Voor onbepaalde tijd

Het is bizar hoe de tijd vliegt. Een cliché zo enorm als de Mount Everest, maar goed. Gisteravond ging ik uiteten met vijf lieve oud-collega’s van Sanoma en realiseerden we ons dat het alweer een jaar geleden is dat wij te horen kregen dat onze functies kwamen te vervallen. Dat betekent dat het ook alweer een jaar geleden is dat ik de baan bij Veronica Magazine kreeg (die echt precies op het juiste moment voorbij kwam) en dat ik daar dus alweer bijna een jaar in dienst ben. Een jaar!

Ik weet nog precies hoe onwennig ik de eerste dag de redactie op kwam wandelen. Inmiddels weet ik niet beter en ben ik 100% onderdeel van het team. Veronica Magazine is bovendien een blad en merk dat helemaal bij mij past: films, series, tv, showbizz en nog veel meer entertainment maken dat ik er heel goed op mijn plek zit. Ook vanwege het feit dat er gave digitale ontwikkelingen gaande zijn, waar ik later dit jaar meer over kan vertellen. :)

Blijkbaar is het tevreden gevoel wederzijds, want ik heb te horen gekregen dat mijn jaarcontract per 1 september niet alleen verlengd wordt, maar ook wordt omgezet in een contract voor onbepaalde tijd! Zeker in deze tijden, waarin vaste aanstellingen zeldzaam lijken, ben ik enorm blij met deze blijk van waardering. Het geeft toch net wat meer zekerheid voor de toekomst; stiekem ben ik daar wel van.

Het wijntje dat ik gisteren met de oud-collega’s dronk, smaakte dus extra lekker. En het voelde goed om dit heugelijke feit juist met deze meiden te vieren. Super om te zien dat een jaar later iedereen gewoon weer goed terecht is gekomen!

LEES OOK:

44 reacties

  1. Wow, een contract voor onbepaalde tijd, wat supergoed! Daar mag je inderdaad heel trots op zijn :). Gefeliciteerd!

  2. Wat een fijn nieuws! Het jaar is inderdaad voorbij gevlogen, 1 september begon ik ook met werken, mijn eerste baan en meteen mijn droombaan. De tijd vliegt wanneer je het naar je zin hebt :)

  3. Wow, gefeliciteerd Marieke! Inderdaad wat je zegt, in deze tijd is het juist zo moeilijk om een baan te vinden, laat staan om een contract voor onbepaalde tijd te krijgen. Ik wil niet weten hoe hard je dan wel niet hebt gewerkt het afgelopen jaar ;) Maar daardoor verdien je het ook nog meer!

  4. Oh wauw gefeliciteerd! Dat is zeker bijzonder in deze tijd. Ik krijg net een app van mn nichtje dat ze 5 mnd gaat stagelopen bij Veronica Magazine ;)

  5. Wauw! Gefeliciteerd! :) Geniet lekker van het moment! Kun je inderdaad in deze tijden heeeeeul blij mee zijn!

  6. Wat goed Marieke, heerlijk dat je de zekerheid nu op zak hebt! Topper dat je na een jaar al vast mag blijven. Ik kreeg afgelopen maart mijn allereerste vaste contract, erg fijn!

  7. He wat fijn zeg! Het is inderdaad niet makkelijk om een vast contract te krijgen in deze tijd. Het lijkt me heerlijk om op die manier waardering te krijgen voor je werk!