WIN: Een rugtas van Mi-Pac

In tegenstelling tot veel vrouwen heb ik geen tassentic. Een tas moet voor mij vooral basic en functioneel zijn; alles wat ik mee wil nemen moet erin kunnen. Ik heb ook geen zin om bij elke outfit een andere tas te dragen, want dan moet ik steeds al mijn spullen overhevelen. Een tas moet voor mij dus ook een neutrale kleur hebben.

Naar mijn werk neem ik graag een rugtas mee. Ik ben helemaal blij dat die tegenwoordig hartstikke hip zijn en helemaal niet nerdy of middelbare school-achtig, want ik vind ze zA? handig. Alles kan erin en het gewicht hangt lekker op je rug. Aangezien ik bijna elke dag mijn MacBook, een boek, paraplu (damn you, augustus!) en nog meer zooi meesjouw, is dat fijn. Bovendien heb je lekkeréallebei je handen vrij om met je mobiele telefoon te spelen, wat ik onderweg naar Amsterdam en weer terug zo ongeveer constant doe.

The Bag Store
Ik vond het dus superleuk dat ik van mijn oud-collega!s (uit mijn Ze.nl-tijd) een mailtje kreeg of ik een (rug)tas wilde weggeven op mijn blog. Als bedankje mocht ik er dan zelf ook eentje uitkiezen. Omdat ik wel een nieuwe tas kon gebruiken, ik graag iets leuks doe voor mijn trouwe lezers en mijn oud-collega!s (die supergoed bezig zijn met hun webshops) natuurlijk ook een handje wil helpen, ging ik dan ook op hun aanbod in.

Op The Bag Store wordt, naast bekende merken als Cowboysbag en Converse, het in de UK heel populaire merkéMi-Pac verkocht. En vanédat merkégeef ik dus een rugtas weg! Op basis van hetéverhaaltje hierboven begrijpéje vast dat ik zelf voor de zwarte ben gegaan, maar de winnaar mag zelf kiezen. Effen of een geinig printje, alles kan.

Winnen!
Wat je moet doen om kans te maken op een rugtas van Mi-Pac?

– Like Brouwertje.com op Facebook Assignment en/of volg me via Bloglovin!.
– Laat hieronder even een reactie achter dat je meedoet en vergeet daarbij niet een geldig mailadres op te geven, zodat ik contact met je kan opnemen als je gewonnen hebt.

Deze actie is inmiddels verlopen. De winnaar trok ik eerlijk via de website random.org.

What does arimidex cost

En de gelukkige winnaar is! *tromgeroffel* Lauraémet reactie nummer 47! Zij heeft inmiddels per mail bericht gekregen.

Cozaar 50 mg price in malaysia Follow on Bloglovin

LEES OOK:

113 reacties

 1. Jaa leuk, ik doe mee! Voor Nina die over 1,5 week start in de brugklas! (Of voor mijn sportspullen, Italië trip of boodschappen natuurlijk ;-))

 2. Leuk! Ik doe mee! Gebruik m’n rugtas na de geboorte van Faas veel! Super praktisch, vooral op de fiets! Tijd voor een nieuwe!

 3. Cool! ik gebruik ook graag een rugzak voor mijn werk, mijn oude is nogal versleten dus een nieuwe zou fijn zijn. Ik ga duimen!

 4. Wauw die zien er zeker goed uit zeker de zwart/grijze print, past geweldig bij mijn nieuwe sjaal. En idd een rugzak zodat ik me handen vrij heb in de bus/trein/metro maak me gek.

 5. Leuk ik doe mee! We zijn er vooral op vakantie achter gekomen dat een rugzak toch wel handig is voor al die flessen water en plattegronden ;-) dus dan kan die mooi mee met de volgende!

 6. Ik doe graag mee, wat een te gekke rugzakken zeg. Het zou perfect uitkomen voor de lange wandelingen die ik regelmatig maak, zowel in de bossen als in steden. Kan mooi alles in!

 7. Leuk, ik doe mee! Mooie rugzakken :) Eergisteren ging de rits van m’n O’neill rugzak kapot, dus kan heel goed een nieuwe gebruiken!

 8. Leuk! Ik doe graag mee. Vanaf september elke dag op de fiets naar m’n werk dus zou goed van pas komen :-)

 9. Ik ben altijd op zoek naar een leuke en goede rugtas voor naar mijn werk en altijd als ik denk dit is hem dan is het hem net weer niet.
  Deze lijkt mij het wel te worden.
  Als ik hem win natuurlijk anders zal ik het nooit weten ;-)

 10. Ik volg je op Facebook en Bloglovin en doe graag mee! Begin over een paar weken aan mijn opleiding hbo Communicatie en heb een rugzak voor m’n laptop nodig dus deze actie komt goed uit :)

 11. Leuke actie! Ik gebruik ook altijd een rugzak, heb al jaren een Dakine met bloemetjes en begin daar wel een beetje op uitgekeken te raken. Een nieuwe (nu dan een neutralere…) zou dus heel leuk zijn!! Ik hoop alleen wel dat mijn enorme laptop erin past…!

