land waar ze nooit naartoe zou willen?
Johan: Japan. Of China.
Marieke: Een land als China trekt mij op de één of andere manier totaal niet.

Wat is de mooiste plek die ze ooit bezocht heeft?
Johan: Poeh, veel opties. Ik ga voor The Keys, Florida.
Marieke: Key West in Florida. Wat een mooie, gave plek is dat! Maar ook Grote Knip op Curacao. Die blauwe zee, dat witte strand, de groene heuvels… Take me back, now!

Wat voor type reiziger is ze? Strandganger, backpacker, ontdekker of luxepaard?
Johan: Een ontdekkend luxepaard dat graag naar het strand gaat. Geen backpacker.
Marieke: Ik heb het liefst van alles wat, maar als ik moet kiezen zou ik mezelf een ontdekker noemen. Samen met Johan rondrijden en nieuwe plekjes aandoen, is het mooiste wat er is.
– Hahahaha, een ontdekkend luxepaard! Dat klopt wel ja, hihi.

Welk land staat bovenaan haar wensenlijstje?
Johan: Australië.
Marieke: Australië! Met stip op 1.

Is ze een planner of beslist ze op het laatste moment?
Johan: Planner, zodat ze lang voorpret heeft.
Marieke: Ik ben een enorme planner, ik wil graag weten wat me te wachten staat en dat alles goed geregeld is. Wat dat betreft ben ik helemaal niet zo avontuurlijk.

Waar heeft ze het lekkerste gegeten?
Johan: Rome. Zij heeft een beter geheugen dan ik, dus voor de naam van het restaurant moet je bij haar zijn.
Marieke: Bij het familierestaurant Al Monumento in Rome. Niks van verwacht, goddelijk gegeten (zie hiervoor ook mijn uitgebreide blog over Rome).

Wat was haar mooiste reismoment?
Johan: Weer veel mogelijkheden. Ik denk samen over het strand/door de branding van St. Pete Beach wandelen.
Marieke: Samen met Johan hardlopen door Central Park in New York. Onbeschrijfelijk.
– Oh jaaaa, St. Pete Beach in Florida was ook magisch!

Wat zal ze nooit vergeten mee te nemen op reis?
Johan: Ik denk dat ze mij noemt. Maar stiekem is haar telefoon veel belangrijker, zodat ze kan twitteren, facebooken en instagrammen.
Marieke: Johan! Uiteraard… :) En Primatour. Ik kan echt niet zonder deze reispilletjes, voor in het vliegtuig en (liever niet, maar als het moet dan toch) op een boot.
– Haha, ik noem niet eens mijn telefoon, goed hè?

Wat was haar minst leuke reiservaring?
Johan: We hebben inmiddels de betreurenswaardige traditie dat onze vakanties met een regendag beginnen. Zonder uitzondering.
Marieke: Dat Johan in Florida onderweg naar en van de Everglades super misselijk was van de Doritos en in de gehorige hotelkamer over zijn nek ging (niet fijn voor iemand met een kotsfobie like me).
– Ja, die regendagen zijn echt stom.

Je ziet: een supergoede score! Ik ben hartstikke trots, haha. Ik heb alweer zo veel zin om er met Johan op uit te gaan, ik doe echt niets liever. Gelukkig hebben we mooie reisplannen die we maar eens concreet gaan maken zodra hij weer thuis is. :) To be continued…

18 Comments

 1. Nuria 09 juli 2014 at 08:03

  Ahh, super cute!!

 2. Zina 09 juli 2014 at 08:04

  Oh wauw hij heeft echt veel goed! Ook leuk om te zien dat jullie het écht apart van elkaar hebben ingevuld. Als je het samen invult (zoals ik met mijn vriend deed) word je denk ik onbewust toch beïnvloed door zijn antwoorden. Leuke foto’s ook zeg, krijg helemaal zin om ook op reis te gaan :)

 3. Manon 09 juli 2014 at 08:34

  Wat een lieve foto’s van jullie samen. En de tag is ook erg leuk ingevuld

 4. Suuz 09 juli 2014 at 08:58

  Wauw! Wat een leuke lieve foto’s! Geweldig om te lezen, jullie kennen elkaar goed:-)! Hopelijk zijn jullie snel weer samen.. Hij is wel lang weggeweest nu he ivm WK! Kan niet wachten op nieuwe blogs over jullie prachtige reizen!

 5. Jorien 09 juli 2014 at 09:12

  Superleuke tag zeg! Zo leuk dat jullie samen zulke mooie reizen maken! Vorige maand ben ik samen met mijn vriend voor het eerst gaan rondreizen en het smaakt naar meer! Hopelijk gaan jullie samen nog veel mooie plekken zien!

 6. Bente 09 juli 2014 at 09:25

  Wat een prachtige vakantie foto’s komen er voorbij! En leuke antwoorden, dat ook ;)

 7. Shirley 09 juli 2014 at 09:28

  Ahh <3 leuk dit! Mooi stel zijn jullie.

 8. Dollie Brouwer 09 juli 2014 at 09:54

  Leuk hoor, jullie kennen elkaar goed hoor!!! xxxx mama

 9. Veronica 09 juli 2014 at 10:16

  Aaah van jou verhalen krijg ik echt zin om met Johan naar Amerika te gaan. Wat een heerlijke foto’s!

 10. Laura - What about her 09 juli 2014 at 11:07

  Thanks voor de mention, heel leuk om te lezen! En fijne foto’s!

 11. Rianne 09 juli 2014 at 14:43

  Wat super leuk om te lezen!

 12. Mrs. T. 09 juli 2014 at 19:53

  Zo, jullie kennen elkaar goed!

 13. Paul 09 juli 2014 at 20:42

  Respect voor hoeveel antwoorden overeenkomen. Een man om te koesteren Marieke!

  1. Marieke 10 juli 2014 at 08:12

   Zeker! En dat doe ik!

 14. LNNK 10 juli 2014 at 11:07

  Wat een leuke tag zo!

 15. Marcella 10 juli 2014 at 12:19

  Wat een prachtige foto’s van jullie, vooral de bovenste en onderste zijn errrrg cute! En jullie kennen elkaar zeker goed, leuk om te lezen! En nu wil ik ook terug naar Amerika. Ben nieuwsgierig wanneer jullie weer gaan en waarheen ;-) Ik gok op de rode brug!

 16. annouska 12 juli 2014 at 12:25

  Oeh hij kent je inmiddels echt door en door haha. Leuke foto’s er ook bij!

 17. Amy 13 juli 2014 at 14:27

  Wat een leuke tag, leuk ingevuld ook! Ik neem hem snel over denk ik (: