Culinair wandelen door Den Haag

Wat krijg je als je een steléambitieuze vrouwelijke bloggers bij elkaar zet en ze verwent met hapjes en wijn? Nou, een hele gezellige en inspirerende middag!

Door de mooie en slimme dames achter de blogéGirlsLove2Travel was ik samen met nog ruim 20 blogsters uitgenodigd voor een Message spy, Mobile tracking. WijnSpijs Wandeling in Den Haag. Een origineel culinairéconcept, georganiseerd in verschillende steden, waarbij je in een paar uur een aantal restaurants bezoekt en daar een klein gerechtje met bijpassende wijn voorgeschoteld krijgt. Zo leer je een stad én zijn hotspots kennen op een relaxte en laagdrempelige manier.

Het leuke was dat we elkaar ook een beetje beter leerden kennen. De meeste dames kende ik al in real life, maar een aantal alleen nog online of zelfs helemaal niet. Doordat je van restaurant naar restaurant hopt, kun je steeds naast iemand anders gaan zitten en onderweg ook met verschillende meiden even kletsen.

Cheap omnicef for sinus

Zo zag ik eindelijk Chantal weer, met wie ik tijdens mijn hoofdredacteurschap van Ze.nl heb samengewerkt. Verderémaakte ik kennis met Mariét, bij wie ik binnenkort een fotoshoot ga doen (spannend!). Ook was het super om de getalenteerde fotografe Joyce eens te spreken (check de beelden in deze blogpost), wat een lieve dame! EnéGL2R-crew buddies Lin, Madelon & Nienke, Annemerel, Claartje, Jenny en Jessica waren ook van de partij. Oh, en ik kon Buy topamax online cheap Lucy eens face to face vertellen dat ik door haar fashionblog altijd veel te veel kleding en schoenen koop. ;)

Kortom: het was een succes! Niet alleen waren de (meeste) hapjes lekker en smaakten de wijnen me zeer goed, ook kwam ik (ondanks mijn lichte brakkigheid van de dag ervoor) weer vol energie thuis. Ik vind het iedere keer weer geweldig om via mijn blog gelijkgestemde meiden te ontmoeten.

Bedankt Vi, Manon & Fiek van GL2T! Op naar een volgende editie!

Foto!s: Joyce Bongers

Follow on Bloglovin

LEES OOK:

13 reacties

  1. Leuk zo’n middag. Helemaal als je ook nog nieuwe bloggers leert kennen! :) De foto’s in deze blogpost zijn inderdaad schitterend! Zal haar blog ook eens bekijken ;)