 12. Wat een toffe winactie! Ik volg je al tijden via Bloglovin’, en een nieuwe rugtas komt mij ook prima van tas, die gebruik ik namelijk ook dagelijks voor onderweg naar mijn werk!

 13. Zo’n tas is inderdaad perfect voor dagelijkse treinreis naar werk en zou perfect uitkomen nu ik vanaf september begin met mijn baan!

 14. Erg leuke actie. Ik doe graag mee voor werk
  Is de tas ideaal maar ik vind ze ook zo leuk. Ik volg je op facebook en bloglovin( cheyenne jansen).

  Groetjes,

  Cheyenne

 15. Ohhhh! Dit zou zo handig zijn. Gister heeft er iets gelekt in m’n eastpack waardoor de hele onderkant geel/groen is, heel erg lelijk. Ik was van plan om voor school (over 1,5 week) een nieuwe aan te schaffen maar dit zou natuurlijk helemaal geweldig zijn. :D

 16. Oh! I want! Mijn East pack van de middelbare school is aan vervanging toe en hoewel ik de enige ben op mijn hbo opleiding die een rugzak heeft, blijf ik bij rugzakken. No more pain in the back!

 17. Wat een gave tassen! Ik ben nog op zoek naar een functionele en mooie rugzak voor op vakantie; zoveel makkelijker dan een schoudertas! Im in!

 18. Ja, ik doe mee! Heb wel behoefte aan een hippere rugtas dan mijn huidige, versleten variant, haha.

 19. Oehhh ja die zwarte vind ik ook heel mooi!!! Mooier dan mijn lila roze Eastpak die ik sinds 3VWO heb maar nog steeds niet mag weggooien van mezelf haha!

 20. Deze winactie komt als geroepen. Ik zit nu bijna 3 jaar werkloos thuis en ga 1 september beginnen met een nieuwe studie om zo mijn baan kansen te vergroten. Dit betekend dat ik straks een rugtas goed kan gebruiken zodat ik mijn studiespullen overal mee naar toe kan nemen. Ik ga dan ook heel hard duimen dat ik zo’n gave tas win.

 21. Aangezien ik wel een tassen-tic heb, wil ik graag een kansje wagen voor zo’n superleuke rug tas!!! Graag zelfs!!!

 22. Oh wauw! Dit komt als geroepen.. ik ben net het internet aan het afstruinen voor een praktische, maar hippe rugtas voor mijn rondreis door Zuid Afrika! Eentje met een dierenprint zou natuurlijk helemaal passen ;)

  Ik begin alvast met duimen!

 23. Oh wat gaaf! En omdat ik voor mijn studie veel heen en weer moet reizen komt een nieuwe rugtas hartstikke goed van pas! Ik volg je facebook al een tijdje en volg je al een lange tijd op Bloglovin’. I’m in!

 24. De tassen zien er leuk uit! Ik vind een rugtas fijner dan een schoudertas, ik krijg er minder last van mijn rug door. Vooral de blauwe tas rechts vind ik heel erg mooi. Veel succes, ik volg en like je op bloglovin!

 25. Ik doe mee! Mijn huidige rugtas heb ik van mijn eerste vriendje gekregen, waarmee het inmiddels al minstens 12 jaar uit is. Dus ik kan best een nieuwe tas gebruiken.

 26. Wat een leuke winactie, ik doe zeker mee! Mijn Eastpak is wel aan vervanging toe, haha. Ik volg je al een tijdje op Bloglovin’ (Ziensjen) en heb net je Facebookpagina geliked.

 27. Oooh superleuk! Ik ben groot fan van de rugzak maar mijne is kapot dus leen nu af en toe de tas van mijn vriend; dat kan beter! Ik doe graag mee :-)

 28. Ik doe mee! Ik ga aankomend jaar studeren en ik ga met de trein heen en weer reizen, zo’n tas lijkt me ideaal..
  Ik volg je op bloglovin’!

 29. Super leuke actie! Een rugzak is inderdaad altijd handig, ik gebruik hem vaak voor school maar ook voor andere dingen.

 30. Nice! Ik heb net mijn middelbareschooltas (Eastpak) met spijt weggegooid, maar hij was bijna vergaan. Een vervanger kan ik dus wel gebruiken

 31. Super gave actie! Ik doe heel graag mee want ik graag nog een nieuwe schooltas deze zal dat top voor zijn! Il volg je op bloglovin!

  Groetjes linda

 32. Ooh geniaal een rugzak! Ik heb zelf ook geen tassentik en neem ook t liefst een rugzak mee. Dat gesjouw met zo’n handtas is niks voor mij! Ik doe daarom graag mee met deze winactie want mijn Eastpak tas heeft het tijdens onze Roadtrip begeven helaas!

