Culinair wandelen door Den Haag

Wat krijg je als je een stel ambitieuze vrouwelijke bloggers bij elkaar zet en ze verwent met hapjes en wijn? Nou, een hele gezellige en inspirerende middag!

Door de mooie en slimme dames achter de blog GirlsLove2Travel was ik samen met nog ruim 20 blogsters uitgenodigd voor een WijnSpijs Wandeling in Den Haag. Een origineel culinair concept, georganiseerd in verschillende steden, waarbij je in een paar uur een aantal restaurants bezoekt en daar een klein gerechtje met bijpassende wijn voorgeschoteld krijgt. Zo leer je een stad én zijn hotspots kennen op een relaxte en laagdrempelige manier.

Het leuke was dat we elkaar ook een beetje beter leerden kennen. De meeste dames kende ik al in real life, maar een aantal alleen nog online of zelfs helemaal niet. Doordat je van restaurant naar restaurant hopt, kun je steeds naast iemand anders gaan zitten en onderweg ook met verschillende meiden even kletsen.

Zo zag ik eindelijk Chantal weer, met wie ik tijdens mijn hoofdredacteurschap van Ze.nl heb samengewerkt. Verder maakte ik kennis met Mariët, bij wie ik binnenkort een fotoshoot ga doen (spannend!). Ook was het super om de getalenteerde fotografe Joyce eens te spreken (check de beelden in deze blogpost), wat een lieve dame! En GL2R-crew buddies Lin, Madelon & Nienke, Annemerel, Claartje, Jenny en Jessica waren ook van de partij. Oh, en ik kon Lucy eens face to face vertellen dat ik door haar fashionblog altijd veel te veel kleding en schoenen koop. ;)

Kortom: het was een succes! Niet alleen waren de (meeste) hapjes lekker en smaakten de wijnen me zeer goed, ook kwam ik (ondanks mijn lichte brakkigheid van de dag ervoor) weer vol energie thuis. Ik vind het iedere keer weer geweldig om via mijn blog gelijkgestemde meiden te ontmoeten.

Bedankt Vi, Manon & Fiek van GL2T! Op naar een volgende editie!

Foto!s: Joyce Bongers

13 Comments

 1. Bente 20 augustus 2014 at 09:55

  Wat een fijne besteding van je middag, leuk gezelschap, lekkere hapjes en goede wijn! :)

 2. Stéphanie | Expeditie Aardbol 20 augustus 2014 at 12:50

  Ziet er uit als een ontzettend gezellige middag. Leuk om op deze manier een stad te ontdekken!

 3. rachel 20 augustus 2014 at 13:06

  kortom een top middagje :D en met een wijntje helemaal haha

 4. tineke 20 augustus 2014 at 13:31

  Leuk zo’n middag. Helemaal als je ook nog nieuwe bloggers leert kennen! :) De foto’s in deze blogpost zijn inderdaad schitterend! Zal haar blog ook eens bekijken ;)

 5. Sabine 20 augustus 2014 at 14:45

  Jaaa mijn Den Haag! Leuk :)

 6. Birgitta 20 augustus 2014 at 16:27

  Wat jammer dat je helemaal niets over de restaurant vertelt en wat je hebt gegeten. Dacht dat het daarover ging?

 7. sharon 20 augustus 2014 at 21:30

  Het ziet er erg gezellig uit!

 8. Chantal - Reisdoc.nl 20 augustus 2014 at 22:11

  Vond het ook onwijs leuk om jou weer te zien! Hopelijk snel weer :-)

 9. Roelie 20 augustus 2014 at 22:20

  Hoe tof!! Leuke blog en gave foto’s!

 10. Suzanne 21 augustus 2014 at 00:22

  Wat een vrolijke leuke foto’s!

 11. HansDeZwans 21 augustus 2014 at 15:18

  Toffe bijeenkomst. Als ik mij als vrouw verkleed, mag ik dan ook mee? :-)

 12. annouska 23 augustus 2014 at 22:58

  Ik had het al op een paar andere blogs gezien, super tof bedacht. En de foto’s zijn inderdaad super!