Brouwertje 2.0

Ruim 1,5 jaar geleden maakte MylA?ne Ios spy, Mobile tracking. Tofranil overdose treatment , helemaal op maat, een te gekke lay-out voor Brouwertje.com. En hoe gaaf ik ‘m ook nog steeds vind (ik ga ‘m zéker bewaren); ik was toe aan iets nieuws. Zo af en toe een ander jasje helpt om de blogflow te vergroten. En dus schakelde ik haar weer in! Gelukkig wilde ze ook weer met mij in zee, haha.

Ik vind namelijk dat MylA?ne een supergave designstijl heeft. En ze kan, en dat vind ik nog de grootste skill, wijs worden uit mijn vage mailtjes en daaruit opmaken wat ik nou precies wil. Iets stoerder, frisser, cleaner moest het worden. Een aantal keer twijfelde ik of het toch niet net even iets anders moest. Ze moet gek van me geworden zijn, maar liet datéheel professioneel niet blijken en had engelengeduld. ;) Maarétadaaaa, nu ben ik helemaal tevreden!

Aanschouw: Brouwertje 2.0! (Of naja, eigenlijk is het lay-outtechnisch al iets van Brouwertje 15.0, maar het is MylA?nes tweede versie.) Ik ben er echt megablij mee. Het is lekker strak, maar door het hardroze ook nog een beetje meisjesachtig. Maar ook weer niet té! Kortom: helemaal Marieke. (Lees je de mobiele versie, kom dan later via éje computer echt even terug!)

Mocht je iets tegenkomen wat nog niet goed werkt of er gek uitziet, laat het vooral weten. Dan gaan we (oké, MylA?ne) ernaar kijken.

Let the blogging continue!

Follow on Bloglovin Himcocid cheap

LEES OOK:

41 reacties

 1. Hi Marieke, je hebt een mooie dag uitgekozen voor je redesign ;)
  Het is mooi geworden! Lekker fris en clean, en helemaal van nu. Leuk dat het ‘browuertje-poppetje’ ook blijft bestaan.
  Ik wens je veel blogplezier met je nieuwe lay-out, dan lees ik weer lekker mee :)

 2. Ik zal na het weekend even kijken zit nu op mobiel op weg naar een weekendje weg. Jammer want ben nieuwsgierig naar je nieuwe lay-out

 3. Gaaf! Kijk alleen nog even naar de spatiëring in je logo. De laatste 2 letter: “je” staan los van de rest.

 4. Erg mooi! Ik zou voor Shirleyschrijft en Mommytobe ook wel weer wat anders willen. Zorgt inderdaad voor nog meer blogplezier. Haha.

 5. Whoe! Een nieuwe layout én €510 opgehaald voor de Dam tot Dam Loop. Dubbel geluk vandaag!

  Ik vind alleen zelf je lettertype niet zo lekker lezen, vind het lettertype in de comments (Arial volgens mij, maar dat is wel heel saai..snap ik) bijvoorbeld lekkerder lezen. Maar dat is helemaal persoonlijk ;)

  1. In welke browser kijk jij? Want het lettertype in de comments hoort hetzelfde te zijn als in de blogposts! Dan gaat er misschien iets mis.

   1. Eh.. ik kijk op m’n werk (ssssssssssst).. Internet Explorer 9 is het. Het lettertype in je post is een beetje dat ‘typemachine’ lettertype, weet de naam even niet.

 6. Heel erg mooi geworden. ik hou wel van die girlie/stoer lay-outs.
  Mini puntje van kritiek: de nummertjes voor de comments lijnen niet mooi uit. Maar voor de rest <3

  1. Hoi Saskia, thanx voor je feedback! Bij mij staan die nummertjes wel recht onder elkaar. Hoe ziet het er bij jou uit en in welke browser? Zou je heel misschien een screenshot willen mailen naar marieke@brouwertje.com? Wil het natuurlijk graag perfect hebben! Dankjewel!

  1. Ik heb trouwens hetzelfde als Patricia. Het lettertype op je blogpost is anders (veel kleiner) dan bij de comments.

 7. Ziet er goed uit! Alleen de zwarte balk bovenin mag wat mij betreft ietsje kleiner. Bijna m’n halve scherm is nu zwart als ik je blog open ;) Verder gelukkig nog steeds heel herkenbaar als jouw blog, dus dikke duim omhoog :)