 33. oh die zijn tof!! ik loop al jaren met dezelfde Dakine, een nieuwe is stiekem wel leuk :) :)

 34. Volgen via Facebook en Bloglovin doe ik al heel lang, dus rest mij alleen nog dat ik hier even vertel waarom ik zo’n leuke tas goed kan gebruiken.

  Ik bedacht me van de week nog dat het eigenlijk wel tijd werd voor een nieuwe tas. Ik ben begonnen aan een nieuwe studie en heb daarvoor nog steeds dezelfde Eastpak die ik 12 jaar geleden ook al gebruikte voor mijn schoolboeken. Ik vind die Polkadot wel errug leuk!

 35. Ik doe graag mee! Vind rugtassen ook heel handig, lekker de handen vrij en er past doorgaans meer in dan in een handtas, ook heel fijn. ;)

 36. Handig een rugtas! Fiets ruim een uur naar school en een rugtas is dan erg handig en ook nog eens hip :D

 37. Goh wat een leuk actie, ik doe graag mee omdat ik ook geen tassentic heb,maar soms wel dingen mee moet nemen en dan kan je wel een degelijk modelletje gebruiken..

  groetjes Petra

 38. Na een half jaar blessureleed aan ijn rug n heupen heb ik vanmorgen de eerste hardloopstappen weer gezet, 5×1 minuut om precies te zijn. Zonder pijn en als een kind zo blij en trots. En wat heb ik het gemist de afgelopen tijd om gewoon de tight en de schoenen aan te doen en de deur uit te vliegen! In de hoop dat het herstel goed gaat zie ik deze tas wel zitten. Handig voor de eerstvolgende wedstrijd die ik hoop te kunnen lopen in maart 2015 :)

 39. Oh heerlijk wat een toffe tassen zijn dit en nog ergonomisch ook hehe. Ik vind het heel erg belangrijk dat ze dat zijn want ik loop met een zware schoudertas altijd zo scheef dat ik het moet bekopen met 2 dagen rug- en nekpijn.

  Ik doe dus graag mee met de actie omdat ik dan eindelijk op school weer comfortabel recht kan gaan lopen!

 40. Ik heb wel een tassentic. En een nieuwe baan waardoor ik straks elke dag met de trein moet reizen. Ik was werkelijk al aan het nadenken welke tas het beste is om mee te nemen. Mijn crumpler schoudertas of mijn saaie eastpack rugzak? Allebei niet ideaal. Dus uh, ik win graag! ;-)

 41. Jaaaaa, leuk. Heb net als jij geen tassentic. Tas moet gewoon functioneel zijn. Deze vind ik gaaf, zo te zien passen mijn spulletjes daar prima in.

 42. Mijn rugzak neem ik altijd mee naar de bibliotheek, maar inmiddels is die wat versleten. Ik kan dus wel een nieuwe gebruiken!

 43. Ik ben ook (nog steeds) fan van rugtassen! Ooit begonnen met een oranje Kipling in de brugklas, daarna een roze Eastpack en daarna een blauwe en panterprint Eastpack. Dus ik weet al welke ik zou kiezen van Mi-Pac ;-) Ik volg je al via Bloglovin’ en like je ook al op Facebook (dûh) :-) Leuke winactie Marieke! X

 44. Die 2e op de foto is echt zo leuk! Ik doe graag mee. Ik volg je via Bloglovin (melissavanstipdonkmaas) en FB (melissa.vanstipdonkmaas)

 45. Mijn vriend en ik zijn nog op zoek naar een perfecte rugzak voor onze reis naar Bali over twee maanden… deze rugzak zou de voorpret nóg leuker maken!

 46. Ja ik doe mee! Mijn oude eastpak is wel aan vervanging toe. Gezien ik dit jaar dubbel moet afstuderen komt een nieuwe rugzak als geroepen!

 47. Ohh wat een gave tassen zijn dat zeg! Voor mij zou het een perfecte start van dit studiejaar zijn: nieuwe stad, nieuwe studie, die nieuwe tas kan er ook wel bij ;) Superleuk dat je er een weg mag geven!

 48. Wat verfrissend om te lezen dat er vrouwen zijn net als ik; die houden van niet teveel tassen, functioneel en neutraal, gewoon een tas die je altijd mee kunt nemen. Leuke actie! Ik doe mee….

 49. Ik denk dat mijn nek en schouders mee uiterst dankbaar zullen zijn als ik mijn schoudertas zou inruilen voor een rugzak!

 50. Leuke tassen verkopen ze! Ik zoek ook nog een rugtas voor het nieuwe studiejaar, en die dark olive versie is wel heelll erg mooi!

 51. Like, like! Al wordt de kans wel erg klein als er al 110 mensen hetzelfde vinden… ;)