Nederland rouwt om MH17


Purchase geriforte syp Skunk seeds #1

Vandaag, op deze nationale dag van rouw, hangt ook op mijn blog de vlag halfstok en denk ik, zoals alle afgelopen dagen, aan al die slachtoffers van de op donderdag 17 juli in OekraA?ne neergestorte vlucht MH17.

Deze tragedie is gewoon niet te bevatten.

Write my essay Beeld: Eerlijkefoto.nl

LEES OOK:

5 reacties

  1. Ik wilde zelf ook graag een artikel schrijven, maar ik ben er ook gewoon stil van… ik heb er geen woorden voor en ik weet gewoon niet wat ik moet zeggen. Ik heb er daarom maar voor gekozen om mijn ingeplande artikelen online te laten komen. Hoe dan ook blijf je er elke keer weer mee bezig en blijft het bizar.

    1. Ja, precies… Dat had ik ook. Alles was voor mijn gevoel al gezegd, anderen konden het beter verwoorden dan ik. Dan maar zo.